شهردار مشهد مقدس: ایمنی مردم، خط قرمز مدیریت شهری است | بهره‌برداری از ساختمان فرماندهی آتش‌نشانی در دهه فجر ۱۴۰۳ هوای کلانشهر مشهد برای نهمین روز پیاپی، آلوده است (۹ دی ۱۴۰۳) مروری بر وقایع ۹ دی ۱۳۵۷ مشهد از دریچه گزارش‌های ساواک | روز خون و آتش شناسایی ۱۳۰ نفر جهت دریافت نشان مشهد الرضا(ع) منصوریان: فلسلفه نشان مشهد الرضا (ع)، مردمی بودن آن است شهردار مشهد مقدس: نشان مشهدالرضا (ع) در تاریخ به یادگار خواهد ماند تاریخ‌گردی ۹۰ ساله در خیابان دانشگاه مشهد ثبت‌نام بیش از ۲۲۰۰ نفر برای عضویت در شورای اجتماعی محلات مشهد | احتمال تمدید مهلت نام‌نویسی از ماجرای نهر قدیمی منطقه تا مشکل ساخت وساز، در ملاقات مردمی شهردار منطقه  ۷  مشهد دستاورد‌های کلان مدیریت شهری مشهد در حوزه‌های زیرساختی حمل‌ونقل شهری آیین تودیع و معارفه فرماندار مشهد برگزار شد | قدردانی از «داوری»، آرزوی موفقیت برای «حسینی» + فیلم سرویس دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۹ و ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ اعزام بیش از ۱۰۰ هزار نیروی کارگری به پروژه‌های شخصی، در ایست‌کار‌های مشهد توسعه کرامت‌محور در حوزه عمران و حمل‌ونقل شهر برگزاری دومین دوره مراسم «نشان مشهدالرضا(ع)» در روز ۱۰ دی | مشهد پیشتاز الگوسازی و تکریم نخبگان رویداد نشان مشهدالرضا(ع)، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های علمی مشهد هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ دی ۱۴۰۳) پیشکسوتان عرصه‌های مختلف مشهد باید در رویداد نشان مشهد الرضا (ع) تجلیل شوند واقعه ۱۰ دیماه مشهد برای تشکیل حکومت اسلامی اتفاق افتاد
سرخط خبرها

شورا‌ها برای همه امور شهر تصمیم‌گیر باشند

  • کد خبر: ۱۰۶۸۳۲
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۳
شورا‌ها برای همه امور شهر تصمیم‌گیر باشند
عباس شیرمحمدی - رئیس سومین شورای اسلامی شهر مشهد

زمانی می‌توان گفت که نظام شورایی ما در شهر نظام شورایی کامل است که این شورا‌ها برای همه امور شهر تصمیم‌گیر باشند. درست است که ما در شهر‌های خود نظام شورایی داریم، اما اکنون این شورا خیلی در شهر مؤثر نیست.

زیرا قانون‌گذاران طرف‌دار شورا نیستند. واقعیت این است که نظام شورایی خیلی طرف‌دار ندارد، جا نیافتاده است و حمایت هم نمی‌شود. اکنون شورای اسلامی شهر اختیاراتی ندارد. زیرا فقط شورای شهرداری است و شهرداری هم یک سازمان مانند دیگر سازمان‌های فعال در شهر است.

وقتی می‌گوییم شورای اسلامی شهر، بدین معنی است که این شورا مانند همه کشور‌هایی که شورا تشکیل داده‌اند، اداره همه امور شهر ازجمله شهرداری، محیط‌زیست، بهداشت، آموزش‌وپرورش و دیگر امور را به دست داشته باشد؛ بنابراین با توجه به وضعیت کنونی، شورا در کشور ما طرف‌داری ندارد.

زیرا فقط بحث مدیریت شهرداری را برعهده دارد و می‌توان به‌عنوان هیئت‌مدیره شهرداری از آن یاد کرد و برای اینکه این روند درست شود و شورایی به معنای واقعی شورای اسلامی شهر داشته باشیم، باید قانون‌گذار اصلاحاتی در قانون ایجاد کند. درصورتی‌که شورای اسلامی شهر شورای واقعی شهر باشد، بی‌گمان کار‌ها به خود مردم واگذار می‌شود و امور شهر را نمایندگان مردم اداره می‌کنند.

اکنون ما در نظام شورایی چنین چیزی نمی‌بینیم و مردم خیلی با امور ارتباط ندارند و انتخابات شورا‌ها هم برای این است که مسائل جاری شهرداری پیگیری شود و نقش مؤثر نظام شورایی در همه امور شهر را شاهد نیستیم. شورا‌های شهر با قوانین کنونی نمی‌توانند نقش اصلی خود را ایفا کنند. بی‌شک اگر شورا به حالت واقعی خود برسد، مردم نقش رأی خود را در شهر خواهند دید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->