طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است سخنگوی دولت: ۳۲۰ هزار مهاجر غیرمجاز در دولت چهاردهم به کشورشان بازگردانده شدند عکس‌هایی از بازی فوتبال با حداقل امکانات در افغانستان سفر خبرنگار صداوسیما به محل فرود بزرگ‌ترین بمب غیرهسته‌ای آمریکا در افغانستان + فیلم کاظمی‌قمی با نماینده چین در افغانستان دیدار کرد (۵ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سازمان ملل نام اشرف غنی را از فهرست سران دولت‌های جهان حذف کرد

  • کد خبر: ۱۰۰۱۳۶
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۱
سازمان ملل نام اشرف غنی را از فهرست سران دولت‌های جهان حذف کرد
در فهرست تازه‌ سران دولت‌های جهان که در وب‌سایت سازمان ملل متحد منتشر شده است، نام اشرف غنی، رئیس‌جمهوری پیشین افغانستان، وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان ملل متحد نام «اشرف غنی» رئیس‌جمهوری پیشین افغانستان، را از فهرست سران دولت‌های جهان حذف کرد.

در فهرست تازه‌ سران دولت‌های جهان که در وب‌سایت سازمان ملل متحد منتشر شده است، نام اشرف غنی، رئیس‌جمهوری پیشین افغانستان، وجود ندارد.

سازمان ملل متحد نام محمد حنیف اتمر را نیز از فهرست وزرای خارجه جهان حذف کرده است. نام رولا غنی، همسر اشرف غنی و بانوی اول افغانستان در دولت پیشین، نیز از فهرست بانوان نخست کشورهای عضو سازمان ملل متحد حذف شده است.

اشرف غنی، رولا غنی و حنیف اتمر ۱۵ اوت سال گذشته در حالی‌ که طالبان به کابل نزدیک شده بود، از افغانستان فرار کردند. اشرف غنی اکنون در امارات متحده عربی و حنیف اتمر در آلمان زندگی می‌کند. نام و جایگاه اشرف غنی، حنیف اتمر و رولا غنی از وب‌سایت سازمان ملل متحد در حالی حذف شده است که نام نصیر احمد فائق در فهرست روسای نمایند‌گی‌های دائمی کشورهای جهان در سازمان ملل هنوز به چشم می‌خورد.

پس از کناره‌گیری غلام محمد اسحاق‌زی، سفیر و نماینده پیشین افغانستان در سازمان ملل، نصیر احمد فائق به‌عنوان سرپرست کرسی افغانستان در این سازمان معرفی شد. هرچند حنیف اتمر، وزیر خارجه دولت پیشین، با ارسال نامه‌ای به سازمان ملل خواستار برکناری احمد فائق شد، اما این نهاد به نامه‌ او پاسخ منفی داد و بر این اساس، آقای فائق به کارش در این سازمان ادامه می‌دهد.

طالبان بارها تلاش کرد که سهیل شاهین، یکی از سخنگویان این گروه، را به‌عنوان نماینده افغانستان در سازمان ملل منصوب کند، اما سازمان ملل درخواست طالبان را نپذیرفت، زیرا پذیرش سفیر طالبان به معنی رسمیت بخشیدن به حاکمیت آنان در افغانستان است.

بیش از شش ماه از حاکمیت طالبان بر افغانستان می‌گذرد، اما تاکنون هیچ دولتی این گروه را به رسمیت نشناخته است. سازمان ملل متحد و شماری از کشورهای جهان بارها از طالبان خواسته‌اند که برای به رسمیت شناخته شدن، حکومتی فراگیر تشکیل بدهند؛ اما سران طالبان مدعی‌اند که دولتشان همه اقوام و جریان‌های سیاسی افغانستان را شامل می‌شود و شرایط کامل به رسمیت شناخته شدن را دارند.

منبع: ابنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->