قیمت خودرو‌های خارجی ترمز برید (۹ دی ۱۴۰۳) | افزایش ۷۵ میلیون تومانی یک خودرو در یک روز! گامی به‌سوی آموزش مالی فرزندان با بلوجونیور | اپلیکیشن و کارت بانکی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها کشت پاییزه گندم در شهرستان مشهد پایان یافت (۹ دی ۱۴۰۳) طلا در مشهد ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان شد | رشد بیش از یک میلیون تومانی سکه تمام (۹ دی ۱۴۰۳) افزایش یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۹ دی ۱۴۰۳) | رشد تا ۱۹ میلیون تومانی خانواده شاهین سایپا فاصله کوتاه دلار تا کانال ۸۲ هزار تومان (۹ دی ۱۴۰۳) | سکه، نزدیک به مرز ۵۸ میلیون تومان! نژاد دام و طیور بومی ایران در آستانه انقراض | شغل دامداری در خطر است صفرتاصد افزایش حقوق کارگران و کارمندان در سال ۱۴۰۴ ضرب‌الاجل سازمان بازرسی به مدیران ۷ بانک درباره تسهیلات فرزندآوری | بانک‌های سامان، اقتصاد نوین و رسالت دارای بیشترین صف انتظار متقاضی تبعات افزایش قیمت دلار بر دخل‌وخرج کارگران رشد نرخ ارز رسمی چگونه باعث جهش قیمت دلار در بازار آزاد می‌شود؟ سیر صعودی قیمت خودرو، خریداران و فروشندگان را در حالت آماده‌باش قرار داده است (۹ دی ۱۴۰۳) قیمت تخم‌مرغ تا پایان ماه مبارک رمضان، تغییری نخواهد یافت (۹ دی ۱۴۰۳) آخرین قیمت ارز توافقی نیما امروز (۹ دی ۱۴۰۳) چند؟ | دلار توافقی کاهشی شد پیش‌نویس دستورالعمل حدود تراکنش‌های بانکی اشخاص تصویب شد چشم‌انداز آینده بازار سرمایه | زمستان بورس گرم می‌شود؟ دلایل اصلی رشد شارپی قیمت طلا و دلار در بازار چه بود؟ قیمت جدید گوشی موبایل آیفون ۱۵ و ۱۶ در بازار امروز (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) قیمت بنزین سوپر وارداتی به قیمت روز واردات آن بستگی دارد زمان قرعه‌کشی ایران‌خودرو ویژه دی ۱۴۰۳ مشخص شد | برداشت وجوه بلوکه شده از امروز یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ ۳۲۴ نقض آتش‌بس با لبنان توسط رژیم صهیونیستی پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳)| بازار وارد فاز خنثی می‌شود؟ کاهش مصرف گاز در صنایع، توقف تولید را در پی دارد تأمین گوشت مرغ ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی کلید خورد (۸ دی ۱۴۰۳) درباره مرحوم مهندس باقر مستوفی، پدر صنعت پتروشیمی ایران | مرد چالش‌های بزرگ ساعات کاری بانک‌ها تا پایان بهمن‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد نقش صادرکنندگان در جهش نرخ ارز چیست؟
سرخط خبرها

تازه‌ترین جزئیات از برگزاری مزایده خودرو‌های خارجی قاچاق و امحاء خودرو‌های آمریکایی

  • کد خبر: ۱۱۳۲۷۷
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۵
تازه‌ترین جزئیات از برگزاری مزایده خودرو‌های خارجی قاچاق و امحاء خودرو‌های آمریکایی
رییس سازمان جمع‌آوری و فروش سازمان اموال تملیکی گفت: وزیری از وزرای دولت‌های قبل توجهی به وضعیت انبار‌های تملیکی، کالا‌های انباشته شده و تعیین تکلیف آن‌ها نداشت درحالی‌که بازدید آیت‌الله رئیسی در مهر ۱۴۰۰ از انبار تملیکی بوشهر سر آغاز دیده‌شدن تضییع حقوق مردم و بیت‌المال بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالمجید اجتهادی اظهار داشت: وضعیت انبار‌ها در گذشته بسیار نامطلوب بود که در دولت سیزدهم با دستور آیت‌الله رئیسی رئیس جمهوری ساماندهی انبار‌های تملیکی آغاز شد.

وی افزود: یکی از برنامه‌های دولت ساماندهی اموال تملیکی بود که دراین‌رابطه به‌صورت ماهانه گزارش‌های از وضعیت تعیین تکلیف اموال به دفتر رییس جمهور ارائه می‌شود و اکنون اقدامات مثبتی را در خصوص بهبود وضعیت انبار‌های این سازمان شاهد هستیم.

رییس سازمان جمع‌آوری و فروش سازمان اموال تملیکی با بیان اینکه پنج هزار مترمربع به ظرفیت انبار‌های اموال تملیکی اضافه شده است، گفت: برای تجهیز و طبقه‌بندی انبار‌های اموال تملیکی ۱۳ میلیارد تومان با مساعدت دولت هزینه شد و اقداماتی از جمله کدگذاری، شناسه‌گذاری و حفظ کیفیت کالا‌ها به‌عنوان امانت مردم موردتوجه قرار گرفته است.

