خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم
سرخط خبرها

چشم‌ها مرگ شما را پیش بینی می‌کند

  • کد خبر: ۹۶۷۳۲
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۵
چشم‌ها مرگ شما را پیش بینی می‌کند
مطالعه جدیدی نشان می‌دهد اسکن شبکیه چشم ممکن است بتواند خطر مرگ زودهنگام را نشان دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مطالعه جدیدی نشان می‌دهد اسکن شبکیه چشم ممکن است بتواند خطر مرگ زودهنگام را نشان دهد. اسکن سریع و بدون درد کره چشم انسان روزی می‌تواند به پزشکان کمک کند تا کسانی را که در معرض خطر مرگ زودهنگام هستند، شناسایی کنند. «زومیت» در این باره می‌نویسد: واضح است که افزایش سن بر بدن همه افراد اثر دارد، اما فقط این دلیل که دو نفر دارای سن برابری هستند، به این معنا نیست که نرخ زوال جسمی آن‌ها نیز یکسان است.

بررسی عمیق چشمان یک فرد می‌تواند راه بسیار بهتری برای اندازه گیری سن زیستی واقعی آن‌ها باشد و می‌تواند نگاهی کلی از آینده سلامت بیمار ارائه دهد. به تازگی، پژوهشگران مدل یادگیری ماشینی را آموزش داده اند که با نگاه کردن به شبکیه چشم که بافتی است که پشت چشم قرار دارد، سال‌های زندگی فرد را پیش بینی می‌کند. این الگوریتم به قدری دقیق است که توانست سن حدود ۴۷ هزار فرد میانسال و سالخورده بریتانیایی را در دامنه ۳/۵ سال پیش بینی کند.

حدود یک دهه پس از اسکن شبکیه ها، ۱۸۷۱ فرد فوت کرده بودند و کسانی که شبکیه آن‌ها پیرتر به نظر می‌رسید، با احتمال بیشتری در این گروه قرار می‌گرفتند. به عنوان مثال، اگر الگوریتم پیش بینی می‌کرد که شبکیه چشم فرد نسبت به سن واقعی اش پیرتر است، خطر مرگ او به هر دلیلی طی ۱۱ سال آینده ۲ درصد افزایش پیدا می‌کرد. در همین حین، خطر مرگ آن‌ها به دلایلی غیر از بیماری قلبی عروقی یا سرطان ۳ درصد افزایش می‌یافت. مطالعات قبلی نشان داده اند که سلول‌های پشت چشم انسان می‌توانند به ما کمک کنند تا شروع بیماری قلبی عروقی، بیماری کلیه و دیگر نشانه‌های پیری را پیش بینی کنیم، اما این اولین مطالعه است که «شکاف سنی شبکیه» را به عنوان پیش بینی کننده قوی از مرگ به صورت کلی ارائه می‌دهد.

نویسندگان می‌نویسند: «ارتباط معنادار میان شکاف سنی شبکیه و مرگ و میر غیرقلبی عروقی/غیرسرطانی، همراه با شواهد روبه افزایش درباره ارتباط میان چشم و مغز ممکن است از این فرضیه حمایت کند که شبکیه پنجره‌ای رو به بیماری‌های عصبی است.» از آنجا که فقط ۲۰ نفر از افراد مورد مطالعه به علت زوال عقل از دنیا رفتند، نویسندگان قادر نبودند این اختلال مغزی خاص را با سلامت شبکیه مرتبط کنند.

آن‌ها همچنین خاطرنشان می‌کنند که مرگ و میر‌های مرتبط با بیماری‌های قلبی عروقی در سال‌های اخیر کاهش یافته، زیرا علم پزشکی به پیشگیری از آنچه زمانی می‌توانست حوادث مرگباری باشد، کمک کرده است. این بدان معنا است که با وجود این واقعیت که شبکیه چشم با مرگ و میر قلبی عروقی در ارتباط نیست، همچنان می‌تواند دریچه‌ای به سلامت قلبی عروقی باشد. برای مثال، مطالعات گذشته نشان داده اند که عکس‌های شبکیه می‌توانند به پیش بینی عوامل خطر قلبی عروقی کمک کنند. نویسندگان نتیجه گیری می‌کنند: «این مطالعات از این فرضیه حمایت می‌کند که شبکیه نقش مهمی در روند پیری دارد و نسبت به آسیب‌های تجمعی پیری که خطر مرگ را افزایش می‌دهد، حساس است.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->