صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز تهیه شیرینی میکادو حرفه‌ای در منزل + ویدئو

  • کد خبر: ۳۹۸۱۴
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰
میکادو یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی بدون فر است که از نان مخصوص میکادو و خمیری مانند حلوا تشکیل میشود.

به گزارش شهرآرانیوز، شیرینی میکادو یک شیرینی خوش خوراک و خوشمزه است که با دستوری آسان و موادی در دسترس به راحتی قابل تهیه کردن است.

 

مواد لازم برای تهیه میکادو: 

پودر قند: ۱ پیمانه

روغن جامد: ۱ و ۴/۱ پیمانه

آرد نخود: ۳/۲ پیمانه

آرد سفید: ۳/۱ پیمانه

پودر کاکائو: ۱ قاشق چایخوری

دارچین: ۱ قاشق چایخوری

شکلات قهوه‌ای یا سفید: ۵۰ گرم

 

 

طرز تهیه و دستور پخت شیرینی میکادو:

۱. ابتدا آرد سفید و آرد نخود را با یکدیگر ترکیب کرده و با هم روی حرارت بو داده تا رنگ آن شکلاتی شود سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شوند.

۲. پودر قند، روغن، کاکائو و دارچین را با همزن برقی خوب می‌زنیم تا حالت پوکی پیدا کند، آرد را به این مخلوط اضافه کرده و با یکدیگر ترکیب می‌کنیم.

۳. نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و کمی از مواد را به صورت لایه نارکی روی آن پهن می‌کنیم سپس نان دوم را گذاشته و به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا ۵ نان روی هم قرار گیرد، روی لایه آخر را با شکلات آب شده می‌پوشانیم و در یخچال می‌گذاریم تا سرد و سفت شود سپس برش داده و سرو می‌کنیم.

۴. به دلخواه می‌توان از پودر پسته یا بادام برای تزیین استفاده کرد.

 

فوت و فن‌ها: 

برای برش‌زدن میکادو از چاقوی تیز استفاده کنید و بعد از هر برش تیغه چاقو را تمیز کنید.

به‌جای روکش شکلاتی می‌توانید روکش سفید بزنید یا از هر دو رنگ استفاده کنید که در این صورت دو رنگ شیرینی خواهید داشت.

شکلات تلخ ۶۰% طعم خوبی به شیرینی می‌دهد و ظاهر آن را هم زیباتر می‌کند. البته استفاده از شکلات‌ها روی شیرینی میکادو اختیاری است. 

آرد بوداده را می‌توان جایگزین آرد نخودچی کرد.

 

طرز تهیه شیرینی میکادو 

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.