رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

پیک ابتلا به اومیکرون از اواخر بهمن

  • کد خبر: ۹۶۳۹۷
  • ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۱
پیک ابتلا به اومیکرون از اواخر بهمن
با افزایش موارد ابتلا به اومیکرون برخی نگران شیوع کرونا در مدارس هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مردانی، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا می‌گوید: «کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا هشدارهای لازم را در این مورد داده است. اما چون در حال حاضر میزان ابتلا به کرونا، بستری و مرگ‌ومیر در وضیت بحرانی قرار ندارد، مسئولان با اتکا به این وضعیت این تصمیمات را می‌گیرند.»

افزایش موارد ابتلا به اومیکرون در کنار فوتی بر اثر این سویه جدید کرونا؛ برخی از خانواده‌ها و دانش‌آموزان را نگران ابتلا به کرونا در مدارس کرده است. روز گذشته هم محمد علوی، معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد که ۹ هزار و ۴۰۰ مورد اومیکرون در خوزستان وجود دارد.

در همین حال وزارت آموزش‌وپرورش برگزاری حضوری کلاس‌های درس، امتحانات دانشگاه‌ها و مدارس وابسته به این وزارت را ابلاغ کرد.

بعد از حدود یک سال و نیم آموزش آنلاین در کشور، سرانجام مهرماه مدارس بازگشایی شد. واکسیناسیون در کشور افزایش یافت و فوتی‌های کرونا کاهشی شد. وضعیتی که مسئولان آموزشی را بر این داشت تا با حضور دوباره دانش‌آموزان در مدارس، فاصله گرفتن آنها از تحصیل را جبران کنند. اما شیوع سویه جدید کرونا وضعیت را پیچیده کرد.

روز شنبه هم محمد هاشمی، سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در توییتی نوشت: «آمار مبتلایان به امیکرون به ۱۱۶۲ مورد رسیده و تعداد مبتلایان در مشهد با ۲۴۹ مورد افزایش چشمگیر داشته است. متاسفانه در هر یک از شهر‌های تبریز، یزد و شهرکرد شاهد یک فوتی به دلیل امیکرون بوده‌ایم و یک مورد بدحال هم در اهواز وجود دارد. هشدار بسیار جدی است!»

هشدارهای لازم را داده‌ایم!

مسعود مردانی، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در این مورد به تجارت‌نیوز می‌گوید: «کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا هشدارهای لازم را در این مورد داده است. اما چون در حال حاضر میزان ابتلا به کرونا، بستری و مرگ‌ومیر در وضیت بحرانی قرار ندارد، مسئولان با اتکا به این وضعیت این تصمیمات را می‌گیرند.»

او ادامه می‌دهد: «هنوز به پیک اپیدمی اومیکرون در کشور نرسیده‌ایم. پیش‌بینی ما این است تا اواخر بهمن ماه و اوایل اسفندماه به پیک ابتلا به اومیکرون در کشور برسیم. اگر آن وضعیت اتفاق بیفتد بازگشایی مدارس به صلاح نیست و ترجیحا باید غیرحضوری باشند.»

مردانی می‌گوید: «ابتلا به کرونا زیاد است اما وضعیت بیماری مبتلایان شدید نیست و بیشتر آنها به بیمارستان نیاز دارند. بنابراین برخی فکر می‌کنند نیازی به اعمال محدودیت‌ها نیست. حتی برخی ماسک گذاشتن را هم کنار گذاشته‌اند.»

برگزاری حضوری کلاس‌ها ضروری است

با وجود هشدارها برای افزایش موارد ابتلا به اومیکرون اما احمد وحیدی، وزیر کشور درباره بازگشایی مدارس بر این باور است که از نظر وزارت بهداشت هیچ ممنوعیتی برای برگزاری کلاس وجود ندارد.

وزیر کشور بر این باور است که برگزاری حضوری کلاس‌ها در مدارس یک ضرورت است و باید برای نجات آموزش کشور این اتفاق در سریعترین زمان ممکن صورت گیرد.

وحیدی گفته با روند مناسب واکسیناسیون افراد بالای ۱۲ سال در کشور دلیلی برای تداوم روند تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها وجود ندارد. حضور دانش‌آموزان در مدارس با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا الزامی است و همه دانش آموزان باید به مدرسه بروند.

پروتکل‌های بهداشتی در مدارس رعایت می‌شود؟

یکی از نگرانی‌های برخی از دانش‌آموزان و خانواده‌ها رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس است. آنها می‌گویند برخی ماسک نمی‌زنند و برخی هم فاصله اجتماعی را رعایت نمی‌کنند. آذرماه نیز ابتلای دانش‌آموزان به کرونا خبرساز شد. آنطور که برخی از مقامات خبر دادند ۲ هزار دانش‌آموز در تهران، ۱۸۰ دانش‌آموز در بویراحمد، ۴۸ دانش‌آموز در قم و ۱۵ دانش‌آموز و چهار معلم در ایلام به کرونا مبتلا شدند.

اما حالا یوسف نوری، وزیر آموزش‌وپرورش گفته: «همکاران من تمام تلاش خود را برای اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مدارس به کار برده‌اند، بنابراین مدارس آمادگی کامل را برای پذیرش دانش‌آموزان دارند.»

او همچنین گفت: «از ستاد ملی مبارزه با کرونا درخواست کرده‌ایم تا جایی که امکان دارد اجازه بدهند مدارس به صورت حضوری به فعالیت خود ادامه دهند و از تعطیل کردن مدارس خودداری کنند.»

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->