برخورد یک دستگاه خودرو با جمعیت در «نیواورلئان» آمریکا + جزئیات کاردار ایران در باکو به وزارت خارجه جمهوری آذربایجان احضار شد پژمان‌فر: موضوع اتباع اگر مدیریت نشود، به تهدید تبدیل خواهد شد کنترل بازار ارز، محور نامه ۱۲۲ نماینده مجلس به پزشکیان حمله با چاقو هم‌زمان با جشن‌های سال نو میلادی در ایتالیا کودکان یخ‌زدۀ غزه؛ نماد شرمندگی بشریت در سال نوی میلادی فرمانده نیروی هوایی ارتش: لازمه پاسخگویی به هر سطح از تهدید هوایی، اقتدار هوایی است سردار غیاثی: عامل محبوبیت شهید سلیمانی‌ها، دستگیری از مظلومان عالم است روایت ناآرامی‌های آتشین شب سال نو در آلمان| ۵ تن کشته و صد‌ها نفر دستگیر شدند تشکیل تیم وزارتی در رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از بازداشت نتانیاهو و گالانت غریب‌آبادی خبر داد: ۲۴ دی، دور جدید گفت‌وگوهای ایران و سه کشور اروپایی عکس‌هایی از دیدار جمعی از خانواده‌های شهدا با رهبر انقلاب به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی (۱۲ دی ۱۴۰۳) درخواست تداوم و تشدید مدیریت مصرف انرژی در جلسه هیئت دولت (۱۲ دی ۱۴۰۳) رونمایی از نخستین نسخه دایرة‌المعارف شهدای ترور کشور پژمان‌فر: پس از گذشت هفت ماه همچنان مردم نمی‌دانند برنامه دولت برای افزایش رفاه عمومی چیست پیش‌بینی فایننشال تایمز از جهان در سال ۲۰۲۵| آیا رژیم صهیونیستی به ایران حمله می‌کند؟ رسوایی اخلاقی جدید برای ترامپ در راه است | خریدوفروش سوابق تلفنی محرمانه رئیس‌جمهور منتخب آمریکا هشدار قاطع سئول به کره‌شمالی: آماده پاسخ پشیمان‌کننده هستیم (۱۲ دی ۱۴۰۳) ممنوعیت دریافت هدایای شخصی توسط شهرداران و دهیاران حضرت آیت الله خامنه‌ای: راهبرد همیشگی شهید سلیمانی احیای جبهه مقاومت بود | حاج قاسم، ایران را هم حرم اطلاق می‌کرد + فیلم و عکس ادامه بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات شورا‌ها در صحن علنی امروز مجلس (۱۲ دی ۱۴۰۳) جنایات نظامیان انگلیسی در افغانستان و سوریه زیر ذره بین انتخاب شهید یحیی سنوار به عنوان شخصیت برگزیده جهان عرب در سال ۲۰۲۴ حمایت مالی ۲۲ میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ غزه سازمان ملل هشدار داد: فروپاشی قریب‌الوقوع نظام بهداشتی غزه رژیم صهیونیستی ۱۰۹۱ نوزاد فلسطینی را در غزه به شهادت رساند پنجشنبه (۱۳ دی ماه ۱۴۰۳)، اول ماه رجب خواهد بود پرونده ناترازی‌های اصلی کشور روی میز نشست سران قوا
سرخط خبرها

سریلانکا؛ ۳هزار تُن زباله به بریتانیا را بازگرداند

  • کد خبر: ۹۹۹۶۶
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۲
سریلانکا؛ ۳هزار تُن زباله به بریتانیا را بازگرداند
گمرگ سریلانکا اظهار کرد که تمام کانتینر‌های زباله بریتانیا برخلاف قوانین بین المللی حاکم بر حمل و نقل زباله وارد کشور آن‌ها شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری فرانسه در این باره نوشت؛ کانتینر‌های زباله‌های بریتانیا تحت عنوان "تشک، فرش و قالیچه مستعمل" بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ وارد سریلانکا شدند.

مقامات گمرک سریلانکا می‌گویند که زباله‌های ورودی به خاک کشور آن‌ها حاوی زباله‌های بیولوژیکی از جمله زباله‌های بیمارستانی بریتانیا بوده است.

سریلانکا؛ ۳هزار تُن زباله به بریتانیا را بازگرداند

سریلانکا آخرین کانتینر‌های بزرگ زباله را در روز دوشنبه از شهر "کلمبو" به بریتانیا باز‌گرداند | عکس: خبرگزاری فرانسه

برخی از کانتینر‌های وارد شده به سریلانکا در دمای مناسب و فضای سرد قرار نگرفته بودند و بوی تعفن می‌دادند.

۴۵ کانتینری که روز دوشنبه در بندر شهر کلمبو سریلانکا بار کشتی شد، آخرین محموله از ۲۶۳ کانتینر زباله وارد شده به این کشور بودند. سریلانکا در مجموع ۳ هزار تن زباله را به جایگاه تولید آن برگردادند.

"وجیتا راویپیریا" رئیس گمرگ سریلانکا در این باره گفت: "ممکن است که تلاش‌های جدیدی برای واردات چنین محموله‌های خطرناکی صورت بگیرد، اما ما با هوشیاری بیشتر عمل می‌کنیم و مطمئن می‌شویم که این اتفاق دیگر تکرار نخواهد شد".

طبق اعلام گمرک سریلانکا ۲۱ کانتینر حاوی زباله‌های پزشکی در سپتامبر (شهریور) ۲۰۲۰ به بریتانیا بازگردانده شد.

یک شرکت محلی که این زباله‌ها را از بریتانیا وارد کرده بود می‌گوید که قصد داشته فنر تشک‌های مستعمل و پنبه‌های موجود را بازیابی کند تا آن‌ها را برای تولیدکنندگان خارج از کشور بفرستد.

سریلانکا؛ ۳هزار تُن زباله به بریتانیا را بازگرداند

کارکنان گمرگ سریلانکا در حال بار زدن آخرین محموله‌های زباله و بازگرداندن آن‌ها به بریتانیا | عکس: رویترز

اما گمرگ نتوانست مدرک معتبری در باره "بازیابی منابع" بیابد.

یک گروه فعال محیط زیستی با ارائه دادخواستی خواستار بازگرداندن زباله به کشور فرستنده (بریتانیا) شد و دادگاه تجدید نظر در سال ۲۰۲۰ این درخواست را تائید کرد.

گمرگ سریلانکا اظهار کرد که تمام کانتینر‌ها برخلاف قوانین بین المللی حاکم بر حمل و نقل زباله وارد کشور آن‌ها شده است.

تحقیقات سال ۲۰۱۹ سریلانکا نشان داد که عوامل وارد کننده حدود ۱۸۰ تن زباله وارد شده به کشور را بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ به هند برده اند.

در سال‌های گذشته، فلیپین، اندونزی و مالزی صد‌ها کانتینر زباله را به کشور‌های مبدا بازگردادند.

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->