شناسایی ۱۳۰ نفر جهت دریافت نشان مشهد الرضا(ع) منصوریان: فلسلفه نشان مشهد الرضا (ع)، مردمی بودن آن است شهردار مشهد مقدس: نشان مشهدالرضا (ع) در تاریخ به یادگار خواهد ماند تاریخ‌گردی ۹۰ ساله در خیابان دانشگاه مشهد ثبت‌نام بیش از ۲۲۰۰ نفر برای عضویت در شورای اجتماعی محلات مشهد | احتمال تمدید مهلت نام‌نویسی از ماجرای نهر قدیمی منطقه تا مشکل ساخت وساز، در ملاقات مردمی شهردار منطقه  ۷  مشهد دستاورد‌های کلان مدیریت شهری مشهد در حوزه‌های زیرساختی حمل‌ونقل شهری آیین تودیع و معارفه فرماندار مشهد برگزار شد | قدردانی از «داوری»، آرزوی موفقیت برای «حسینی» + فیلم سرویس دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۹ و ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ اعزام بیش از ۱۰۰ هزار نیروی کارگری به پروژه‌های شخصی، در ایست‌کار‌های مشهد توسعه کرامت‌محور در حوزه عمران و حمل‌ونقل شهر برگزاری دومین دوره مراسم «نشان مشهدالرضا(ع)» در روز ۱۰ دی | مشهد پیشتاز الگوسازی و تکریم نخبگان رویداد نشان مشهدالرضا(ع)، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های علمی مشهد هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ دی ۱۴۰۳) پیشکسوتان عرصه‌های مختلف مشهد باید در رویداد نشان مشهد الرضا (ع) تجلیل شوند واقعه ۱۰ دیماه مشهد برای تشکیل حکومت اسلامی اتفاق افتاد مراسم بزرگداشت شهدای دهم دی ماه مشهد برگزار شد + ویدئو روز‌های یادآور حماسه‌های مردم مشهد باید در فضای اجتماعی شهر مورد توجه قرار بگیرد «مردمی بودن» موضوع اصلی نشان مشهدالرضا (ع) است | نسل جوان با خلاء الگو‌ها مواجه است
سرخط خبرها

توضیحات رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد پیرامون مصوبه «افزایش عوارض و بهای خدمات ساختمانی»

  • کد خبر: ۹۸۱۴۷
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
توضیحات رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد پیرامون مصوبه «افزایش عوارض و بهای خدمات ساختمانی»
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد گفت: کسی که در شهر ساخت و ساز انجام داده و مجموعه شهرداری و مدیریت شهری به آن خدمات می‌دهند، بایستی بابت دریافت این خدمات، هزینه‌ای را در قالب عوارض به شهرداری پرداخت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید دبیریان در گفت و‌گویی پیرامون استدلال و منطق در مصوبه عوارض و بهای خدمات ساختمانی، اظهار کرد: بنا به قانون، کسی که در شهر ساخت و ساز انجام داده و مجموعه شهرداری و مدیریت شهری به آن خدمات می‌دهند، بایستی بابت دریافت این خدمات، هزینه‌ای را در قالب عوارض به شهرداری پرداخت کند.
وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه شهرداری چه میزان سود از ساختمانی که در شهر ساخته می‌شود را می‌تواند دریافت کند، گفت: طبق نظر سنجی‌های صورت پذیرفته از همشهریان، عدد ۱۰ تا ۳۰ درصد را اعلام کرده‌اند، ولی بر اساس استاندارد، تنها پنج درصد اخذ می‌شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس بیان کرد: این گفته بدان معناست که مجموع عوارض و پروانه ساختمانی که به شهرداری پرداخت می‌شود، حدود پنج درصد از ارزش آن ملک است.
دبیریان ادامه داد: بنا به اظهارات شواری اسلامی شهر و دفاع شهرداری از این مصوبه، افزایش ۲۶ درصدی در حوزه درآمدی ۵، افزایش ۲۶ درصدی در حوزه درآمدی ۴، افزایش ۳۳ درصدی در حوزه درآمدی ۳ و افزایش حداکثر ۴۰ درصدی در حوزه درآمدی یک و دو، پنج درصد بیشتر از ارزش ساختمان نمی‌شود.
وی تصریح کرد: افرادی که در شهر ساخت و ساز انجام داده و منتفع هستند، می‌بایست کمتر از پنج درصد از ارزش ملک خود را به عنوان عوارض پرداخت کند.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: براساس تحقیقی که در مرکز پژوهش‌های شواری اسلامی شهر مشهد صورت پذیرفته است، قریب به ۸۰ درصد ساختمان سازی‌ها در شهر، توسط افرادی است که به صورت حرفه‌ای به این کار مشغول بوده و تنها ۲۰ درصد مردم عادی هستند که منازل خود را تخریب کرده و ساخت و ساز انجام می‌دهند.
دبیریان عنوان کرد: شهرداری مشهد از عایدات عوارض و بهای خدمات ساختمانی برای شهر هزینه می‌کند؛ این در حالی است که در دوره ششم شورای شهر و در بودجه سال ۱۴۰۱، حدود ۷۰ درصد از بودجه در حوزه عمرانی هزینه شده و بخش عمده آن به حاشیه شهر و مناطق کم برخوردار اختصاص می‌یابد.
وی ضمن رد ادعای منتقدان، مبنی بر رشد مسکن با تصویب این طرح گفت: ادعا می‌شود که ۴۰ درصد بر عوارض ساختمانی افزوده شده و بایستی ۴۰ درصد بر قیمت خانه اضافه گردد، این در حالی است که افزایش ۴۰ درصدی عوارض تنها برابر با با پنج درصد از ارزش ملک است.
دبیریان افزود: در افزایش قیمت ساختمان، فاکتور‌ها و عوامل مختلفی دخیل هستند که عوارض ساختمان بخشی جزئی از عوامل تاثیر گذار بر افزایش قیمت ملک به شمار می‌آید.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با اعلام اینکه بر اساس آمار بانک مرکزی نرخ تورم ۴۴ درصد بوده است، گفت: عوارض ساختمانی در حوزه درآمدی ۱ و ۲ که جزو مناطق برخوردار شهر بوده و افراد متمول ساخت‌و‌ساز انجام می‌دهند، ۴۰ درصد است، اما در حاشیه شهر و مناطق درآمدی ۳، ۴ و ۵، عوارض به میزان ۲۶ تا ۳۳ درصد افزایش یافته است.
وی در پایان با اعلام اینکه رفتار‌های سیاسی و نقد‌های غیر منصفانه، این اقدام را به حاشیه رانده است، بیان کرد: تلاش ما این بوده که در عملکرد خود تخصصی اقدام کرده و وارد حاشیه نشویم؛ بنا نداریم سیگنال منفی به مردم وارد کنیم، تلاش است در این شرایط سخت کار کرده و کسب درآمد کنیم و با عایدات آن به مردم خدمت کنیم.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شورای شهر مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->