آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

پایان عمر ایستگاه فضایی بین‌المللی در سال ۲۰۳۱ با سقوط در اقیانوس آرام

  • کد خبر: ۹۸۰۲۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
پایان عمر ایستگاه فضایی بین‌المللی در سال ۲۰۳۱ با سقوط در اقیانوس آرام
ایستگاه فضایی بین‌المللی کمتر از ۱۰ سال دیگر یعنی ژانویه ۲۰۳۱، پایانی غمگین‌انگیز خواهد داشت و با رسیدن به زمین، درون «اقیانوس آرام» خواهد افتاد و عمرش به پایان خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گزارشات جدید از انتقال ایستگاه فضایی بین‌المللی که این هفته توسط ناسا منتشر شد، سرنوشت نهایی این ایستگاه را تائید کرد. در این برنامه، طرحی برای فرستادن تاسیسات این ایستگاه به اقیانوس در «Point Nemo» - مکانی در اقیانوس آرام که فاصله بسیار زیادی از خشکی دارد – درنظر گرفته شده است. Point Nemo امروزه معروف به گورستان فضایی است، زیرا برای فرود کنترل شده زباله‌های فضایی به درون اقیانوس هدف قرار می‌گیرد.

ناسا اخیرا اعلام کرده فعالیت‌های ایستگاه فضایی تا سال ۲۰۳۰ ادامه خواهد داشت. تا آن زمان، این ایستگاه ۳۰ ساله خواهد شد. اما پس از آن، به علت افزایش هزینه‌ها در زمینه تعمیرات و حفظ این ساختار سالخورده، ناسا قصد دارد به زندگی آن پایان دهد.

بدین ترتیب، ایستگاه در ژانویه سال ۲۰۳۱ به پایان عمر خود می‌رسد و مهندسان آن را از مدارش در ۲۵۰ مایلی زمین، بیرون می‌کنند. قطعات ایستگاه در جو خواهد سوخت و تنها قطعاتی که نسوخته‌اند با ورود به جو زمین، درون اقیانوس سقوط خواهند کرد.

اکتشافات فضایی ادامه دارد

ایستگاه فضایی بین المللی فضانوردان را قادر می‌سازد تا در حین انجام آزمایش‌های علمی در شرایط بی‌وزنی، اقامت طولانی مدت در فضا را تجربه کنند. هرچند که به پایان عمر این ایستگاه نزدیک می‌شویم، اما این فعالیت‌ها هنوز ادامه دارند. مهندسان ناسا در تلاشند تا در این سال‌های باقی‌مانده نیز ماموریت‌های فضایی دیگری انجام داده و تا حد ممکن اطلاعات کافی و مورد نیاز خود در تحقیقات را جمع‌آوری کنند.

در دسامبر گذشته، آژانس فضایی «روسکوسموس» روسیه یک اقامت ۱۲ روزه در این ایستگاه را برای دو گردشگر فضایی ژاپنی ترتیب داد. ناسا نیز قصد دارد تا چند ماه دیگر اولین ماموریت گردشگری فضایی خود را راه‌اندازی کند. طبق گزارش‌ها، هر شخص برای تجربه این لحظات باید مبلغ ۵۵ میلیون دلار پرداخت کند.

ایستگاه فضایی جدید

ناسا به دنبال پیشنهاد‌های مختلف برای ساخت ایستگاه فضایی جدید است. تاکنون شرکت‌های «بلو اوریجین»، «Northrop Grumman» و «Nanoracks» طرح‌هایی در این زمینه ارائه کرده‌اند، اما هنوز هیچکدام تائیدیه نهایی را کسب نکرده‌اند. این آژانس قصد دارد تا سال ۲۰۲۸ یک مرکز جدید در فضا – برای اطمینان از حضور مداوم انسان در مدار پایینی زمین – بسازد.

جدا از آنچه ناسا در این زمینه انجام می‌دهد، چین نیز درحال ساخت یک ایستگاه فضایی است که سه فضانورد در آن زندگی می‌کنند. روسیه همچنین درحال برنامه‌ریزی برای ساخت ایستگاه فضایی دیگری است که طبق برنامه‌ریزی‌ها باید تا سال ۲۰۲۵ در مدار خود مستقر شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->