هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۱۰ مهر ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش باران در نقاط مختلف و افزایش دما در شمال کشور (۱۰ مهر ۱۴۰۳) مصرف بالای آموکسی‌سیلین در ایران | ردپای تجویز پزشکان ۲۰ درصد جمعیت کشور را تا سال ۱۴۲۰ «سالمندان» تشکیل می‌دهند حمله سارقان مسلح به یک طلافروشی در کرج (۹ مهر ۱۴۰۳) یاشار سلطانی آزاد شد فراخوان بسیج جامعه پزشکی برای امدادرسانی به مجروحان در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۳) اعلام آمادگی سفیران حمایتهای روانی هلال‌احمر برای خدمت‌رسانی به مردم لبنان پیدا شدن پیکر ۹ مفقودی طغیان هلیل‌رود| ۵ نفر همچنان مفقود هستند (۹ مهر ۱۴۰۳) هر آنچه باید از «آب سیاه» و خطر نابینایی بدانید امدادرسانی هلال احمر به ۵۱ حادثه دیده در آبگرفتگی کلاله و گنبدکاووس (۹ مهر ۱۴۰۳) جان باختن یک کارگر بر اثر حادثه در مجتمع مس سرچشمه (۹ مهر ۱۴۰۳) جان‌باختن ۷ نفر بر اثر مسمومیت الکلی در مازندران (۹ مهر ۱۴۰۳) ۷ کشته و ۱۵ مفقود بر اثر سیلاب جنوب کرمان| ۶ نفر از جانباختگان تبعه افغان هستند(۹ مهر ۱۴۰۳) واریز هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان وام به حساب بازنشستگان تامین اجتماعی مخترع ایرانی موفق به ساخت اولین قلب مصنوعی هیدرو مگنتیک شد
سرخط خبرها

فست فود، سیستم ایمنی بدن را گیج می کند!

  • کد خبر: ۹۵۹۰۳
  • ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۱
فست فود، سیستم ایمنی بدن را گیج می کند!
نتایج یک بررسی جدید بیانگر بروز یک بیماری جدی در اثر مصرف فست‌فود و غذا‌های فرآوری شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج یک بررسی جدید، نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی فست فود سیستم ایمنی افراد را گیج می‌کند و منجر به افزایش بیماری‌های خود ایمنی در سراسر جهان می‌شود.

 بیماری خودایمنی هنگامی رخ می‌دهد که دستگاه ایمنی بدن به اشتباه حمله به خود بدن را آغاز می‌کند؛ بیماری‌های خودایمنی می‌توانند اندام‌ها و بافت‌هایی از جمله گلبول‌های سرخ خون، عروق خونی، غده تیروئید، لوزالمعده، عضلات، مفاصل و پوست را درگیر کنند.

محققان موسسه فرانسیس کریک، یک مرکز تحقیقاتی در حوزه زیست‌شناسی در لندن در حال بررسی رژیم غذایی و بیماری هستند؛ آن‌ها به دنبال ارتباط بین مصرف فست فود و افزایش بیماری‌های خود ایمنی هستند.

بر اساس مطالعه این تیم تحقیقاتی، بیماری‌های خود ایمنی از ۴۰ سال پیش در غرب روند صعودی داشته و اکنون در مناطقی در خاورمیانه و شرق آسیا در حال افزایش هستند.

به گفته دانشمندان، خوردن غذا‌های بسیار فرآوری شده از جمله برگر و ناگت مرغ، منجر به افزایش بیماری‌های خود ایمنی در سراسر جهان می‌شود. سیستم ایمنی این افراد نمی‌تواند تفاوت بین یک سلول سالم و یک ارگانیسم ویروس مانند را که به بدن حمله می‌کند، تشخیص دهد.

محققان موسسه فرانسیس کریک در لندن در حال بررسی دقیق‌تر علت هستند؛ اما انتظار می‌رود که دلیل آن رژیم‌های غذایی فست فود فاقد موادی مانند فیبر باشد که بر میکروبیوم فرد تاثیر می‌گذارد. مجموعه میکروارگانیسم‌هایی که در روده خود داریم و نقش کلیدی در کنترل عملکرد‌های مختلف بدن دارند.

بیماری‌های خودایمنی از جمله بیماری التهابی روده، دیابت نوع یک، آرتریت روماتوئید و ام اس در اثر حمله بدن به بافت و اندام‌های خود ایجاد می‌شوند.

به گفته جیمز لی و کارولا وینوسا در موسسه فرانسیس کریک، حدود ۴۰ سال پیش، کشور‌های غربی از جمله بریتانیا، شاهد افزایش موارد خودایمنی بوده اند و این روند اکنون در کشور‌هایی که قبلا هرگز به این بیماری مبتلا نشده بودند، در حال ظهور است.

در انگلیس چهار میلیون نفر مبتلا به یک بیماری خودایمنی وجود دارند و موارد بین‌المللی بین ۳ تا ۹ درصد در سال افزایش می‌یابد. مطالعات قبلی نیز ارتباطی بین عوامل محیطی و افزایش چنین شرایطی از جمله ورود ذرات میکروپلاستیک بیشتر به بدن پیدا کرده است.

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->