بریتانیا با تبدیل‌شدن به اولین کشوری که کاملاً زغال‌سنگ را کنار می‌گذارد چقدر ریسک کرد؟ پاسخ پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳) پاسخ سوال امروز تایم فارم (دوشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳) چرا سونی درایو نوری را از پلی استیشن ۵ پرو حذف کرد؟ آخرین گزارش ایسپا از میزان استفاده مردم ایران از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها (مهر ۱۴۰۳) + نمودار پاسخ پازل امروز میجر (یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) چه زمانی به آنتالیا سفر کنیم؟ سرور مجازی امارات؛ میزبانی از کشور همسایه پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳) چرا ناپدید شدن محتوای آنلاین یک بحران جهانی است؟ واکنش مردم به قیمت گذاری توکن همستر | ایردراپی که همه را ناامید کرد! عذرخواهی وحید شمسایی و حسین طیبی بابت حذف‌ از جام جهانی فوتسال ازبکستان ماهواره چمران ۱ آماده انجام ماموریت اصلی (۵ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (جمعه ۶ مهر ۱۴۰۳) توکن‌های همسترکامبت به کیف پول کاربران منتقل شد | برداشت از طریق دکمه Direct claim چگونه است؟ توکن همستر کامبت لیست شد + قیمت اولیه گوگل سه میلیارد دلار داد تا دوباره این نوابغ را استخدام کند زمان عرضه ریمستر بازی Horizon Zero Dawn مشخص شد + ویدئو استفاده پلیس از ابزار هوش مصنوعی که ۸۱ سال زمان حل پرونده‌ها را به ۳۰ ساعت کاهش می‌دهد سم آلتمن می‌گوید تا رسیدن به هوش مصنوعی بسیار پیشرفته فاصله زیادی نداریم
سرخط خبرها

تصویر عکاس ایرانی از کهکشان راه شیری در «نشنال جئوگرافیک»

  • کد خبر: ۹۸۶۸۵
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
تصویر عکاس ایرانی از کهکشان راه شیری در «نشنال جئوگرافیک»
نشنال جئوگرافیک با انتشار تصویری ثبت شده توسط بابک تفرشی در صفحه اینستاگرام خود، شکوه کهکشان راه‌شیری را به نمایش گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشنال جئوگرافیک این تصویر را در سه اسلاید منتشر کرده و در توضیح آن نوشته است: به آرامی اسلایدها را ورق بزنید تا کل منظره کهکشان راه شیری را که با شکوه تمام بر فراز کوهی در شیلی می‌درخشد، تماشا کنید.

سررو پارانال(Cerro Paranal)، کوهی در بیابان آتاکاما در شمال شیلی ، خانه "تلسکوپ بسیار بزرگ"(Very Large Telescope) به اختصار وی‌ال‌تی است. وی‌ال‌تی مجموعه‌ای از چهار تلسکوپ جنوبی اروپا است که آسمان تاریک شب صحرای آتاکاما را رصد می‌کنند.

در این تصویر یکی از این تلسکوپ‌ها، برای سیستم اپتیک تطبیقی(adaptive optics system) لیزری به سمت جو فوقانی زمین منتشر کرده است تا به وسیله آن تاری ناشی از تلاطم هوا را از بین ببرد.

برای این تلسکوپ های بزرگ، فاش کردن جزئیات قابل توجه جهان بسیار اهمیت دارد. در زیر هسته درخشان کهکشان، نور منطقة البروجی(zodiacal light) دیده می‌شود که در اثر انعکاس نور خورشید از غبار سیارکی در منظومه شمسی ایجاد می‌شود و از میان نور کم فروغ غروب، بر فراز سواحل پوشیده از ابر اقیانوس آرام دیده می‌شود. انعکاس ناگهانی نور خورشید نیز شبیه به یک شهاب‌سنگ در افق نمایان شده است.

بابک امین تفرشی متولد ۱۳۵۷ در تهران ستاره‌شناس آماتور ایرانی است. او همچنین عضو هیئت امنای ستاره‌شناسان بدون مرز و مدیر پروژه عکاسی جهان در شب یا TWAN است.

تفرشی در سال ۲۰۰۹ موفق به کسب جایزه عکاسی علمی بنیاد لنارت نیلسون شد. او در سال ۱۳۹۴ «به سبب تلاش‌های نوآورانه در همگانی کردن دانش نجوم» جایزه ترویج علم ایران را دریافت کرد.

تصویر عکاس ایرانی از کهکشان راه شیری در «نشنال جئوگرافیک»
 منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->