معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت قابلیت Copilot Vision مایکروسافت به ویندوز و موبایل می‌آید + قابلیت‌ها آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟
سرخط خبرها

هدست واقعیت مجازی بر اساس لامسه دهان ساخته شد

  • کد خبر: ۱۰۷۵۸۶
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۶
هدست واقعیت مجازی بر اساس لامسه دهان ساخته شد
محققان موفق به ساخت هدست واقعیت مجازی مبتنی با لامسه دهان شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، چه بخواهیم و چه نخواهیم، متاورس در راه است و شرکت‌ها در تلاش برای واقعی کردن آن هستند. برای این منظور، محققان دانشگاه کارنگی ملون، دستگاه لمسی را توسعه داده اند که می‌توانند حس لامسه در دهان را تقلید کنند. بنا به گزارش Digital Trend، این دستگاه لمسی که توسط گروه رابط‌های آینده در CMU (دانشگاه کارنگی ملون)  ساخته شده به یک هدست VR متصل می‌شود.

این دستگاه حاوی شبکه‌ای از مبدل‌های اولتراسونیک (امواج مافوق صوت) است که فرکانس‌هایی بالایی را برای شنیدن انسان تولید می‌کند. با این حال اگر این فرکانس‌ها به اندازه کافی متمرکز شوند می‌توانند احساس فشار روی پوست ایجاد کنند.

ویویان شن، یکی از نویسندگان مقاله و یک دانشجوی دکترا، توضیح داد که با تغییر زمان‌بندی و مدولاسیون فرکانس انجام ضربه‌ها و لرزش‌ها بسیار آسان‌تر است.

در این آزمایش، دهان به دلیل داشتن اعصاب حساس به عنوان بستر آزمایش انتخاب شد. تیم محققان ترکیبی از احساسات فشار را برای شبیه سازی حرکات مختلف ایجاد کردند. در این تحقیق تیم محققان آن را روی گروه کوچکی از داوطلبان آزمایش کردند. داوطلبان با عینک واقعیت مجازی (همراه با لمس دهان) به یک سری دنیای مجازی مثل یک بازی مسابقه‌ای و یک جنگل خالی از سکنه رفتند.

داوطلبان توانستند با اشیاء مختلف در دنیای مجازی تعامل برقرار کنند، مانند احساس عبور عنکبوت‌ها از دهانشان یا نوشیدن آب از یک چشمه. شن اشاره کرد که برخی از داوطلبان به طور غریزی به صورت خود ضربه می‌زدند، زیرا احساس می‌کردند عنکبوت روی دهانشان می‌خزد.

در حالی محققان دانشگاه کارنگی ملون موفق به ساخت هدست واقعیت مجازی مبتنی با لامسه دهان با کمک امواج صوتی شده اند که محققان دانشگاه شیکاگو نیز در حال کاوش در حوزه لمسی هستند، با این تفاوت که آن‌ها به جای امواج صوتی از مواد شیمیایی استفاده می‌کنند. این محققان نیز موفق به شبیه سازی احساسات مختلف مانند گرما، خنکی و حتی احساس سوزش شده اند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->