۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند مقدمه و بستر توانمندسازی کودکان کار باید فراهم شود | آمار و ارقام دقیقی از کودکان کار در ایران نداریم افزایش نسبی دما طی امروز و فردا در بیشتر نقاط کشور (۱۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

چرا وعده صبحانه را تکراری می‌خوریم؟

  • کد خبر: ۱۰۱۰۶۴
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۹
چرا وعده صبحانه را تکراری می‌خوریم؟
پژوهشگران در مطالعه جدیدی عادات غذایی افراد را بررسی و تأیید کرده اند که بسیاری از مردم صبحانه تکراری می‌خورند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پژوهشگران در مطالعه جدیدی عادات غذایی افراد را بررسی و تأیید کرده اند که بسیاری از مردم صبحانه تکراری می‌خورند.
برای بسیاری از مردم صبحانه (که مهم‌ترین وعده غذایی روزانه در نظر گرفته می‌شود) کم هیجان‌ترین وعده غذایی است. انتخاب صبحانه بیشتر منعکس کننده لزوم سودمندی است. غذا‌های صبحانه معمولا ساده اند و آماده کردن و خوردنشان سریع و راحت است. از طرف دیگر، صبحانه به دلیل کالری‌ای که پس از یک شب استراحت برای مغز و بدن فراهم و به احیای آن‌ها کمک می‌کند، مهم در نظر گرفته می‌شود. زمانی که افراد صبحانه دل خواهشان را پیدا می‌کنند، معمولا هر روز همان را دنبال می‌کنند.

پژوهشگران به تازگی عادات غذایی روزانه هزاران فرد مورد مطالعه از ایالات متحده و فرانسه را ارزیابی کردند. نتایج نشان داد افراد مورد مطالعه به طور مکرر یک نوع غذا را برای صبحانه می‌خوردند و از انجام این کار خوش حال بودند. درمقابل، وقتی این افراد برای ناهار یا شام آماده بودند، انتظار تنوع بیشتری را داشتند و به دنبال تجربه لذت بخش تری از وعده‌های غذایی خود بودند.

چرا بسیاری از این افراد از اینکه هر روز صبح غذایی تکراری را می‌خوردند، راضی بودند؟ دانشمندان می‌گویند محرک‌های روانی، زیستی و فرهنگی به انتظارات ما از وعده‌های غذایی شکل می‌دهند و این عوامل و اشتیاق ما برای خوردن غذا، بسته به زمان روز متفاوت است.
در طول شبانه روز بدن ما از ریتم شبانه روزی پیروی می‌کند. تقریبا همه اشکال حیات از این چرخه‌های ۲۴ساعته پیروی می‌کنند. ریتم شبانه روزی تغییرات جسمی، ذهنی و رفتاری را کنترل می‌کند.

به عنوان مثال، یک برنامه خواب معمولی در انسان از ریتم‌های شبانه روزی وابسته به نور پیروی می‌کند. ده‌ها هزار نورون در مغز این ساعت زیستی را تنظیم می‌کنند تا هنگام شب که هوا تاریک است، احساس خواب آلودگی و هنگام روز که نور خورشید وجود دارد، احساس هشیاری کنیم.
عوامل فرهنگی در ایالات متحده و فرانسه ممکن است توضیح دهد که چرا مردم به دنبال تنوع کمتری در صبحانه خود هستند. به گفته پژوهشگران: «روش‌های کار سرمایه داری به بسیاری از مردم فرصت کمتری برای انتخاب، آماده کردن و مصرف صبحانه نسبت به ناهار یا شام می‌دهد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->