آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ طرح تدریس زبان‌های آلمانی و فرانسوی در مدارس به کجا رسید؟
سرخط خبرها

تست انسانی واکسن استنشاقی آلزایمر پس از ۲۰ سال

  • کد خبر: ۹۶۴۸۶
  • ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۶
تست انسانی واکسن استنشاقی آلزایمر پس از ۲۰ سال
به تازگی محققان فاز نخست آزمایش انسانی واکسن استنشاقی بیماری آلزایمر را آغاز کرده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، آلزایمر یکی از انواع اختلالات مغزی و زیر مجموعه بیماری زوال عقلی (dementia) است. این بیماری بسیار شایع است؛ به طوری که بر اساس آمارهای منتشر شده در ایالات متحده در سال ۲۰۲۱، برآورد می‌شود بیش از ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تن از جمعیت بالای ۶۵ سال این کشور از آلزایمر رنج می‌برند.

با افزایش سن خطر ابتلا به بیماری آلزایمر نیز به شدت افزایش می‌یابد به طوری که ۷۲ درصد از مبتلایان به این بیماری، سنی بیشتر از ۷۵ سال دارند. متاسفانه تا کنون دانشمندان نتوانسته اند هیچ درمان قطعی برای این بیماری بیابند و همین موضوع آلزایمر را به بیماری بدون درمان تبدیل کرده است.

با این وجود، به تازگی محققان فاز نخست آزمایش انسانی واکسن استنشاقی بیماری آلزایمر را آغاز کرده اند. این واکسن که پس از ۲۰ سال تحقیقات گسترده به مرحله آزمایش انسانی رسیده است، می‌تواند روند پیشرفت بیماری آلزایمر را کند کرده و گامی بزرگ برای درمان این بیماری باشد.

دکتر هاوارد وینر، مدیر این تحقیقات در بوستون آمریکا گفت: ما در نقطه عطف تاریخ تحقیقات درباره درمان آلزایمر قرار داریم. در دو دهه اخیر در محیط آزمایشگاهی موفق شدیم شواهد مناسبی درباره تاثیرات واکسن استنشاقی آلزایمر بیابیم.

او گفت: اگر نتایج آزمایش‌های انسانی نشان دهند که واکسن ایمن و موثر است؛ می‌توانیم از آن به عنوان یک درمان غیر سمی برای افرادی که از آلزایمر رنج می‌برند، استفاده کنیم. می‌توان از این واکسن برای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر در افراد کهنسالی که در خطر ابتلا به بیماری قرار دارند استفاده کرد.

این واکسن دارای ماده‌ای به نام پروتولین است که باعث فعال شدن سیستم ایمنی می‌شود. این واکسن طوری طراحی شده است که باعث تحریک گلبول‌های سفید در گره‌های لنفاوی در اطراف گردن و پشت می‌شود. این تحریک باعث حرکت این گلبول‌ها به سمت مغز و پاکسازی آن از "پلاک‌های بتا امیلوئید" که عامل بروز آلزایمر هستند می‌شود.

فاز نخست آزمایش انسانی این واکسن شامل ۱۶ بیمار ۶۰ تا ۸۵ سال می‌شود که علائم ابتدایی آلزایمر را از خود نشان داده اند. این افراد به فاصله زمانی یک هفته دو دوز از واکسن استنشاقی را دریافت می‌کنند. سپس دانشمندان طی یک بازه زمانی مشخص اقدام به سنجش میزان ایمنی و تاثیرگذاری واکسن خواهند کرد.

به طور معمول انجام آزمایش برای واکسن دارای ۳ فاز انسانی است و در نهایت برای توزیع عمومی دارو، سازمان غذا و داروی آمریکا باید تحقیقات انجام شده را تایید کند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->