ویدئویی از اولین حضور خانم‌های بازیگر در جوکر ۲ نتیجه جالب یک آزمایش علمی درباره تاثیر ارتعاش صدای علیرضا قربانی بر تخت جمشید + ویدئو انتشار تیزر یک فیلم سینمایی محرمی و آغاز اکران فیلمی با بازی آزاده صمدی و حامد کمیلی هنر انتخاب آگاهانه و پیشرفت ملی استالین بیشتر چه کتاب‌هایی می‌خواند؟ | معرفی کتاب «کتابخانه استالین» شعر‌های چندوجهی در توابع خطی | رونمایی از مجموعه شعر «زندگی در آمنیون» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ جدیدترین خبرها از سریال «سلمان فارسی» فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۴ و ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۳) + خلاصه داستان ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ۲۰ سینما تا پایان تابستان در خراسان رضوی افتتاح خواهد شد  ساخت ۱۰۰۰ سالن سینما در کشور تا شهریور ۱۴۰۴ | رشد ۱۱۳ درصدی سالن‌های سینما در خراسان رضوی ساخت پردیس سینمای «ملل» نماد وحدت فرهنگی ایران و افغانستان است پردیس سینمایی ملل در حاشیه شهر مشهد افتتاح شد | رشد ۱۱۳ درصدی ساخت سینما در خراسان رضوی + فیلم پخش ۶ سریال از شبکه آی‌فیلم + زمان پخش «سینما ملت»، برنامه سینمایی جدید تلویزیون
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

غفلت از دنیا ممنوع!

  • کد خبر: ۱۱۰۳۲۴
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۳
غفلت از دنیا ممنوع!
حجت‌الاسلام یحیی خادمی‌زاده - مؤلف و مبلغ برتر

همه می‌دانیم چند صباحی که در این دنیای فانی مهمانیم و مانند یک مسافر، زندگی با تولدمان آغاز می‌شود و مرگ مسیری جدید را پیش روی ما می‌گذارد، هر انسانی برای زنده بودن و دستیابی به زندگی بهتر، به شناخت خود و جهانی که در آن می‌زید نیازمند است.

از سوی دیگر، آرزوی هر انسان بهره‌مندی از آرامش روح و آسایش جسم است. برای شناخت خود، جهان پیرامون و روش بهتر زیستن باید نیاز‌های خود را خوب بشناسیم و با برآوردن آن‌ها به این مهم دست یابیم. یعنی سعادت انسان هنگامی محقق می‌شود که در مسیر ولایت خداوند گام بردارد و از آرامش جسم و روح به گونه‌ای کامل و ماندگار برخوردار شود. البته درجه سعادت و خوشبختی انسان زمانی شکل می‌گیرد که آرامش او فراگیر شود و در زندگی‌اش از چیزی نترسد و اندوهگین نشود.

اکنون این پرسش مطرح می‌شود که برای تحقق سعادت فرد در جامعه اسلامی و نیز دسترسی به آرامش فراگیر چه باید کرد. از این رو، بی‌شک فراهم آوردن زیرساخت‌های عمیق معرفتی و معیار کردن زمینه برای بهره‌مندی از نوع و اندیشه‌های پویا، مستعد و توانمند می‌تواند از اثرگذارترین عوامل پیمودن این مسیر باشد.

از منظر آموزه‌های دینی و قرآن، در این دنیا خوشبختی واقعی دست‌یافتنی نیست، اما این به معنای نادیده گرفتن سعادت دنیوی نیست، زیرا بنا به فرمایش قرآن، دنیا مزرعه آخرت است.

در واقع انسان موفق در دنیا و آخرت کسی است که با شناخت هدف خلقت این دنیا زندگی کند و در ضمن مقابله با مشکلات آن، با عمل به فرمان‌های پروردگار، توشه‌ای برای آخرت فراهم آورد تا به زندگانی جاوید برسد. البته باید در کنار این سه گزینه، دانست که خسارت‌های انسان در این دنیا عبارت است از:

هوای نفس

شیطان و وسوسه‌های او

دنیا و جلوه‌های آز

تعریف و تمجید بیجا

شیطان‌های انسانی مانند فرعون

بنابراین، جایگاه والای انسان در نظام آفرینش، استعداد و شایستگی به عنوان خلیفه خداوند و نیز ارزش حیات مادی و معنوی این مفهوم را می‌رساند که بیهوده آفریده نشده است و از هدفمندی خلقت، این اندیشه را درمی‌یابد که هرگز سزاوار نیست در تأمین سلامت و زندگی خویش کوتاهی کند. خداوند در قرآن آدمی را از اینکه به سبب بی‌توجهی‌ها و بی‌مبالاتی‌ها خود را به هلاکت افکند نهی می‌کند.

خلاصه اینکه اسلام آرامش، نشاط و تفریح را از نیاز‌های غریزی انسان می‌داند و او را به آن‌ها ترغیب و تشویق می‌کند. نکته مهم آن است که اسلام هر نوع لذت، شادی و تفریح را تأیید نمی‌کند بلکه آنچه را ترغیب می‌کند که به رشد شخصیت انسان کمک و از غفلت و کار‌های بیهوده وی جلوگیری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->