ویدئو| گزارش مسعود پزشکیان از جلسه خصوصی با رهبر معظم انقلاب پزشکیان: رفع تبعیض و بی‌عدالتی در دستور کار‌ دولت است پزشکیان: دغدغه اصلی ما تورم، کنترل قیمت‌ها و حل مشکل معیشت مردم است دبیر شورای عالی امنیت ملی: ارتقای سطح غنی سازی هسته‌ای کذب است ترامپ به دلیل آزار جنسی یک زن در دادگاه محکوم شد پیام تبریک پزشکیان به مناسبت آغاز سال نو میلادی ۶ نظامی دیگر اسرائیلی در نوار غزه کشته و زخمی شدند (۱۰ دی ۱۴۰۳) سعید جلیلی: هرچه به قله نزدیک می‌شویم، خطر بیشتر می‌شود یک صهیونیست دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شد (۱۰ دی ۱۴۰۳) ریاض از وزیر خارجه دولت انتقالی سوریه برای سفر به عربستان دعوت کرد جلسه شورای‌ عالی مسکن با حضور پزشکیان برگزار شد وزیر صهیونیست، رهبر انصارالله یمن را تهدید به ترور کرد جمهوری آذربایجان: روسیه قول مجازات عاملان سقوط هواپیمای ما را داده است عراق با انتقال ۱۳۰ زندانی ایرانی موافقت کرد پزشکیان: داده‌های اقتصادی جمع‌آوری، هوشمندسازی و متصل شوند وزیر امور خارجه عمان با پزشکیان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۱۰ دی ۱۴۰۳) محسنی‌اژه‌ای: دشمن به برجسته‌کردن مسائل معیشتی و اقتصادی دل بسته است توافق راهبردی ایران و روسیه یک گام عملی برای خنثی‌سازی تحریم‌هاست لاوروف: تقابل میان ایران و اسرائیل به نقطه خطرناکی رسیده است جیمی کارتر رئیس جمهور سابق آمریکا که بود؟ + بیوگرافی و سوابق هیئت دیپلماتیک سلطنت عمان به ریاست وزیر امور خارجه، با عراقچی در تهران دیدار کرد + فیلم (۱۰ دی ۱۴۰۳) عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: دولت برای جرم‌انگاری فروش فیلترشکن، به مجلس لایحه بدهد دستور معاون اول رئیس جمهور مبنی بر تعیین تکلیف اموال مازاد دولت و استفاده از درآمد‌های حاصله از آن تفویض اختیار با  تخصیص اعتبار جیمی کارتر رئیس جمهور پیشین آمریکا درگذشت تدوین سند جامع توانمندسازی در سازمان بهزیستی کشور نیویورک تایمز: تل آویو به دلیل ناتوانی اطلاعاتی، توان مقابله با یمن را ندارد ارتش صهیونیستی هلاکت ۴۰ نظامی خود را تأیید کرد
سرخط خبرها

وزیر صمت خبر داد: تعریف ۵ اولویت کالایی در قالب طرح جامع مبارزه با کالاهای قاچاق

  • کد خبر: ۱۱۳۹۳۸
  • ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۳
وزیر صمت خبر داد: تعریف ۵ اولویت کالایی در قالب طرح جامع مبارزه با کالاهای قاچاق
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در قالب طرح جامع مبارزه با کالا‌های قاچاق که از سوی وزارت صمت دنبال می‌شود، ۵ اولویت کالایی ازجمله لوازم یدکی خودرو، پوشاک، لوازم‌خانگی و...، تعریف شده‌اند و به ترتیب مراحل عملیاتی طرح که اکنون گام سوم آن آغاز شده است، اجرایی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «سیدرضا فاطمی امین» در دومین روز از دهه تولید و تجارت به نام «تشکل‌ها؛ هم‌افزایی تولید و تجارت» در دیدار با نمایندگان تشکل‌های بخش خصوصی تصریح کرد: تاکنون ۳۱۷ بخشنامه و آیین‌نامه در سطح وزارت صنعت، معدن و تجارت یکپارچه‌سازی و به شکل بهینه جمع‌بندی شده است و این روند ادامه دارد.

وی ادامه داد: ما باید روی اصلاح سازوکار‌ها متناسب با شرایط حاضر کشور متمرکز شویم و با تعریف بازه زمانی، روی استقرار ایده‌ها و طرح‌های پیشرو، به سمت ایجاد و توسعه زیرساخت‌ها حرکت کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: برای راهبری مناسب در بخش‌های مختلف صنعت، معدن و تجارت باید تمامی زوایای نگاه تاریخی گذشته که حدود صد سال قدمت دارد ازجمله دوران بلوغ، دروان جهش و یا افت آن، مسائل و ریشه آن‌ها و همچنین راه‌حل‌های موجود را موردتوجه قرار دهیم.

فاطمی امین افزود: اشراف افراد فعال و حاضر در انجمن‌ها به مسائل و بخش‌های مختلف تولید و تجارت کشور می‌تواند به بینش موجود عمق بخشیده و اثرگذار و راهگشا باشد.

