پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) | روند ریزش متوقف شد؟ اجرای طرح کالابرگ تا خرداد ماه ۱۴۰۴ برای ۷ دهک ادامه دارد یک کارشناس اقتصادی: چاره بسیاری از مشکلات کشور، مذاکره نیست | مذاکره خوب مشروط به تأمین منافع ما است، نه دشمن! ریزش شدید قیمت خودرو‌های خارجی برای دومین روز متوالی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جدول افت قیمت خودرو‌های داخلی شدت یافت (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۷ تا ۳۵ میلیونی ۱۵۱ هزار نفر از سود سهام عدالت بی‌نصیب ماندند ریبیت فارکس و نحوه دریافت آن (Forex CashBack) - کش بک در فارکس چیست؟ امروز حراج شمش طلا برگزار می‌شود (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جزئیات تداوم سبزپوشی بورس با رشد ۶۲ هزار واحدی شاخص | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کاربرد‌های بلبرینگ سوزنی در صنعت سقف برداشت از خودپرداز‌ها بالاخره افزایش یافت زمان شرکت در عرضه اولیه امروز مشخص شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | برای خرید عرضه اولیه «وپایا» چقدر نقدینگی نیاز است؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رشد دوباره دلار به کانال ۸۸ هزار تومان ریزش قیمت طلا متوقف شد | رشد بیش از ۲۶۰ هزار تومانی نرخ طلا در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) یک تحلیلگر اقتصادی: نرخ دلار با هر اتفاقی کمتر از ۷۰ هزار تومان نخواهد شد قیمت امروز درهم به تومان (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جدول آغاز مرحله جدید ثبت نام محصولات ایران خودرو از روز جمعه (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + جزئیات جدیدترین قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو اعلام شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جدول طرح جدید برای برخورد با فرار مالیاتی پزشکان | وصول ۳۸ همت مالیات از مؤدیان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ قیمت جهانی نفت کاهش یافت (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیگیری یک طرح برای خانه‌دارشدن کم‌برخورد‌ارها قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | نوبرانه ملون چند؟ قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد اولین طرح پیش‌فروش سایپا در سال جدید از امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + جدول تخم‌مرغ ارزان شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از پس‌فردا (۲۷ فروردین‌ ۱۴۰۴) واریز می‌شود پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴)| ورود پول به بازار ادامه دارد؟ ویدئو| بیکاری ۸۰۰ هزار فارغ‌التحصیل| فقط ۱۷ درصد ایرانی‌ها روزانه کار می‌کنند
سرخط خبرها

هدر رفت واقعی آب شرب در مشهد ۹ درصد است

  • کد خبر: ۱۱۴۳۵۲
  • ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۳
هدر رفت واقعی آب شرب در مشهد ۹ درصد است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: در حال حاضر هدر رفت واقعی آب شرب در مشهد ۹ درصد است و کمترین میزان نسبت به شهر‌های بزرگ را دارد. تلاش داریم این ۹ درصد کاهش یابد. ضمن اینکه هدر رفت آب در بخش توزیع به منظره از دست دادن آب نیست، زیرا آب به چرخه برمی‌گردد

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین اسماعیلیان امروز ۵ تیرماه در نشست خبری مدیران عامل صنعت آب استان که به مناسبت هفته صرفه‌جویی در مصرف آب در شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: امسال سختی در خصوص تامین آب شرب در پیش داریم. بیش از دو دهه است که در مشهد خشکسالی داریم. خشکسالی در دو سال اخیر با توجه به کاهش ۶۲ درصدی بارندگی نسبت به میانگین دراز مدت بی سابقه بوده و تداوم آن در سال آبی جاری با کاهش ۲۰ درصدی بارندگی شرایط ویژه به وجود آورده است. گذر از این شرایط با همراهی مردم و برنامه‌های پیش بینی شده فراهم خواهد شد.

وی افزود: یکی از اقدامات خوبی که در بحث آب و فاضلاب انجام شده پیگیری‌ها به صورت ملی بوده است. ثمره تلاش‌ها در این زمینه در مصوبات سفر استانی رئیس جمهور با تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار بوده و در مجموع  برای کلان شهر مشهد بیش از پنج هزار میلیارد تومان برای بخش آب و فاضلاب پیش بینی شد. بخشی از این اعتبار برای پروژه‌های اضطراری تامین آب شرب مشهد تخصیص داده شده که هم اکنون نیز در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با اشاره به روند کاهشی اتفاقات آب طی چند سال اخیر در مشهد تصریح کرد: مجموعه اقدامات خوبی در این راستا صورت گرفته است. در حال حاضر هدر رفت واقعی آب شرب در مشهد ۹ درصد است و کمترین میزان نسبت به شهر‌های بزرگ را دارد. تلاش داریم این ۹ درصد کاهش یابد. ضمن اینکه هدر رفت آب در بخش توزیع به منظره از دست دادن آب نیست، زیرا آب به چرخه برمی‌گردد. این مساله از منظر اقتصادی مهم است.

اسماعیلیان تصریح کرد: ۸۰ درصد آب شرب بازچرخانی می‌شود و به چرخه منابع باز می‌گردد، حتی آب مصرفی هم وارد فاضلاب شده و به چرخه برمی‌گردد، اما در مورد روستا‌ها وضعیت متفاوت است. تاسیسات روستا‌ها به هیچ عنوان پاسخگوی نیاز فعلی نیست. ۲۷۰ روستا در شهرستان مشهد تحت پوشش این شرکت است که ۹۰ روستا در شرایط تنش آبی قرار دارند و ۷۵ روستا نیز به صورت تانکری آبیاری خواهند شد. اختصاص ۱۳۰ میلیارد تومان برای روستا‌های استان اعتبار تعیین شده و امید است ظرف دو سال آینده مشکلات در این حوزه مرتفع شود. منابع تامین آب روستا‌ها عمدتا چاه‌ها هستند و در این راستا  اقدامات خوبی در مجتمع امام علی (ع) صورت گرفته است و خوشبختانه مشکل آب روستای فرخد نیز حل شده است.

وی ادامه داد: قطعی برق در تامین آب شرب تاثیرگذار است و از سال گذشته جلسات متعددی در این زمینه برگزار شد. هماهنگی در آن جلسات با شرکت توزیع برق صورت گرفت که امید است با مدیریت خوب مشکلات سال گذشته به وجود نیاید. آب یک منبع خدادادی و غیرقابل تولید و از طرفی اقلیم ما اقلیمی خشک است. پایین‌ترین سرانه مصرف آب مربوط به مشهد است و علت این است که پهنه بندی و مدیریت مصرف انجام شده است. در حال حاضر سرانه مصرف هر خانوار در روز ۱۲۰ لیتر است که این میزان می‌تواند به ۷۰ لیتر می‌تواند تقلیل یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->