رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

دانشمندان منشأ بیماری آلزایمر را کشف کردند

  • کد خبر: ۹۰۳۶۰
  • ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
دانشمندان منشأ بیماری آلزایمر را کشف کردند
بیماری آلزایمر یک بیماری تخریب کننده سیستم عصبی وابسته به سن است که باعث ناتوانی‌های پیش رونده در توانایی‌های شناختی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در سال۱۹۰۱ میلادی یک روان پزشک آلمانی به نام «الویس آلزایمر» بیمار ۵۱ساله اش (یعنی خانم آگوست) را که به دلیل اختلالات شناختی، مشکلات تکلمی، توهمات شنوایی و هذیان در بیمارستانی در فرانکفورت بستری شده بود، بررسی کرد.

در یکی از این بررسی‌ها وی چندین شیء مختلف را به این خانم نشان داد و مدتی بعد درباره آن‌ها از او سؤال کرد، اما بیمار نتوانست هیچ کدام از آن‌ها را به خاطر بیاورد. درواقع خانم آگوست اولین فردی است که بیماری آلزایمرش تشخیص داده شده است.

آگوست در آوریل۱۹۰۶ درگذشت و پس از مرگش، دکتر آلزایمر به کمک ۲ پزشک ایتالیایی دیگر به بررسی کالبدشکافی و پاتولوژی سیستم عصبی وی پرداختند. سرانجام در ۳ نوامبر۱۹۰۶ و در سی  و هفتمین گردهمایی روان پزشکان آلمان، دکتر آلزایمر بیماری خانم آگوست را معرفی کرد و نامش را آلزایمر گذاشت. از آن وقت تاکنون دانشمندان زیادی روی این بیماری تحقیق کردند، اما یافته‌های آنان همچنان کمکی به درمان قطعی این بیماری نکرده است. مدتی قبل خبر ساخت واکسن آلزایمر منتشر شد، اما این موضوع به بررسی و آزمایش‌های بیشتری نیاز دارد. تحقیقات جدید نشان می‌دهد کندشدن توانایی سلول‌ها برای تمیزکردن خود، ممکن است به آلزایمر منجر شود.

دانشمندان می‌گویند، این همان چیزی است که احتمالا باعث ایجاد مغز ناسالم می‌شود؛ کندی در افراد حدودا ۶۵سال نیز شروع می‌شود، یعنی زمانی که بسیاری از افراد مبتلا به آلزایمر تشخیص داده می‌شوند.

منشأ بیماری آلزایمر بیش از یک قرن است که دانشمندان را گیج کرده است، اما تحقیقات جدید ادعا می‌کند که عامل آن را پیدا کرده است؛ بروز این بیماری براساس یافته‌ها از جدیدترین مطالعات می‌تواند ناشی از کندشدن توانایی سلول‌ها برای تمیزکردن خود باشد.

بیماری آلزایمر یک بیماری تخریب کننده سیستم عصبی وابسته به سن است که باعث ناتوانی‌های پیش رونده در توانایی‌های شناختی می‌شود. نقش عواملی همچون استرس اکسیداتیو، تجمع پروتئین‌های بدون عملکرد طبیعی و اختلال در فرایند اتوفاژی در نوروپاتولوژی این بیماری به تازگی اثبات شده است.

محققان دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید (UCR) دریافتند کندی در افراد بالای ۶۵سال -سن اولیه تشخیص- دیده می‌شود و احتمالا همان چیزی است که سبب بروز این بیماری تخریب کننده سیستم عصبی می‌شود. کندی به عنوان اتوفاژی شناخته می‌شود.

رایان جولیان، پروفسور شیمی UCR، که این مطالعه را سرپرستی کرد، می‌گوید دارو‌هایی برای بهبود اتوفاژی در حال آزمایش است و اگر این دلیل آلزایمر باشد، می‌توانیم در آینده نزدیک شاهد یک داروی پیشگیرانه بالقوه باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->