گذری بر تاریخ تعدادی از روستاهایی که حالا جزو حریم شهری مشهد شده‌اند | باغ‌هایی مدفون زیر آهن و سیمان ایستگاه‌های دوچرخه بایدو خیابان سناباد مشهد به‌زودی توسعه می‌یابد بی‌توجهی شهروندان به جایگاه‌های استقرار کارگران ساختمانی | وقتی به ایست‌کار بها نمی‌دهیم شهروند خبرنگار | درخواست توسعه ایستگاه‌های دوچرخه بایدو در مشهد اعمال‌قانون ۱۵۱۶ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۲۶ خودروی متخلف توقیف شدند (۱۵ مهر ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه‌های شهید سلیمانی و آزادی و معابر منتهی به حرم امام‌رضا(ع) (۱۵ مهر ۱۴۰۳) تأمین ۲۵ درصد منابع آب فضای سبز مشهد از بازچرخانی و پساب فاضلاب + فیلم اصلاح الگوی کشت فضای سبز مشهد مطابق با منابع آبی آمار متوفیان مشهد در شش‌ماه نخست ۱۴۰۳ | به طور میانگین روزانه ۶۳ نفر در مشهد فوت کرده‌اند مه و باران در بعضی محور‌های خراسان رضوی باعث لغزندگی جاده‌ها شده است (۱۵ مهر ماه ۱۴۰۳) احداث بیش از ۱۰۹ کیلومتر راه روستایی آسفالته در خراسان رضوی صدور بیش از ۳۰۰ هزار مجوز بهره‌برداری از غرفه‌های بازار‌های سیار در مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۳) سیلوی گندم مشهد در فهرست میراث صنعتی کشور ثبت شد طرح بازنگری قلعه وکیل آباد مشهد در کمیسیون ماده ۵ تصویب شد| تراکم منطقه بین ۲ تا ۶ طبقه پیش‌بینی تمهیدات ویژه مدیریت شهری مشهد برای برگزاری مسابقه ایران _ قطر برگزاری سومین رویداد «عطر و طعم پاییز» در مشهد  سقوط کارگر جوان مشهدی از ارتفاع (۱۴ مهر ۱۴۰۳) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: امروز هژمونی آمریکا و اسرائیل نابود شده است افزایش ظرفیت ساماندهی و آموزش آسیب‌دیدگان اجتماعی در مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حضور مردم در نماز جمعه نصر نمایانگر استحکام کافی مبنایی و مردمی نظام جمهوری اسلامی است + فیلم اعمال‌قانون ۱۴۷۵ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۴۷ خودروی متخلف توقیف شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) حکایت ناشنیده از آغاز حکومت شاه عباس صفوی در مشهد | بدشگونی تاج‌گذاری در کوهسنگی
سرخط خبرها

شورا‌ها برای همه امور شهر تصمیم‌گیر باشند

  • کد خبر: ۱۰۶۸۳۲
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۳
شورا‌ها برای همه امور شهر تصمیم‌گیر باشند
عباس شیرمحمدی - رئیس سومین شورای اسلامی شهر مشهد

زمانی می‌توان گفت که نظام شورایی ما در شهر نظام شورایی کامل است که این شورا‌ها برای همه امور شهر تصمیم‌گیر باشند. درست است که ما در شهر‌های خود نظام شورایی داریم، اما اکنون این شورا خیلی در شهر مؤثر نیست.

زیرا قانون‌گذاران طرف‌دار شورا نیستند. واقعیت این است که نظام شورایی خیلی طرف‌دار ندارد، جا نیافتاده است و حمایت هم نمی‌شود. اکنون شورای اسلامی شهر اختیاراتی ندارد. زیرا فقط شورای شهرداری است و شهرداری هم یک سازمان مانند دیگر سازمان‌های فعال در شهر است.

وقتی می‌گوییم شورای اسلامی شهر، بدین معنی است که این شورا مانند همه کشور‌هایی که شورا تشکیل داده‌اند، اداره همه امور شهر ازجمله شهرداری، محیط‌زیست، بهداشت، آموزش‌وپرورش و دیگر امور را به دست داشته باشد؛ بنابراین با توجه به وضعیت کنونی، شورا در کشور ما طرف‌داری ندارد.

زیرا فقط بحث مدیریت شهرداری را برعهده دارد و می‌توان به‌عنوان هیئت‌مدیره شهرداری از آن یاد کرد و برای اینکه این روند درست شود و شورایی به معنای واقعی شورای اسلامی شهر داشته باشیم، باید قانون‌گذار اصلاحاتی در قانون ایجاد کند. درصورتی‌که شورای اسلامی شهر شورای واقعی شهر باشد، بی‌گمان کار‌ها به خود مردم واگذار می‌شود و امور شهر را نمایندگان مردم اداره می‌کنند.

اکنون ما در نظام شورایی چنین چیزی نمی‌بینیم و مردم خیلی با امور ارتباط ندارند و انتخابات شورا‌ها هم برای این است که مسائل جاری شهرداری پیگیری شود و نقش مؤثر نظام شورایی در همه امور شهر را شاهد نیستیم. شورا‌های شهر با قوانین کنونی نمی‌توانند نقش اصلی خود را ایفا کنند. بی‌شک اگر شورا به حالت واقعی خود برسد، مردم نقش رأی خود را در شهر خواهند دید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->