ماجرای بخشش یک قاتل پای چوبه دار پیدا شدن پیکر جوان گلستانی پس از چند روز در استخر کشاورزی + فیلم بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای برای پیشگیری از سرطان پروستات هشدار: تغییر الگوی انتقال ایدز از اعتیاد به رابطه جنسی راهکارهای یک مشاور برای کاهش وابستگی نوجوانان به فضای مجازی معمای پیچیده مرگ مرد تهرانی پس از مصرف مشروبات الکلی اعترافات تکان دهنده زن جوان به قتل خونین همسرش هشدار هواشناسی نسبت به رگبارو رعد و برق در خراسان رضوی و ۲۴ استان دیگر قتل مرد جوان کرمانشاهی به دست همسرش + جزییات ۵۹۲ هزار زن تحت پوشش بهزیستی هستند| ۳۰۰ هزار نفر معلولیت شدید دارند آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان خاقانی مشهد (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) سرانه فضای آموزشی در «تبادکان» مشهد به سه مترمربع رسید آغاز ثبت‌نام مقدماتی حج تمتع ۱۴۰۴ از پنجم آذر ۱۴۰۳ کمبود دارو و عدم تغییر سبک زندگی، بلای جان بیماران کلیوی | پیوند کلیه را جدی بگیرید وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم شد + بیوگرافی و سوابق شیوع بیماری ناشناخته گوارشی در کشور | همچنان با کرونا درگیریم اجاره سیم کارت، دامی برای فریب شهروندان نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی چگونه است؟ (۲۸ آبان ۱۴۰۳) آغاز نام‌نویسی بیستمین دوره عمره دانشگاهیان (۲۸ آبان ۱۴۰۳) نکاتی برای پایداری زندگی و رابطه­ سالم بین همسران | دل‌بسته هم باشیم کمک ۱۴ میلیارد تومانی مردم خراسان رضوی به جبهه مقاومت سند ملی حقوق کودک به طور شایسته اجرا نشد ثبت‌نام داوطلبان کنکور برای ترمیم نمرات از آذرماه ۱۴۰۳ آغاز می‌شود انتقاد نماینده سابق مجلس از راه‌اندازی کلینیک ترک بدحجابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) | کاهش کیفیت هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت طی امروز و فردا توصیه‌های دندانپزشکی برای دیابتی‌ها مصرف کنسرو ماهی نجوشیده، منجر به بستری شدن یک ماهه شهروند مشهدی شد هشدار سازمان غذا و دارو: در سرماخوردگی و آنفلوانزا از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک بپرهیزید معلمان در بارگذاری مدارک برای رتبه‌بندی به این مراحل توجه کنند پیگیری سازمان حج و زیارت برای ارائه وام کم‌بهره توسط بانک‌ها به ودیعه‌گذاران عمره آیا وام شهریه از سبد وام‌های دانشجویی حذف می‌شود؟ آخرین وضعیت اعطای تابعیت به کودکان حاصل از ازدواج مادران ایرانی با پدران اتباع
سرخط خبرها

«سپسیس» عامل مرگ یک پنجم مردم جهان

  • کد خبر: ۱۱۲۷۵۷
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۰
«سپسیس» عامل مرگ یک پنجم مردم جهان
نتایج یک مطالعه گسترده نشان داده است که عفونت "سپسیس"، عامل مرگ یک پنجم افراد در جهان است.

به گزارش شهرآرانیوز، در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال فوت یک زن جوان با وضعیت جسمی سالم بر اثر بیماری شبیه به سرماخوردگی وجود دارد، باید گفت زمانیکه برخی نشانه های آشکار یک مشکل یا عارضه جدی‌تری شناسایی نشده باشند، این احتمال وجود دارد.

اگرچه بسیاری از مردم حتی در مورد این بیماری نشنیده‌اند اما "سپسیس" - واکنش شدید بدن به عفونت- عامل اصلی فوت بیماران بستری در بیمارستانهای ایالات متحده است. همچنین در سراسر جهان، عفونت سپسیس، عامل فوت یک نفر از هر پنج نفر در سال است.

همچنین در میان افرادی که از این عفونت جان سالم به در می برند، بسیاری هرگز نمی توانند به سر کار بازگردند، برخی دیگر نمی ‌توانند از بیمارستان به خانه برگردند و نیاز به حمایت مداوم یا مراقبت‌های حیاتی دارند.

سپسیس که با عناوین دیگری از جمله سپتیسمی یا گندخونی نیز شناخته می‌شود، یک وضعیت اورژانسی است که با عفونت شروع می شود. با شناسایی باکتری یا ویروس، بدن مواد شیمیایی را در جریان خون آزاد می کند. زمانیکه سیستم ایمنی به درستی عمل کند، بدن عفونت را از بین می برد اما هنگامیکه سیستم به خوبی فعالیت خود را انجام ندهد، سپسیس می تواند ایجاد شود.

شروع سپسیس زمانی اتفاق می‌افتد که سلول‌های ایمنی از مبارزه با عفونت به مقابله با بافت ‌ها و اندام ‌های بدن تغییر مسیر می دهند. این واکنش می تواند شبیه به یک پاسخ خود ایمنی باشد، وضعیتی که در آن سیستم ایمنی بدن به خود حمله می کند. بسیاری از افراد با بیماری های خود ایمنی مزمن مانند آرتریت روماتوئید یا بیماری کرون آشنا هستند، اما گاهی اوقات این نوع واکنش خود ایمنی می تواند حتی در افراد سالم نیز رخ دهد.

با شروع عفونت سپسیس، سیستم ایمنی معمولا می تواند به قلب، ریه ها، کلیه ها یا سلول های خونی و سایر سیستم های مهم بدن آسیب برساند. التهاب در رگ‌های خونی می تواند باعث نشت آنها شود و جریان خون به مغز و سایر اندام ‌ها را به شدت کاهش دهد. در این شرایط فشار خون فرد ممکن است به طور خطرناکی پایین بیاید. بدون درمان سریع و مناسب و گاهی حتی با وجود روشهای درمانی، سپسیس می تواند باعث آسیب اندام و حتی مرگ شود.

سپسیس می تواند تقریبا از هر عفونتی ناشی شود و اغلب از ذات الریه یا عفونت دستگاه ادراری ایجاد می شود. کووید-۱۹ شدید نیز می تواند باعث سپسیس شود.

به گزارش مدیکال اکسپرس، نکته اصلی در درمان سپسیس، شناخت سریع علائم عفونت و به دنبال آن مصرف آنتی بیوتیک ها و مایعات است. اما حتی دقیق ترین پزشکان ممکن است در تشخیص علائم اولیه سپسیس دچار مشکل شوند. بیشتر به این دلیل است که هیچ آزمایش واحدی برای تشخیص سپسیس وجود ندارد و علائم این عفونت ممکن است شبیه سایر مشکلات تهدید کننده مانند حمله قلبی، لخته شدن خون، خونریزی یا حتی یک واکنش آلرژیک باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->