وی ادامه داد: وزارت صمت مسئولیت حدود ۲۵ درصد از اقتصاد کشور را بر عهده دارد و با توجه به تنوع و گستردگی زیاد حوزه‌های تحت پوشش آن، باید برای ریشه‌یابی مسائل و مشکلات و تعریف راهکار‌های اثرگذار، فضای همکاری جدی و تعاملی دوسویه با تشکل‌ها داشته باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: برای ثبات بخشی به مقررات موجود از مردادماه امسال در چارچوب یک برنامه حدود ۶ ماهه اقدام خواهیم کرد و به‌طور حتم نظرات و دیدگاه‌های بخش خصوصی و تشکل‌ها را موردتوجه قرار خواهیم داد.

فاطمی امین تصریح کرد: از تشکل‌ها درخواست داریم در هر یک از حوزه‌های تحت مسئولیت خود برای احصاء مسائل و مشکلات مرتبط با مقررات و دستورالعمل‌های غیر مرتبط و ناهم‌سو پیش‌قدم شوند و پیشنهاد‌های خود را ارائه کنند.

وی تأکید کرد: به‌طور یقین با بخش خصوصی هم‌عقیده هستیم که نبود ثبات درروند تصمیمات حتی رشد بخش‌های موفق را نیز مختل می‌کند، بر همین ضرورت باید همه مسائل به‌صورت یکجا موردتوجه قرار گیرد و تصمیم‌گیری‌های مبتنی بر تمامی مقتضیات، اجرا شوند.

فاطمی امین ادامه داد: شاخص‌های مختلف تولید و تجارت کشور باید به‌درستی شناسایی شوند، زیرا تنها در صورت وجود تراز‌های دقیق است که می‌توانیم متناسب با برنامه هفتم به سمت ایجاد ثبات در مقررات حرکت کنیم.

وزیر صمت اضافه کرد: در ساختار جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت، بازبینی جدی در امور مرتبط انجام‌گرفته و هر یک از دفاتر زیرمجموعه وزارتخانه مکلف‌اند در قالب ظرفیت‌های تعریف‌شده با تشکل‌های بخش خصوصی تعامل خوبی داشته باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برای قیمت‌گذاری کالا‌ها باید بر اساس ضوابط تعریف‌شده اقدام کنیم؛ به‌عنوان نمونه کالا‌هایی مانند سیمان، فولاد و...، تحت ضوابط بورس در حال عرضه هستند و از شرایط متعادلی در بازار برخوردارند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: هم‌زمان با اجرای سیاست‌های دولت برای حذف ارز ترجیحی، اعمال مدیریت ویژه روی سود بازرگانی کالا‌های وارداتی ضروری، متناسب با نیاز کالایی کشور انجام‌شده است.

فاطمی امین با اشاره به اقدامات انجام‌شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص ایجاد شفافیت در جریان کالایی کشور و مبارزه با کالا‌های قاچاق گفت: در قالب طرح جامع مبارزه با کالا‌های قاچاق که از سوی وزارت صمت دنبال می‌شود، ۵ اولویت کالایی ازجمله لوازم‌یدکی خودرو، پوشاک، لوازم‌خانگی و...، تعریف‌شده‌اند و به ترتیب مراحل عملیاتی طرح که اکنون گام سوم آن آغاز شده است، اجرایی می‌شود.

گفتنی است در این نشست تعدادی از نمایندگان تشکل‌های صنعتی و تجاری کشور ازجمله خانه صنعت، معدن و تجارت، انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی کشور، انجمن صنایع همگن قطعات خودرو، انجمن لوازم‌خانگی، انجمن سازندگان موبایل و تجهیزات مرتبط، انجمن خودروسازان، تولیدکنندگان فولاد، خانه معدن ایران، انجمن تحقیق و توسعه، انجمن کامپوزیت، رنگ و رزین، انجمن صنعت پوشاک، ماشین‌سازی، نظام‌مهندسی معدن و کنفدراسیون صادرات ایران به بیان دیدگاه‌ها، مسائل و مشکلات خود در خصوص تسهیل امور و رفع موانع پیش روی تولید و تجارت کشور پرداختند.

لزوم برقراری و تعریف یک کانال ارتباطی مطمئن و مستمر میان وزارت صنعت، معدن و تجارت و تشکل‌های بخش خصوصی به‌عنوان حلقه واسط میان دولت و فعالان اقتصادی کشور و ایجاد ثبات درروند صدور دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها ازجمله موارد طرح‌شده در این نشست بود.

همچنین در نشست وزیر صمت با نمایندگان تشکل‌ها بر ضرورت توجه جدی دولت و دستگاه‌های مختلف اجرایی درروند تصمیم‌گیری‌ها به آرا و نظرات فعالان بخش خصوصی و تشکل‌ها به‌عنوان نمایندگان آن‌ها تأکید شد.

لزوم حساسیت دولت و وزارت صمت به زایش و زوال تشکل‌ها، توجه جدی به آثار مسائل مرتبط با سیاست خارجی کشور در بخش‌های مختلف صنعتی، معدنی و تجاری کشور و اعمال مسائل معتنابه آن‌ها در مقررات و دستورالعمل‌های صادره و معرفی ظرفیت‌های تولیدی کشور در قالب برنامه‌ها و سیاست‌های ترویجی دولت از دیگر نقطه نظرات نمایندگان بخش خصوصی در نشست مشترک با فاطمی امین بود.

همچنین در این نشست نمایندگان بخش خصوصی با اشاره به ظرفیت‌های اجرایی و کارشناسی خود، اعلام آمادگی کردند در صورت حمایت به‌عنوان بازوی اجرایی دولت برای پیشبرد بهتر امور بیش‌ازپیش مشارکت و همراهی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->