روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است سخنگوی دولت: ۳۲۰ هزار مهاجر غیرمجاز در دولت چهاردهم به کشورشان بازگردانده شدند عکس‌هایی از بازی فوتبال با حداقل امکانات در افغانستان سفر خبرنگار صداوسیما به محل فرود بزرگ‌ترین بمب غیرهسته‌ای آمریکا در افغانستان + فیلم کاظمی‌قمی با نماینده چین در افغانستان دیدار کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) قدردانی رئیس اتحادیه شرکت‌های ساختمانی افغانستان از مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد سیادت: طالبان عملیاتی هستند و حرفی که می‌زنند را انجام می‌دهند نگاهی به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در افغانستان | ترافیک دیدار‌های کاظمی قمی در چهارراه شیرپور رئیس اداره راه‌آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است معاون استاندار خراسان رضوی: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم | دانشکده راه‌آهن در مشهد افتتاح خواهد شد
سرخط خبرها

جنگ و خشونت ۱۰۰میلیون نفر را در جهان مجبور به ترک خانه‌هایشان کرده است

  • کد خبر: ۱۱۳۴۶۷
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۵
جنگ و خشونت ۱۰۰میلیون نفر را در جهان مجبور به ترک خانه‌هایشان کرده است
رئیس دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در مشهد با بیان اینکه جنگ و خشونت ۱۰۰میلیون نفر را در جهان مجبور به ترک خانه‌هایشان کرده است، گفت: امروز ما اینجا هستیم تا نشان بدهیم که در کنار پناهندگان قرار داریم و در مشکلات کنار آن‌ها هستیم.

سیدمحمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ «ماها کاشور»، رئیس دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در مشهد، در همایش «وطن مهر» که به‌مناسبت روز جهانی پناهنده در مشهد برگزار شد، با بیان اینکه پناهنده‌ها به‌دلیل مشکلاتی که در وطن خود دارند، مجبور می‌شوند خانه خود را ترک کنند، گفت: ما در روز پناهنده به‌یاد می‌آوریم که کشورهای پذیرنده می‌توانند به این افراد کمک کنند تا آن‌ها بتوانند آینده خود را دوباره بسازند. هر کس در هر کجا و در هر مکان حق دارد که از کشورهای همسایه درخواست پناهندگی کند.

گزارشی از این مراسم را اینجا ببینید: 

ماها کاشور ادامه داد: متأسفانه تعداد افرادی که مجبور می‌شوند ترک وطن کنند، هر روز بیشتر می‌شود و امروز در بالاترین حد خود است. تعداد کشورهایی که با بحران مواجه هستند، در دهه گذشته دوبرابر شده است و ما به‌تازگی به رقم جدیدی در رابطه با تعداد پناهندگان رسیده‌ایم.

وی ادامه داد: امروز تعداد افرادی که مجبور شده‌اند به‌دلیل جنگ و خشونت کشور خود را ترک کنند، به ۱۰۰میلیون نفر رسیده است. شهروندان کشورهایی مثل افغانستان، سوریه، ونزوئلا و برخی کشورهای دیگر در صدر قرار دارند، (فراموش نکنیم) رقم میلیون فقط یک عدد ساده نیست.

رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در مشهد تأکید کرد: امروز ما در اینجا هستیم تا نشان بدهیم که در کنار پناهندگان قرار داریم و در مشکلات کنار آن‌ها هستیم.

کاشور افزود: دولت جمهوری اسلامی ایران در چهل سال گذشته به‌صورت سخاوتمندانه برای پناهندگان کمک‌های بشردوستانه ارائه داده است. از ایران به‌دلیل فراهم‌کردن امکان تحصیل، آموزش، بهداشت و معیشت پناهندگان در کنار شهروندان خودش، همچنین برای اجرای طرح واکسیناسیون برای پناهندگان تشکر می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: کمیسیاریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در ایران به‌صورت بسیار نزدیک با اداره اتباع و دولت ایران و دیگر شرکا کار می‌کند و از دولت ایران در فعالیت‌های خود در حوزه‌های بهداشت، معیشت و آموزش حمایت می‌کند. کمیساریا از هیچ تلاشی برای کمک به پناهندگان کوتاهی نکرده است.

در این مراسم که در تالار شهر مشهد برگزار شد، جمعی از مهاجران افغانستانی و عراقی، مقامات کشوری، سرکنسول جمهوری اسلامی عراق و جمهوری اسلامی افغانستان و رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در مشهد حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->