پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشتند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا
سرخط خبرها

ساخت دستگاه‌هایی که علائم پارکینسون را کاهش می‌دهند

  • کد خبر: ۱۰۵۷۰۲
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲
  • ۱
ساخت دستگاه‌هایی که علائم پارکینسون را کاهش می‌دهند
محققان با ساخت دو دستگاه ایمپلنت نخاعی و پمپی که شبیه پمپ انسولینی کار می‌کند، موفق شده اند دو علامت شایع را در بیماران مبتلا به پارکینسون تا حد زیادی کاهش دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، افرادی که مبتلا به نوع پیشرفته پارکینسون هستند، به سختی چند پله را بالا و پایین می‌روند و خوابیدن نیز برای آن‌ها دشوار است، اما تحقیقات جدید امید‌های تازه‌ای را برای کاهش این دو علامت ناتوان کننده برای بیماران به همراه دارد.  

میلیون‌ها نفر در دنیا از بیماری پارکینسون رنج می‌برند. این بیماری که به مرور تخریبی می‌شود، عملکرد‌های حرکتی بیماران را از بین برده و گاهی مراحل بیماری تا حدی تشدید می‌شود که بیمار زمین گیر شده و باید تمام شبانه روز روی تخت یا ویلچیر باقی بماند.  

این به دلیل وضعیتی به نام «افت فشار خون ارتواستاتیک» است که زمانی رخ می‌دهد که فرد در حالت ایستاده ناگهان دچار افت فشار خون می‌شود و پس از چند قدم راه رفتن دچار سرگیجه شده و حتی ممکن است غش کند. برای بیماران مبتلا به پارکینسون، این حالت به این دلیل رخ می‌دهد که تنظیم کننده‌ای در مغز که به طور معمول جریان خون کافی به مغز را هنگام ایستادن تضمین می‌کند، مختل شده است.  

اما تحقیقات محققان فرانسوی نشان می‌دهد: نوعی ایمپلنت طناب نخاعی می‌تواند به کاهش علائم در پا‌های بیماران مبتلا به پارکینسون کمک کند. به گزارش سیناپرس، آن‌ها با آزمایش این ایمپلنت سه بیمار دریافتند که این بیماران که به نوعی فلج شده بودند، با کمک همین ایمپلنت بار دیگر موفق به راه رفتن شدند.  

در افراد معلول، ایمپلنت طناب نخاعی، چگونگی ارسال تکانه‌های الکتریکی را به ماهیچه‌ها تقلید کرده و ارتباطات موجود در این میان را دوباره احیا و برقرار می‌کنند. «افت فشار خون ارتواستاتیک»، تنظیم کننده‌ای را در مغز تحریک می‌کند که نیاز به ارسال خون بیشتر را در هنگام ایستادن احساس می‌کند. پیش از کاشت ایمپلنت، بیمارانی که تخت بررسی بودند، بعد از برداشتن چند قدم از حال می‌رفتند.  

اما آن‌ها سه ماه بعد از کاشت ایمپلنت در مغز، قادر بودند بیش از ۲۵۰ متر را با کمک عصا راه بروند. به گزارش سیناپرس، این بیماران درمان نمی‌شوند و نمی‌توان انتظار داشت بتوانند در دوی ماراتون شرکت کنند، اما این عمل جراحی می‌تواند کیفیت زندگی آن‌ها را تا حد زیادی افزایش دهد.  

از سوی دیگر، بی خوابی نیز از دیگر علائم شایع در میان مبتلایان به پارکینسون است که در بیش از ۱۰ میلیون مبتلا به این بیمار مشاهده می‌شود. از این میان، حدود سه چهارم افراد با علائم مرتبط با خواب دست به گریبان اند.  
خواب این افراد معمولا تحت تأثیر لرزش‌های کنترل نشده‌ای است که بیمار را از خواب بیدار می‌کند.

عامل دیگر در اختلال خواب در این افراد، کمبود دوپامین است که به طور شایع در بیماران مبتلا به پارکینسون مشاهده می‌شود. داروی آپومورفین برای کاهش علائمی مانند لرزش و سفت شدن عضلات، در این بیماران جایگزین دوپامین می‌شود.

اما این دارو زمانی که به طور خوراکی مصرف می‌شود می‌تواند باعث افزایش سطح دوپامین و افت ناگهانی آن شود که منجر به بروز گرفتگی‌های ماهیچه‌ای می‌شود. دستگاهی شبیه پمپ انسولین که بتواند داروی آپومورفین را به طور مداوم در طول شب تزریق کند، می‌تواند این مشکل را حل کند. استفاده از این پمپ به طور قابل توجهی کیفیت زندگی مبتلایان به پارکینسون را افزایش می‌دهد.  

منبع: سیناپرس 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا عبداله زاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
0
0
۱۷ ساله پارکینسون دارم مریضیم شدید شده راهنماییم کنین لطفا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->