وی ادامه داد: همچنین در ۲۳ اسفندماه سال گذشته با ابلاغ سازمان امور استخدامی ساختار جدید سازمان اموال تملیکی رونمایی شد و انبار‌های اجاره‌ای را واگذار کردیم و وضعیت نیروی انسانی را بهبود بخشیدیم.

اجتهادی با اشاره به برگزاری مزایده‌های الکترونیکی و حراج‌های حضوری گفت: این اقدام باعث شکسته شدن انحصار شد و روزبه‌روز رکوردشکنی در فروش و مزایده اموال صورت گرفت به‌گونه‌ای که در اردیبهشت‌ماه امسال ۲۹۱ میلیارد تومان کالا به مزایده گذشته شد که این آمار در مدت مشابه سال ۱۴۰۰ حدود ۹۱ میلیارد تومان بود.

وی بیان داشت: همچنین در خردادماه سال ۱۴۰۰ مزایده اموال تملیکی ۷۸ میلیارد تومان بود که این رقم در خردادماه امسال به ۳۱۵ میلیارد تومان رسید. کل فروش در استان هرمزگان ۷۴ میلیارد تومان بوده که این موضوع بعد از حضور رییس جمهور در هرمزگان تا ۲۳ خردادماه رشد ۷۲۲ درصدی داشته است. در بحث اظهارنامه‌های کالا‌های متروکه نیز رشد ۷۰۰ درصدی را شاهد بودیم.

این مقام مسئول از رشد ۸۷ درصدی انهدام کالا‌های قاچاقی که در انبار‌های اموال تملیکی مانده بود، خبر داد و گفت: کالا‌های خوراکی، آشامیدنی و دارویی که قابلیت استفاده نداشتند در کشور انهدام شدند که انهدام دارو ۳۰۹ میلیارد تومان بوده، ضمن اینکه مقرر شده است دارو‌های قاچاق قبل از ورود به انبار‌های تملیکی در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد و توسط آن وزارتخانه نسبت به وضعیت آن‌ها تعیین تکلیف شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در این دولت، ۹۳ درصد اموال بعد از صدور رأی برائت در اختیار مالکان قرار گرفت، کل پرونده‌هایی که از سال‌های گذشته مانده بود در این دولت با هماهنگی بین قوه قضایی و وزارت اقتصاد و امور دارایی به‌سرعت مورد بررسی قرار گرفت و اکنون تعداد کمی از پرونده‌های سال گذشته در دست رسیدگی است.

رییس سازمان جمع‌آوری و فروش سازمان اموال تملیکی، ارائه لایحه دوفوریتی قانون اموال تملیکی به مجلس، آسیب‌شناسی اموال، اصلاح آیین‌نامه مبارزه با قاچاق، استفاده از ظرفیت انبار‌های دستگاه‌ها و هماهنگی بین دستگاهی، ساماندهی نیرو‌های و سایر موارد را از مهم‌ترین اقدامات در دولت سیزدهم عنوان کرد.

وی با بیان اینکه خودرو‌های خارجی بالای ۲۵۰۰ سی‌سی در مناطق آزاد به مزایده گذاشته می‌شود، گفت: لیست کلیه خودرو‌ها به تفکیک در این سازمان تهیه شده است. خودرو‌های خارجی امکان فروش در کشور را ندارند و باید صادرات شوند که برای باز صادرات نیازمند اسناد منشأ هستیم که اکنون این اسناد وجود ندارد از این نحوه مزایده این خودرو‌ها تهیه و در کمیسیون اقتصادی دولت مطرح شده تا بعد از تصویب اجرایی شود.

اجتهادی بیان داشت: در بحث امحای خودرو‌های آمریکایی نیز به وزارت اقتصاد اعلام کرده‌ایم که در این زمینه آمادگی داریم تا هرگونه تصمیم‌گیری را اجرایی کنیم.

وی به نتیجه پرونده آتش‌سوزی در یکی از انبار‌های اموال تملیکی در اتوبان فتح اشاره کرد و گفت: هنوز ابلاغیه‌ای صادر نشده است در این زمینه اظهار نظری نمی‌کنیم، ضمن اینکه اداره کل تجهیز انبار‌ها را تشکیل داده‌ایم تا نسبت به ایمنی و امنیت انبار‌ها اقدام کند.

رییس سازمان جمع‌آوری و فروش سازمان اموال تملیکی از عرضه کالا‌های قاچاق در بورس گفت: اقدامات مقدماتی و شیوه‌نامه‌ها تدوین شده و تعدادی از کالا‌ها به‌صورت آزمایشی وارد بورس شده است و از دهم اردیبهشت‌ماه امسال به مدت سه ماه فرصت است تا دستورالعمل‌ها نهایی شود.

اجتهادی در خصوص تعیین تکلیف ذرت‌های آلوده گفت: ذرت‌های آلوده موجود در بندر امام خمینی ۱۲۷ هزار تن بود که ۱۰۰ هزار تن آن درگذشته بعد از سم‌زدایی و نوع مصرف کشور درخواست‌کننده،  صادر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->