مروری بر برخی از مستند‌هایی که درباره شهید حاج قاسم سلیمانی ساخته شده‌اند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ روایت کردن، مهم‌ترین کار جهان است رمان «سردار ایرانی» در کتاب‌فروشی‌ها غربت موسیقی مقامی در بی‌مهری‌ها پخش فیلم تلفن زمان برای نابینایان و ناشنوایان + زمان پخش نگاهی به فیلم‌های احتمالی چهل‌وسومین جشنواره فجر در بخش اجتماعی فصل اول برنامه هزار و یک شب، ۱۰۰ قسمت است + زمان پخش درباره مجموعه متغیر منصور اثر یعقوب یادعلی | داستان‌هایی درباره تغییر فیلم توقیف‌شده مسیح پسر مریم، سریال می‌شود بهترین فیلم سال ۲۰۲۴ از نگاه انجمن منتقدین فیلم بریتانیا» (UKFCA) فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۱۳ و ۱۴ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان حمید نعمت‌الله: یک سانس در جشنواره به فیلم قاتل و وحشی بدهید مهران مدیری با «گل یا پوچ» جدید برمی‌گردد آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در مشهد برگزار شد+ویدئو پژمان جمشیدی با فیلم سینمایی روز جزیره، در راه فجر چهل و سوم گلبانگ محراب تا بانگ مضراب | یادی از مرحوم جواد بدیع‌زاده، موسیقی‌دان و آهنگ‌ساز خوش‌نام ایرانی پیش‌بینی جدید برای اسکار ۲۰۲۵ سینما ویلاژتوریست دوباره فعال می‌شود (۱۲ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تیمور قهرمان، بازیگر و شاعر پیشکسوت خراسانی درگذشت + بیوگرافی

  • کد خبر: ۱۰۳۴۳۳
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۱
تیمور قهرمان، بازیگر و شاعر پیشکسوت خراسانی درگذشت + بیوگرافی
تیمور قهرمان، هنرپیشه، نویسنده و شاعر پیشکسوت خراسانی، شامگاه چهارشنبه ۱۰ فروردین ماه ۱۴۰۱ و در سن ۸۲ سالگی در مشهد درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در پیامی درگذشت این شاعر، بازیگر و کارگردان خراسانی را تسلیت گفت. در پیام محمد حسین‌زاده آمده است:

شب کوچ استاد تیمور قهرمان چه سرد و تاریک شبی برای فرزندان، خویشان و اهالی تئاتر و سینمای خراسان است. زندگی هنرمند شهیر خراسان، نویسنده، کارگردان، بازیگر تئاتر و سینما در روزهای آغازین سال ۱۴۰۱ پایان یافت و یاد او در آثارش جاودانه خواهد ماند. او ضمن بر خورداری از قریحه شعر و شاعری در مقام معلم شاگردان زیادی را  هم در عرصه تعلیم و تربیت و هم در  عرصه تئاتر و سینما پرورش داد. همراه با جامعه فرهنگ و هنر خراسان برای روح سفر کرده مغفرت و برای خویشان سوگوار صبر و سلامت آرزومندم.

تیمور قهرمان متولد سال ۱۳۱۸ در جنت‌آباد مه‌ولات استان خراسان رضوی بود. وی تحصیلات مقدماتی و متوسطه را در تربت حیدریه گذراند و تحصیلات تکمیلی را در مشهد به پایان رساند. قهرمان دارای همسر و سه فرزند است. او از سال ۱۳۳۸ تا سال ۱۳۵۱ در آموزش و پرورش تربت حیدریه مشغول به کار شد و از سال ۱۳۵۱ تا ۱۳۷۸ در مشهد به امر معلمی ادامه داد.

تیمور قهرمان از جوانی به امور نمایشی، نویسندگی، بازیگری و کارگردانی ذوق و علاقه وافر داشته و به فعالیت در این امور پرداخت. او در این میان از سال ۱۳۵۳ تا ۱۳۵۸ به عنوان کارشناس شعر و ادب در صداوسیمای خراسان به فعالیت پرداخت. همچنین از سال ۱۳۵۳ در زمینه کارگردانی و نویسندگی تئاتر تلویزیونی در سیمای خراسان فعالیت کرد. وی در دوران فعالیت‌های فرهنگی خود با روزنامه‌های خراسان، آفتاب شرق، هیرمند، مشهد و کیهان همکاری کرد و در صحنه تئاتر در نمایش‌های مهر بی‌فرجام، دیروز، امروز، فردا، شبی که صبح نشد، مستاجر، شب دیوانگان، بلوف، وایاس، رامرودی‌ها، آریاداکاپو،جعفرخان از فرنگ برگشته به ایفای نقش پرداخت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->