پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است
سرخط خبرها

ماجرای سکونت در اصطبل‌ها و گاوداری‌های حاشیه شهر اصفهان صحت دارد؟

  • کد خبر: ۱۱۵۵۳۴
  • ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۷
ماجرای سکونت در اصطبل‌ها و گاوداری‌های حاشیه شهر اصفهان صحت دارد؟
در روزهای گذشته خبری مبنی بر اجاره ماهیانه ۱.۵ تا ۲ میلیون تومان برای سکونت اتباع خارجی در اصطبل و گاوداری در حاشیه شهر اصفهان منتشر شد. مدیرکل امور اتباع استانداری اصفهان توضیحاتی را در این زمینه ارائه کرده‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، در روزهای گذشته خبری مبنی بر سکونت اتباع خارجی در اصطبل و گاوداری در حاشیه شهر اصفهان منتشر شد که بیش از ۱۵ خانوار در این سکونتگاه‌ها زندگی می‌کنند که باید ماهانه ۱.۵ تا ۲ میلیون تومان اجاره دهند.

مهدی نادری، مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری اصفهان اظهار داشت: بنده شخصا از این محل بازدید کردم و این مطلب که گفته شده افرادی در گاوداری یا اصطبل زندگی می‌کنند، صحت ندارد.

وی افزود: این مکان، محل انبارهای کوره‌های آجرپزی و بلااستفاده بوده است؛ این اتباع نیز تقریبا ۲ ماه پیش وارد کشور و حدود ۴۰ روز پیش هم وارد استان اصفهان شدند؛ به این محل رفتند و خانواده‌های خود را در آنجا مستقر کرده‌اند و در حال حاضر هم کارگر مزارع اطراف همان ساختمان هستند.

نادری با بیان اینکه این اتباع در طرح شناسایی جدید هم شرکت کردند، خاطرنشان کرد: این افراد برای سکونت در این محل‌ها نه مبلغی به عنوان رهن پرداخت کردند نه به عنوان اجاره چیزی پرداخت می‌کنند؛ تقریبا ۴ خانوار هستند که در حال ساماندهی این خانواده‌ها هستیم.

مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری اصفهان اذعان کرد: یک طرح شناسایی و ساماندهی اتباع جدید‌الورود داریم که از سال گذشته وارد کشور شدند و هیچ مجوزی هم نداشتند؛ این طرح کشوری است که بر اساس دستور وزیر کشور از ۲۱ فروردین ماه شروع شد و تا ۱۰ تیرماه هم ادامه داشت.

وی خاطرنشان کرد: گام بعدی این طرح ساماندهی است و دیروز معاون وزیر هم تأکید کرد هر کسی که شناسایی نشده و در طرح شرکت نکرده است بر اساس قوانین و مقررات جاری کشور باید کشور را ترک کنند.

همچنین محمدعلی احمدی، فرماندار اصفهان نیز در ارتباط با این خبر گفت: مکان ذکر شده در خبر اصطبل و گاوداری عنوان شده که با واقعیت منطبق نیست و همانگونه که از تصاویر منتشر شده نیز گویاست این مکان صرفا اتاقک‌های کارگری و نگهبانی مورد استفاده برای کارگران کوره‌های آجرپزی در گذشته بوده است

وی تصریح کرد: این اتاقک‌ها به علت گذشت زمان و جمع‌آوری کوره‌ها و تبدیل آن به زمین‌های کشاورزی، با انجام برخی تعمیرات جزئی مورد استفاده و سکونت موقت تعدادی خانواده اتباع خارجی (افاغنه) به صورت رایگان قرار گرفته که بیشتر ساکنان این محل نیز در زمین‌های کشاورزی اطراف مشغول به کارگری می‌باشند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->