۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند مقدمه و بستر توانمندسازی کودکان کار باید فراهم شود | آمار و ارقام دقیقی از کودکان کار در ایران نداریم افزایش نسبی دما طی امروز و فردا در بیشتر نقاط کشور (۱۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

آیا امیکرون دلتا را برای همیشه از بین خواهد برد؟

  • کد خبر: ۹۵۶۳۷
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۹
آیا امیکرون دلتا را برای همیشه از بین خواهد برد؟
کارشناسان در این باره توضیح می‌دهند که آیا امیکرون بر گونه دلتا غلبه می‌کند یا خیر و پیامد‌های آن برای همه گیری چه خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کارشناسان در این باره توضیح می‌دهند که آیا امیکرون بر گونه دلتا غلبه می‌کند یا خیر و پیامد‌های آن برای همه گیری چه خواهد بود. شش هفته پس از اینکه امیکرون اولین بار و در ۲۴نوامبر در آفریقای جنوبی گزارش شد، این گونه ویروس کرونا در حال حذف گونه دلتاست. آیا این بدان معناست که امیکرون دلتا را برای همیشه نابود خواهد کرد یا این دو سویه برای همیشه باهم در گردش خواهند بود؟

به گزارش «دیجیاتو» طبق شواهد، به نظر می‌رسد غلبه امیکرون بر دلتا حتمی باشد و بعید است که حتی پس از اینکه امیکرون دیگر میزبانی برای آلوده کردن نداشته باشد، دلتا بتواند دوباره فراوانی درخورتوجهی به دست آورد.

دانشمندان توالی‌های ژنتیکی جمع آوری شده از بیماران کووید۱۹ را ردیابی کردند و دریافتند که تعداد عفونت‌های امیکرون از اواسط تا اواخر دسامبر از عفونت‌های دلتا پیشی گرفته است. حتی در ایالت‌هایی با تعداد نسبتا کمتر امیکرون، این گونه مسئول ۸۰درصد یا بیشتر موارد است.

وقتی امیکرون اولین بار ظاهر شد، پژوهشگران نگران بودند که هردو گونه باهم در جامعه گردش کنند. واضح بود که امیکرون سرعت انتشار زیادی دارد، اما مشخص نبود که آیا این امر ناشی از توانایی انتشار بهتر است یا امیکرون می‌توانست در افراد واکسینه شده یا افراد قبلا مبتلا شده از ایمنی فرار کند.

درحالی که مشخص شده است که امیکرون از مصونیت فرار می‌کند و دو تا سه برابر انتقال پذیرتر از دلتاست، این موضوع علت غلبه جهانی امیکرون را توضیح می‌دهد. دکتر شیو پیلای، استاد پزشکی در دانشکده پزشکی هاروارد، در این باره می‌گوید: «اگر آن‌ها را در رقابتی مستقیم قرار دهید، همان طور که در جمعیت دیده می‌شود، امیکرون برنده خواهد شد. احتمال آلوده شدن به امیکرون بیشتر از دلتاست؛ بنابراین دلتا به آرامی محو می‌شود و امیکرون در جامعه تسلط پیدا می‌کند.»

به طور کلی، امیکرون به دلیل ایمنی که از قبل در جمعیت وجود دارد و ترجیح برای تکثیر در نایژه‌ها یا مجاری هوایی درمقایسه با ریه ها، از شدت کمتری برخوردار است. این بدان معناست که غلبه آن درنهایت می‌تواند درمقایسه با حالتی که دلتا در جامعه در گردش باشد، به مرگ و میر کمتری منجر شود.

به گفته کارشناسان، موج عظیم عفونت‌های امیکرون ممکن است درنهایت قدری محافظت دربرابر گونه‌های آینده فراهم کند و ما را به پایان دنیاگیری نزدیک‌تر کند. با این حال، احتمال ظهور گونه‌های جدید وجود دارد و شکلی از ویروس برای آینده نه چندان دور همچنان با ما خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->