روایتی از تخریب سینما‌های مشهد به ویژه از دهه ۷۰ تا امروز | سکانس زوال بر پرده سینما نگاهی کوتاه به تاریخ ورود سینما به مشهد و روزگار رفته بر آن | سیمای مخدوش پیرمرد صدساله گلایه اهالی محله پورسینای مشهد از زمین‌های رها شده حوالی چند مدرسه | در حصار زمین‌های خاکی و خالی تأخیر بیست‌ساله در روند ثبت جهانی توس به‌خاطر دکل‌های برق فشارقوی ۱۵۲ روز دیگر تا راه‌اندازی فاز نخست طولانی‌ترین خط مترو مشهد پیشینه یکی از بزرگ‌ترین محدوده‌های تاریخی شمال شهر مشهد | کاوش در تاریخ ناخوانده مزرعه «محرابخان» آمادگی کامل ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی جدید گلایه ساکنان چهارچشمه مشهد از ۲ دهه بلاتکلیفی پروژه نیمه‌کاره کانال آب شهروند خبرنگار | گلایه شهروند مشهدی از تاخیر برخی از خطوط اتوبوسرانی + پاسخ تخصیص اعتبار به مسجد مرویهای مشهد تا یک ماه آینده + فیلم (۲۰ شهریور ۱۴۰۳) سرای عزیزالله‌ اف مشهد، میراثی در انتظار تکمیل فرایند احیا | پژمان‌فر از بنا‌ی تاریخی عزیزالله‌ اف بازدید کرد + فیلم افزایش ۷۷۰میلیارد تومانی اعتبار ساخت فضا‌های ورزشی مشهد یکسان‌سازی نرخ حمل‌و‌نقل عمومی دغدغه زائران تأمین و نصب تجهیزات ایمنی در پارکینگ توحید مشهد استفاده شهرداری مشهد از وَن‌های تخصصی ویژه جمع آوری کودکان کار درباره یکی از کوچه‌های محله سرشور مشهد که یادآور نام یک پزشک قدیمی است | دگردیسی‌های مدام کوچه «مشیر» استفاده از تجربیات حمل‌ونقل عمومی شهرداری مشهد در شهرداری کرج ۱۱۰ میلیارد تومان در تأمین آب مورد نیاز مشهد صرفه‌جویی شد اثربخشی اقدامات کارگروه وکلای ترمیمی در دبیرخانه شهر ترمیمی بیشترین تصرفات اراضی ملی در مشهد و ۳ شهر دیگر خراسان رضوی نام‌گذاری تعدادی از معابر شهر مشهدمقدس به نام‌های ۴۷ بانوی شهید
سرخط خبرها

توضیحات معاون استاندار خراسان رضوی در خصوص واریز نشدن یارانه و یا قطع یارانه برای برخی افراد

  • کد خبر: ۱۰۸۸۵۳
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰
توضیحات معاون استاندار خراسان رضوی در خصوص واریز نشدن یارانه و یا قطع یارانه برای برخی افراد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: از هفته جاری قرار شده تا خوداظهاری مردم صادقانه دانسته شود و دغدغه افرادی که برای آن‌ها یارانه واریز نشده برطرف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل چمندی در برنامه تلوزیونی اشاره درخصوص مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها اظهار کرد: ۲۴۰۰ نانوایی در مشهد وجود دارد و برخی از این نانوایی‌ها غیر فعال بودند و آرد را به سیستم خارج از شبکه می‌فروختند. با اجرای طرح برکت دو امید است مشکل نانوایی‌ها در چند روز آینده حل شود. در حال حاضر در زمینه گندم و آرد در استان مشکلی نداریم و ذخایر استراتژیک به قدر کافی موجود است.

وی افزود: همچنین برای حل مشکل نان در مشهد ظرفیت‌های مردمی نیز به کار گرفته شده است. از طریق ظرفیت‌های مردمی نان شبکه‌های عام المنفعه را تامین و همچنین مجموعه‌های مردم نهاد را نیز وارد عرصه تولید نان کرده‌ایم.

