راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا زوجین پس از مدتی شبیه به هم می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۰۵۹۶۵
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸
آیا زوجین پس از مدتی شبیه به هم می‌شوند؟
همه ما در طول روز با افراد متعددی در خانه، محیط کار و جامعه سر و کار داریم و در این میان شاید تصور این موضوع دشوار باشد که این تعامل همراه با انتقال صد‌ها هزار باکتری و موجودات میکروسکوپی است که عمدتا به افراد نزدیک منتقل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد زوج‌ها پس از چندین سال زندگی مشترک شبیه هم می‌شوند. آیا موضوع فوق به این دلیل است که آن‌ها از ابتدا شبیه به هم بوده و تعمدا شروع به شبیه شدن به یکدیگر کرده اند یا این که زوج‌ها به مرور زمان شبیه‌تر می‌شوند؟ در این میان محققان معتقدند شاید موضوع فوق به دلیل رژیم‌های مشترک، سبک زندگی، رفتار، یا عوامل دیگر است.

برای کشف این موضوع، تیمی از محققان دانشگاه استنفورد در ایالات متحده پایگاه داده‌ای از تصاویر ۵۱۷ زوج را که بلافاصله پس از ازدواج و سپس چند دهه بعد گرفته شده بودند، جمع آوری کردند.

آن‌ها با استفاده از نرم افزار تشخیص چهره پیشرفته و قضات انسانی نشان دادند که اگرچه زوج‌ها پس از مدت زیادی زندگی مشترک تمایل دارند شبیه هم به نظر برسند، اما در طول زمان بیشتر شبیه هم نمی‌شوند. به گزارش سیناپرس، به عبارت دیگر، این مطالعه از این ادعا پشتیبانی می‌کند که ما تمایل داریم شرکای مشابه خود را انتخاب کنیم.

محققان در این رابطه می‌نویسند: این  موضوع ظاهرا با سایر ویژگی‌ها مانند علایق، شخصیت، هوش، نگرش ها، ارزش‌ها و سطح رفاه که شباهت اولیه را نشان می‌دهند ارتباط دارد.

در این میان نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه داشت، ساختار میکروبیم پوست و روده انسان و انتقال آن به اطرافیان است. در حقیقت زمانی که شما چند سال با فرد دیگری زندگی می‌کنید، اگرچه ممکن است از نظر ظاهری شبیه هم نباشید، اما در طول سال‌ها میکروبیوم پوست شما به شکل یکسانی رشد می‌کند.

بر اساس مطالعه‌ای که چند سال پیش انجام شده و در مجله mSystems منتشر شد، دانشمندان تصمیم گرفتند، میکروبیوم‌های پوستی زوج‌های را تجزیه و تحلیل کنند. محققان در پی انجام این پژوهش دریافتند که زندگی مشترک به طور قابل توجهی بر جوامع میکروبی روی پوست افراد خانواده تأثیر می‌گذارد.

برای انجام این مطالعه، محققان نمونه‌هایی را از مکان‌های متعدد روی بدن داوطلبان، از جمله پلک‌های بالایی، حفره‌های بیرونی بینی، بخش‌های داخلی بینی، زیر بغل، بالا تنه، پشت، ناف و کف دست جمع آوری کردند.

تأثیر زندگی مشترک بر جامعه میکروبی زوجین به قدری قوی بود که الگوریتم‌های رایانه‌ای توانستند زوج‌های مختلف را با دقت ۸۶ درصد بر اساس میکروبیوم‌های پوستشان شناسایی کنند. نکته جالب توجه این است که ناحیه‌ای از بدن که در آن زوج‌ها از نظر میکروبی شبیه‌تر بودند، پا‌ها بود. البته باید توجه داشت که این موضوع اصلاً تعجب آور نیست، زیرا بسیاری از ما با پای برهنه در خانه‌های خود قدم می‌زنیم.

اگرچه این زوج‌ها شباهت‌های قابل توجهی در میکروبیوم پوست نشان دادند، اما برخی از نواحی از بدن وجود داشت که جنسیت داوطلب بیشتر از زندگی مشترک آن‌ها اهمیت داشت. برای مثال، دانشمندان دریافتند که جوامع میکروبی که در قسمت داخلی ران رشد می‌کنند، در بین افراد همجنس بیولوژیکی مشابه‌تر از شرکای زندگی است.

در خاتمه گفتنی است طی این تحقیقات مشخص شد که الگوریتم‌های رایانه‌ای می‌توانند تنها با تجزیه و تحلیل نمونه‌های داخلی ران، بین مردان و زنان با دقت ۱۰۰ درصد تفاوت قائل شوند.  

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->