سومین همایش بزرگ "خانواده باشکوه" در مشهد برگزار شد | مشارکت ۵۲۵ مادر در پویش "نذر یک فرزند" طی سه سال مجازات قتل در تصادف رانندگی+ جزییات چند نکته مهم درباره بار زائران در فرودگاه‌های جده و مدینه نجات ۸ شهروند مشهدی از میان دود آتش‌سوزی (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کشف ۴۰۰ کیلوگرم مواد روانگردان شیشه اعترافات تکان دهنده درباره قتل پدر ثروتمند دادگاه رسیدگی به پرونده رستمی‌صفا برگزار شد پرونده عجیب قتل فجیع نوجوانی که در برابر شیطان مقاومت کرد گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد پدروپسر مامورنما در مشهد به دام افتادند (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کلاهبرداری با ترفند نرم افزار رایگان آموزش ارز دیجیتال (۱۲تیر ۱۴۰۳) گلابی؛ میوه‌ای مفید برای کاهش «کلسترول بد» خطر همه‌گیری بیماری تب دنگی در کشور ۵۰ درصد کودکان ایرانی بدخواب شده‌اند | ۳ فاکتور مهم شیوع ۳۶ درصدی اختلال خواب در کودکان تهرانی سرکه سیب؛ فراورده‌ای که برای کاهش وزن مفید است وزیر آموزش‌وپرورش: امسال به جذب ۱۷۶ هزار معلم نیاز داریم | واریز معوقات معلمان، در دست اقدام جزئیات اسیدپاشی در آلمان + فیلم امکان انتقال تب دنگی از طریق هر پشه به ۱۰ نفر زنانی که تابع این رژیم غذایی هستند، قلب سالم‌تری دارند توفان ۶۲۰ نفر را در سیستان‌ راهی بیمارستان کرد (۱۲ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

با خوردن روزانه دو قاشق کره بادام زمینی، دیابت را ضربه فنی کنید

  • کد خبر: ۹۱۷۵۷
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰
با خوردن روزانه دو قاشق کره بادام زمینی، دیابت را ضربه فنی کنید
امروزه کره بادام زمینی جای خود را در بین مردم بازکرده است. خبر خوب این است که با خوردن ۲ قاشق کره بادام‌زمینی علاوه بر دریافت ۱۹۰ کالری، مقدار بسیاری زیادی مواد مغذی نیز دریافت می‌کنید. مغز‌ها و کره‌های آن‌ها منبع بسیار خوبی برای پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس یکی از مطالعات، مصرف روزانه ۲ قاشق سوپخوری کره بادام‌زمینی حداقل ۵ روز در هفته، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را حدود ۳۰ درصد کاهش می‌دهد.

در ادامه این مطلب، به فواید عادت به خوردن این ماده غذایی می‌پردازیم که به ترتیب عبارتند از:

منبع غنی چربی‌های مفید

کره بادام زمینی ۵۰ درصد چربی دارد، اما بیشتر آن از نوع اسید‌های چرب غیراشباع به‌خصوص اسید‌های تک‌مولکولی مانند روغن زیتون است. این اسید‌های چرب به کاهش کلسترول بد خون کمک می‌کند. کره بادام‌زمینی به دلیل اینکه فاقد شکر است، انتخاب خوبی به‌خصوص برای صبحانه و جایگزین شیرینی‌جات است.

سرشار از پروتئین و فیبر

کره بادام‌زمینی از سال ۱۸۹۰ توسط پزشکان آمریکایی به‌عنوان خوراکی مغذی و سرشار از پروتئین به افرادی که دچار بیماری‌های دندان بودند، پیشنهاد شد. این خوراکی حاوی ۲۶ درصد پروتئین است و امروزه نیز برای بهبود رشد کودکان مبتلا به سوءتغذیه کاربرد دارد. علاوه بر این، کره بادام‌زمینی سرشار از فیبر‌ها و آنتی‌اکسیدانی به‌نام رِزوِراتول است که نقش محافظ در برابر بیماری‌های قلبی عروقی دارد.

منبع املاح و ویتامین‌ها

کره بادام‌زمینی سرشار از انواع ویتامین‌ها مانند ویتامین B۶ است که برای رشد و متابولیسم سلول‌های مغز ضروری است. ویتامین B۹ یا اسیدفولیک دیگر ویتامین در این خوراکی است که نقش مهمی در تشکیل گلبول‌های قرمز، عملکرد سیستم عصبی و ایمنی بدن دارد. ویتامین E نیز به‌عنوان آنتی‌اکسیدان موثر در مقابله با رادیکال‌های آزاد عامل پیری سلول‌ها عمل می‌کند. پتاسیم نیز به بهبود عملکرد اندام‌های مختلف نظیر قلب، کلیه‌ها و ماهیچه‌ها کمک می‌کند. فسفر در استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها همچنین تولید انرژی در سلول‌ها نقش دارد. بخش مهمی از روند ساخت عضلات و اجزای سیستم عصبی وابسته به منیزیوم است. زینک دیگر ریزمغذی مهم در کره بادام‌زمینی است که در حفظ عملکرد سیستم ایمنی بدن و کمک به بهبود جراحات موثر است.  

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->