افزایش نرخ دلار فروکش می‌کند؟ (۱۲ مهر ۱۴۰۳) تا پایان سال ۱۴۰۳، خراسان رضوی ۲۶۴ تا ۲۸۴ تن زعفران تولید می‌کند پرداخت تسهیلات برای افزایش تولید واگن مسافری در کشور دلار هم افزایشی شد | دلار در کانال ۶۲ هزار تومان سرپرست بانک مسکن منصوب شد پیش‌بینی جدید از قیمت دلار و سکه | برای خرید طلا و سکه چه زمانی باید اقدام کرد؟ کدام پرواز ایرلاین‌ها به بیروت و تل‌آویو متوقف شد؟ احتمال افزایش قیمت نفت در صورت تداوم تنش‌ها ممنوعیت واردات کالاهای مشابه تولید داخل تمدید نشد نرخ امروز طلا و سکه در مشهد چقدر است؟ (۱۲ مهر ۱۴۰۳) | طلا همچنان در کانال ۴ میلیون تومان بازار خودرو در شش‌ماهه دوم سال ۱۴۰۳، رونقی نخواهد داشت | بی‌اعتمادی مردم به بازار مجلس روند قانونی خود را طی می‌کند | تعطیلی روز پنجشنبه آسیب چندانی به مراودات اقتصادی نمی‌زند سرشماری زنبورستان‌ها در سراسر کشور آغاز شد اظهارنظر یک نماینده مجلس: اختصاص سهمیه بنزین به نفر به عدالت نزدیک‌­تر است کالاهای اساسی دوباره گران شد؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۲ مهر ۱۴۰۳) خودرو‌های داخلی هر روز گرانتر از دیروز (۱۲ مهر ۱۴۰۳) | رشد شدید قیمت خانواده پراید وضعیت بازار طلای جهانی امروز پنجشنبه (۱۲ مهر ۱۴۰۳) صادرکنندگان خدمات هم از تعهد ارزی معاف شدند برنامه ایران خودرو برای ورود خودرو‌های جدید اعلام شد | تولید انبوه ری‌را برقی از شهریور ماه ۱۴۰۴ آخرین وضعیت طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت (۱۲ مهر ۱۴۰۳) زمان پرداخت هزینه بلیت پرواز‌های باطل‌شده مشخص شد + جزئیات تقابل مخالفان و موافقان واردات آیفون قیمت دلار و طلا در مسیر رشد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) | دلار بازار آزاد در یک‌قدمی ۶۲ هزار تومانی شدن ویدئو | پایان مهر، سررسید تسویه دولت با گندم‌کاران
سرخط خبرها

مخالفان حذف ارز ترجیحی چه می‌گویند؟

  • کد خبر: ۹۵۷۵۶
  • ۲۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۰
مخالفان حذف ارز ترجیحی چه می‌گویند؟
کمیسیون تلفیق بودجه تا زمانی که شفاف‌سازی نسبت به سیاست‌های دولت برای حمایت از معیشت مردم بعد از حذف ارز ترجیحی انجام نشود و راهکاری درست و اصولی و نظارت و زیرساخت لازم برای مدیریت نباشد، موافق حذف ارز ترجیحی نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از خانه ملت، علی اصغر باقرزاده اظهار داشت: کمیسیون تلفیق بودجه تا زمانی که شفاف‌سازی نسبت به سیاست‌های دولت برای حمایت از معیشت مردم بعد از حذف ارز ترجیحی انجام نشود و راهکاری درست و اصولی و نظارت و زیرساخت لازم برای مدیریت نباشد، موافق حذف ارز ترجیحی نخواهد بود.

دبیر اول کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور ضمن انتقاد از اینکه مسئولان دولتی با وجود بیان برنامه‌های خود در خصوص حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی با یکدیگر برای انجام چنین اقدامی انسجام ندارند، گفت: بیشتر نمایندگان هنوز نسبت به حذف ارز ترجیحی قانع نشده‌اند و بنابراین طی روزهای آینده این موضوع در کارگروهی مشترک میان مجلس و دولت به صورت جزئی‌تر بررسی می‌شود.

باقرزاده با اشاره به اینکه بودجه ۴۰ هزار میلیارد تومانی دارو برای سال آینده کافی نیست، اظهار کرد: این رقم برای تامین دارو در زمان حذف ارز ترجیحی کفایت نمی‌کند، چه برسد به تامین تجهیزات پزشکی و از دید اعضای کمیسیون تلفیق با توجه به تمام توضیحات مسئولان دولتی باید ۱۰۵ هزار میلیارد تومان بودجه برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی در نظر گرفته شود.

دبیر اول کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ بیان کرد: متاسفانه زیرساخت لازم برای ایجاد سازوکار پرداخت یارانه‌ها از طریق بیمه به مردم و یا افراد فاقد بیمه وجود ندارد، دولت تنها در گزارشات خود اعلام می‌کند که می‌خواهیم کارها را انجام بدهیم، اما سازو کار آن‌ها را مشخص و اعلام نمی‌کند. با وجود قانون شش ساله اعمال نسخه الکترونیکی هنوز این موضوع اجرایی نشده است.

وی با تاکید براینکه ما معتقدیم دولت باید ابتدا طی دو ماه به صورت نمونه این کار را انجام دهد تا مشخص شود آیا این موضوع درست و اصولی پیش می‌رود یا خیر بعد آن را دائمی کند، گفت: با وجود اینکه دولت به موجب قانون بودجه ۱۴۰۰ مجاز و مختار به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی شده بود، اما آن را اجرایی نکرد، این موضوع نشان داد که نمی‌تواند و یا نمی‌خواهد که این اقدام را انجام دهد بنابراین تا رفع موانع و آماده شدن زیرساخت‌ها تصمیمی نسبت به حذف ارز یارانه‌ای نخواهیم گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->