دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود
سرخط خبرها

شارژ گوشی در اتاق خواب به چاقی و دیابت منتهی می‌شود

  • کد خبر: ۹۹۱۳۵
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۵
شارژ گوشی در اتاق خواب به چاقی و دیابت منتهی می‌شود
اگر گوشی همراه یا تبلت خود را در اتاق خواب شارژ کنید، این موضوع بر ترشح ملاتونین در بدن تأثیر می‌گذارد. نتیجه این امر تعادل نداشتن متابولیسم خواهد بود و علایمی مانند چاقی و دیابت را نیز ممکن است به دنبال داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گوشی‌های هوشمند که تقریبا بیش از یک دهه است وارد زندگی ما شده اند، توانسته اند به شدت روی سبک زندگی ما تأثیر بگذارند. به همین دلیل چیزی که سبب می‌شود تا نکات منفی این گجت‌های محبوب پر رنگ‌تر شود، تأثیرات جدی و مخرب آن‌ها بر سلامتی انسان است. به تازگی نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که شارژ کردن گوشی در اتاق خواب ممکن است به چاقی و دیابت منجر شود.

گزارشی با این توضیح که چگونه شارژ کردن گوشی‌های هوشمند در اتاق خواب بر ترشح ملاتونین تأثیر می‌گذارد، توجه همه را به خود جلب کرده است. ملاتونین هورمونی است که در غدهٔ صنوبری (غدهٔ کوچکی در مغز) تولید می‌شود و به تنظیم چرخهٔ خواب و بیداری در بدن کمک می‌کند. مقدار بسیار کمی از ملاتونین در غذا‌هایی مانند گوشت ها، حبوبات، میوه‌ها و سبزی‌ها وجود دارد.
طبق گزارش رسانه‌ها و بر اساس تحقیقات انجام شده، دانشمندان انگلیسی به این نتیجه رسیده اند که یک محیط خواب تاریک برای تولید ملاتونین در بدن لازم است. این موضوع می‌تواند حتی متابولیسم انسان را بهبود بخشد و کیفیت خواب را افزایش دهد.

اگر گوشی همراه یا تبلت خود را در اتاق خواب شارژ کنید، این موضوع بر ترشح ملاتونین در بدن تأثیر می‌گذارد. نتیجه این امر تعادل نداشتن متابولیسم خواهد بود و علایمی مانند چاقی و دیابت را نیز ممکن است به دنبال داشته باشد.
این تحقیق همچنین ادعا می‌کند که در حالت آماده به کار، مقدار تشعشعات الکترومغناطیسی گوشی همراه ۲.۳ میلی گاوس است. پس از اتصال دستگاه به شارژر، این رقم به ۳.۴ میلی گاوس افزایش می‌یابد. همچنین مقادیر تشعشعات الکترومغناطیسی تلفن همراه در فواصل ۵ سانتی متر، ۱۰سانتی متر و ۱۵سانتی متر به ترتیب ۱، ۰.۵ و ۰.۳ میلی گاوس است.

همان طور که می‌بینیم، مقدار تشعشعات گوشی همراه در دو حالت مختلف در حال کار و روشن، متفاوت است. هرچه از تلفن همراه دورتر باشید، مقدار تأثیرگذاری تشعشعات الکترومغناطیسی آن نیز کمتر است، بنابراین، محققان توصیه می‌کنند هنگام خواب گوشی همراه خود را خاموش کنید. اگر نمی‌توانید این کار را انجام دهید، بهتر است گوشی همراه خود را داخل اتاق خواب نیاورید. پس با این توضیحات باید متوجه شده باشید که نباید گوشی همراه خود را برای شارژ شدن در اتاق خوابتان قرار دهید یا حتی آن را کنار بالش خود قرار دهید. هنگامی که گوشی هوشمند شما شارژ می‌شود، مقدار کمی تشعشعات الکترومغناطیسی تولید می‌کند، حتی اگر از دستگاه استفاده نکنید بازهم این موضوع در حال رخ دادن است. علاوه بر این، بهتر است قبل از رفتن به رختخواب دیگر لوازم خانگی را نیز از برق بکشید.
منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->