پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۰ مهر ۱۴۰۳) | مشهد گرم می‌شود آخرین جزئیات از طغیان هلیل‌رود جیرفت | ١۵ نفر جان خود را از دست دادند (۱۰ مهر ۱۴۰۳) ارائه آموزش‌های تخصصی به دانش‌آموزان المپیادی برای ورود به بازار کار | دادن پاسخ اشتباه به یک سؤال در المپیاد‌های جهانی، مدال طلا را به نقره تبدیل می‌کند سهم سالمندان تحت پوشش بهزیستی کشور از دریافت خدمات این سازمان چقدر است؟ تصادف خودروی قاچاق انسان در جاده‌های سیستان و بلوچستان ۲۵ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۱۰ مهر ۱۴۰۳) آغاز بیستمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین (۱۰ مهر ۱۴۰۳) مدیر عامل سازمان تاکسی‌رانی شهرداری مشهد: سرویس مدرسه به ۹۵‌‌درصد از متقاضیان تخصیص یافت جوان‌ترین و سالمندترین استان‌های کشور کدامند؟ | حدود ۱۱ درصد سالمندان کشور بالای ۶۴ سال هستند خراسان‌رضوی در طراز اول کیفیت و گستره خدمات مدارس استثنایی روایتی پرامید از زندگی در خانه سالمندان | بهار سالمندی علت فوت پسر نیشابوری در استخر معروف مشهد مشخص شد هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۱۰ مهر ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش باران در نقاط مختلف و افزایش دما در شمال کشور (۱۰ مهر ۱۴۰۳) مصرف بالای آموکسی‌سیلین در ایران | ردپای تجویز پزشکان ۲۰ درصد جمعیت کشور را تا سال ۱۴۲۰ «سالمندان» تشکیل می‌دهند حمله سارقان مسلح به یک طلافروشی در کرج (۹ مهر ۱۴۰۳) یاشار سلطانی آزاد شد فراخوان بسیج جامعه پزشکی برای امدادرسانی به مجروحان در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۳) اعلام آمادگی سفیران حمایتهای روانی هلال‌احمر برای خدمت‌رسانی به مردم لبنان پیدا شدن پیکر ۹ مفقودی طغیان هلیل‌رود| ۵ نفر همچنان مفقود هستند (۹ مهر ۱۴۰۳) هر آنچه باید از «آب سیاه» و خطر نابینایی بدانید
سرخط خبرها

خوابیدن با تکنیک ۴-۷-۸ را امتحان کنید

  • کد خبر: ۹۹۳۰۳
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲
خوابیدن با تکنیک ۴-۷-۸ را امتحان کنید
اگر از مشکلات مربوط به خواب رنج می‌برید، ذهن شما بی وقفه در حال سرکشی است و اگر مایلید تا از یک تکنیک تنفسی آسان و قدرتمند برای تسریع فرایند خواب استفاده کنید، پس وقت آن رسیده که با روش خواب ۴-۷-۸  آشنا شوید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این ترفند محبوب خواب از سوی دکتر اندرو ویل، مؤسس و مدیر مرکز پزشکی دانشگاه آریزونا توسعه یافته است. دکتر ویل روش خواب ۴ ۷ ۸  را به عنوان یک آرام بخش طبیعی برای سیستم عصبی توصیف می‌کند. این تکنیک تنفسی که به عنوان تنفس آرام بخش نیز شناخته می‌شود، یکی از سه روشی است که به وسیله دکتر ویل، متخصص تنفس، توصیه می‌شود. حال در ادامه با نحوه کارکرد این روش آشنا می‌شویم و اینکه انجام این تکنیک چگونه می‌تواند به شما کمک کند تا سریع‌تر بخوابید و استرس و اضطراب شبانه را مهار کنید.

تکنیک خواب ۴ ۷ ۸  چگونه کار می‌کند؟

دکتر ویل، در توصیف تکنیک تنفس ۴ ۷ ۸، توضیح می‌دهد که این تمرین زمانی که برای اولین بار آن را امتحان می‌کنید اثری نامحسوس دارد، اما با تکرار و تمرین مداوم قدرت می‌یابد. روش خواب ۴ ۷ ۸  با فعال کردن سیستم عصبی پاراسمپاتیک شما (PSNS) کار می‌کند. روان شناسان می‌گویند این سیستم مسئول فرایند استراحت و آرامش و برای خاموش کردن سیستم عصبی سمپاتیک (SNS) است که به وسیله آن پاسخ استرس و حالت «جنگ یا گریز» شما را آغاز می‌کنند. از طریق تنفس عمیق، منظم و ریتمیک، این تکنیک قدرتمند به شما کمک می‌کند تا سریع‌تر به خواب بروید و درعین حال هرگونه اضطراب و استرس احتمالی را از خود دور کنید.

چطور از تکنیک خواب ۴ ۷ ۸  استفاده کنیم؟

پیش از هر چیز، شما باید تکنیک تنفس را طی دو بار در روز و به صورت روزانه تمرین کنید. دقیقا مانند روش خواب نظامی، هر چه بیشتر از تکنیک خواب ۴ ۷ ۸ استفاده کنید، قدرت آن نیز افزایش می‌یابد. در مرحله دوم، اگر به آسم یا بیماری تنفسی مبتلا هستید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که این روش تنفسی برای شما بی خطر است. حال به نحوه استفاده از این روش می‌پردازیم:

* در یک موقعیت راحت قرار بگیرید و بدن خود را آرام کنید.
*نوک زبان خود را در مقابل بافت پشت دندان‌های جلویی (بالایی) قرار دهید.
* بازدم را از طریق دهان انجام داده و صدایی مانند هق هق ایجاد کنید.
*دهان خود را ببندید و به مدت ۴ ثانیه از بینی نفس بکشید.
* حالا نفس خود را به مدت ۷ ثانیه نگه دارید.
*به مدت ۸ ثانیه به طور کامل از دهان خود بازدم کنید و در حین انجام این کار، صدایی مانند هق هق ایجاد کنید.
* این فرایند به عنوان یک چرخه تنفسی محسوب می‌شود. این چرخه را ۳ تا ۴ بار و برای دو بار در طول روز تکرار کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->