آتش سوزی یک هتل آپارتمان در مشهد مهار شد (۱۵ تیر ۱۴۰۳) تامین کامل امنیت در شعبات اخذ رای مشهد و خراسان رضوی (۱۵ تیر ۱۴۰۳) ۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

اخلال در نظم عمومی جرم است

  • کد خبر: ۱۰۲۲۸۴
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۵
اخلال در نظم عمومی جرم است
آیا می‌دانید برگزاری چهارشنبه‌سوری یا مراسم شب چهارشنبه آخر سال، وقتی با اعمالی مانند انفجار ترقه‌های پرصدا و خطرناک همراه شود جرم است؟

فرزانه عمادی | شهرآرانیوز؛ آیا می‌دانید برگزاری چهارشنبه‌سوری یا مراسم شب چهارشنبه آخر سال، وقتی با اعمالی مانند انفجار ترقه‌های پرصدا و خطرناک همراه شود جرم است؟ رفتاری که علاوه بر برهم‌زدن نظم عمومی، باعث ایجاد وحشت در میان مردم می‌شود و در موارد زیادی جان دیگران را هم با مخاطره جدی روبه‌رو می‌کند. برهم‌زدن نظم عمومی، قاچاق ترقه و استفاده از کالای غیراستاندارد، ایجاد رعب و وحشت در مردم و به‌خطرانداختن جان افراد، فقط بخشی از تخلفات و جرایمی است که مخلان آرامش عمومی در مراسم شب چهارشنبه‌سوری مرتکب می‌شوند.

در ماده ۶۱۸ قانون مجازات اسلامی مقرر شده است که هرکس با هیاهو و جنجال یا حرکات غیرمتعارف یا تعرض به افراد موجب اخلال نظم و آسایش و آرامش عمومی شود یا مردم را از کسب‌وکار بازدارد، به حبس از سه ماه تا یک سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
ساخت، حمل و نگهداری مواد محترقه جرم است. اگر درنتیجه استفاده از این مواد آسیبی به فردی وارد شود، فرد آسیب‌زننده ضامن خواهد بود و بر اساس ماده۴۹۲ قانون مجازات اسلامی، به قصاص یا دیه محکوم می‌شود.

طبق ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی، پرتاب عمدی مواد محترقه، ترقه، نارنجک دست‌ساز یا هرگونه عمل عمدی که موجب ضرب و جرح منجر به نقصان، شکستن یا ازکارافتادن عضو شود، یا این عمل به مرض دائمی و فقدان یا نقص یکی از حواس یا منافع یا زوال عقل شخص منجر شود، در مواردی که قصاص امکان نداشته باشد و اقدام وی موجب اخلال در نظم جامعه شود یا بیم تجری مرتکب یا دیگران شود، موجب محکومیت به تحمل دو تا پنج سال حبس و پرداخت دیه و خسارت‌های واردشده خواهد شد.

همچنین ماده ۵۰۶ قانون مجازات اسلامی مقرر می‌دارد، هرشخصی سبب تلف‌شدن مال یا مصدومیت دیگری شود و خود مستقیم مرتکب جنایت نشود، ضامن پرداخت خسارت‌های واردشده است. شاکی یا مدعی خصوصی می‌تواند همه خسارات و ضرر و زیان واردشده را از باب تسبیب و مسئولیت مدنی مطالبه کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->