جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

زنگ خطر ابتلای روزانه ۱۰۰ هزار نفر به امیکرون

  • کد خبر: ۹۷۷۰۰
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۹
زنگ خطر ابتلای روزانه ۱۰۰ هزار نفر به امیکرون
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: تعداد بیماران اومیکرون خیلی بیشتر از آمار اعلام شده است و احتمال دارد در هفته‌های آینده روزانه تا ۱۰۰ هزار مبتلا داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: از اکنون به بعد، هر کسی که مبتلا به کووید ۱۹ تشخیص داده شود، به احتمال زیاد مبتلا به اومیکرون است و چون تعداد تست‌های اومیکرون محدود است و با توجه به محدود بودن تستی که کووید ۱۹ و انواع جهش‌ها را تشخیص می‌دهد، تست هر فردی که مثبت باشد به احتمال زیاد اومیکرون در نظر گرفته می‌شود.

ابراهیم قادری افزود: آمار مبتلایان به اومیکرون رو به افزایش است و در مرحله اپیدمی تصاعدی قرار گرفته‌ایم و اکنون در یک پنجم ابتدایی این مرحله هستیم؛ یعنی تعداد بیماران در چند هفته آینده به تدریج افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: آمار موجود دقیق و بر اساس تعداد تست‌هایی است که انجام می‌شود؛ یعنی افرادی که آزمایش کرونا نمی‌دهند یا این که به پزشک مراجعه نمی‌کنند در این آمار قرار ندارند و این آمار مربوط به افرادی است که تست کرونا داده اند.

رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: از اکنون به بعد، هر کسی که مبتلا به کووید ۱۹ تشخیص داده شود، به احتمال زیاد مبتلا به اومیکرون است و چون تعداد تست‌های اومیکرون محدود است و با توجه به محدود بودن تستی که کووید ۱۹ و انواع جهش‌ها را تشخیص می‌دهد، تست هر فردی که مثبت باشد به احتمال زیاد اومیکرون در نظر گرفته می‌شود.

قادری افزود: تعداد بیماران واقعی اومیکرون بسیار بیشتر از آن چیزی است که در حال حاضر تشخیص داده می‌شود؛ کسی که با علائم مراجعه می‌کند و از طرف پزشک مجاب به انجام آزمایش می‌شود، از این تعدادی که مبتلا به کووید ۱۹ هستند بر اساس دستورالعمل بر اساس مشخصات خاص تست اومیکرون گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: تعداد افرادی که برای تست اومیکرون انتخاب می‌کنیم، بر اساس یک سری شاخص است. به طور حتم تعداد بیماران خیلی بیشتر از این است، از این هفته، چون اومیکرون سویه غالب در کشور است، هر کسی که تست معمولی کووید ۱۹ بدهد و مثبت شود احتمال اینکه مبتلا به اومیکرون باشد، بسیار زیاد است.

رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره علت تقریبی اعلام کردن آمار مبتلایان به اومیکرون گفت: آن چیزی که تشخیص می‌دهیم، اعلام می‌کنیم که تخمینی نیست و آمار دقیق است، اما مسئله این است که همه را نمی‌توانیم تشخیص دهیم، زیرا همه بیماران به پزشک مراجعه نمی‌کنند و در حدود ۲۰ تا ۷۰ یا ۸۰ درصد از بیماران علائم خفیف دارند و بخشی از آن‌ها نیز به پزشک مراجعه نمی‌کنند.

قادری افزود: از همه افرادی نیز که به پزشک مراجعه می‌کنند تست گرفته نمی‌شود و از آن افرادی که تست گرفته می‌شود از همه تست اومیکرون گرفته نمی‌شود، پس اگر همه این‌ها را کنار هم بگذاریم، قطعاً تعداد بیماران خیلی بیشتر از آن چیزی است که ما تشخیص می‌دهیم، اما نکته این جا است که هر آنچه را که تشخیص می‌دهیم، گزارش می‌کنیم.

وی ادامه داد: آنهایی که گزارش داده نمی‌شود در عمل مواردی است که تشخیص داده نشده اند که تعداد آنها نیز کم نیست و شاید بیش از ۵ برابر تعدادی باشد که در حال حاضر تشخیص داده می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->