OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

برخورد زباله فضایی جنجالی با ماه

  • کد خبر: ۱۰۱۱۵۰
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
برخورد زباله فضایی جنجالی با ماه
در هفته‌های گذشته، زباله‌ای فضایی به جرم سه تن که احتمالا مرحله دوم راکتی چینی بود، سر و صدای زیادی به پا کرد. این زباله بالاخره به ماه برخورد کرد، البته به دلیل اینکه این زباله به سمت دور ماه برخورد کرده است، این خبر چند هفته تا چند ماه طول می‌کشد تا تایید شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این برخورد پایانی برای این زباله سرگردان بود و چاله جدیدی به بزرگی دو کیلومتر روی ماه ایجاد کرد. به نظر می‌رسید که این زباله هیچ وقت به چیزی برخورد نکند و در فضا رها شده باشد، اما منجمانی که علاقه به پیگیری این اجرام دارند آن را پس از سال‌ها دوباره پیدا کردند و درباره هویت آن شک داشتند.

سمت دور ماه

ابتدا به نظر می‌رسید که این قطعه متعلق به راکت فالکون ۹ اسپیس ایکس برای یکی از ماموریت‌های ناسا باشد، اما پس از بررسی‌های بیشتر اسپیس ایکس و سایر منجمان مشخص شد که این راکت بخشی از ماموریت چانگه 5-T1 چین است. با این حال، چین زیر بار این مسئولیت نمی‌رود.

مشکلات آینده زباله‌های فضایی

اتمسفر ماه بسیار رقیق است و در واقع می‌توان گفت که اتمسفری ندارد، به همین دلیل به راحتی هر جرمی که به سمت آن برود به سطح آن برخورد می‌کند و چاله جدیدی ایجاد می‌کند. حالا با برخورد این زباله و ماموریت‌هایی که قبلا روی این کره ارزشمند کیهانی سقوط کردند، آلودگی انسان به فراتر از زمین نیز راه پیدا کرده و کره‌های دیگر را نیز آلوده کرده است. به نظر می‌رسد که دیگر وقت آن رسیده که سازمان‌های فضایی آماری از زباله‌های خود در فضا داشته باشند تا دوباره چنین مشکلاتی رخ ندهد.

البته نگرانی مهم‌تر درباره چنین زباله‌هایی در ادامه زندگی انسان روی ماه خواهد بود. اگر این زباله‌ها به دام جاذبه اندک ماه بیفتند و در مداری به دور آن قرار گیرد، انسان پس از مهاجرت به ماه با زباله‌هایی روبه‌رو خواهد شد که انتظار آن‌ها را نداشته است و حالا باید به دنبال راه حلی برای مشکلاتی از این دست باشد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->