برخورد جدی با دلالی در حوزه نان در مشهد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با اشاره به ساماندهی نانوایی‌ها در مشهد بیان کرد: متاسفانه دلالی در حوزه نان در مشهد وجود داشت و یک تعداد خانواده مالک تعداد زیادی نانوایی در مشهد بوده‌اند و انحصار در این حوزه به وجود آورده بودند. قرار بر این است با این افراد برخورد جدی صورت گرفته و پروانه این نانوایی‌ها باطل شود. همچنین ساعت کار ۳۰۰ نانوایی از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۱۲ شب یکسره شده است. بنابر گزارش‌های مردمی با نانوایی‌های متخلف برخورد خواهد شد. نانوایی‌هایی که داوطلب باشند سهمیه آرد آن‌ها اضافه شده و می‌توانند در این طرح شرکت کنند.

چمندی درباره مبنای دهک بندی و شاخص‌ها برای انجام مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها تصریح کرد: میانگین حساب ۴ سال گذشته خانوار جزو شاخص‌های اصلی دهک بندی بوده است، اما ضرورت‌های یک خانواده شامل ارزیابی نمی‌شود. بنا است به همه دهک‌ها به جز دهک دهم یارانه تعلق گیرد و مسلما ۵۰ میلیون ایرانی جزو دهک دهم نیستند. از هفته جاری قرار شده تا خود اظهاری مردم صادقانه دانسته شود و افرادی که برای آن‌ها یارانه واریز نشده و در این زمینه دغدغه داشتند، دغدغه آن‌ها برطرف شود. تمام دهک‌ها از یک تا نهم مشمول یارانه خواهند شد. دو سامانه وزارت کار و سازمان هدفمندی یارانه‌ها در این زمنیه تعریف شده است.

وی درباره دلایل عدم واریز نشدن یارانه و یا قطع یارانه برای برخی افراد، افزود: به دلیل ضرورت اجرای طرح و جمعیت ۸۵ میلیونی کشور این کار به شدت سخت بود و در این بین مشکلاتی ایجاد شد؛ بنابراین مبنا بر این است که ۹ دهک یارانه بگیرند. وزیر محترم کار و وزیر امور اقتصاد و دارایی نیز این وعده را داده‌اند تا این مشکلات سریع حل شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با اشاره به افزایش قیمت چهار کالا گفت: قیمت مرغ، تخم مرغ، روغن و لبنیات افزایش داشته است. بر همین اساس سعی شده که یارانه میان مردم به صورت عادلانه توزیع شود. هیچ گونه افزایش قیمتی در کالا‌هایی که ارز ترجیحی به آن تعلق نداشته نباید صورت گیرد. بیش از ۳۰ تا ۳۵ درصد بیش از افزایش قیمت کالا‌های اساسی یارانه به مردم پرداخت شده است.

چمندی افزود: بسیاری عنوان می‌کنند که عرصه اقتصاد دستوری است، اما اینگونه نبوده و این اقتصاد در حمایت از مردم است. ما به صورت اقتصاد تعادلی حرکت می‌کنیم و با اخلاگران اقتصادی به صورت جدی برخورد خواهد شد.

بازار به صورت روزانه رصد می‌شود 

وی ادامه داد: بازار به صورت روزانه با حضور در بین مردم رصد می‌شود. امید است اجرای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها به معیشت مردم کمک کند. این طرح نخستین گام اساسی دولت برای بهبود اقتصاد تلقی می‌شود. ما مدیون مردم بوده و در حال انجام کار شبانه روزی هستیم و تلاش می‌کنیم تا نقص‌های آن را برطرف کنیم. در رابطه با حقوق مردم تعارفی وجود ندارد. دولت شعارش این بوده که منافع مردم در نظر گرفته شود. دولت پاک دستی را برای مدیران لازم دانسته و بر همین اساس به فساد حساس است و با آن برخورد می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->