آغاز اکران آثار منتخب هجدهمین جشنواره سینما حقیقت در سینما ویلاژتوریست مشهد + جدول اکران پوستر جشنواره چهل و سوم فیلم فجر اصلاح می‌شود آغاز فصل دوم برنامه برمودا + زمان پخش یک خبرنگار تئاتر درگذشت + علت اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود
سرخط خبرها

ادبیات کودک و نوجوان به دور از شعارزدگی باشد

  • کد خبر: ۱۱۶۲۰۹
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
ادبیات کودک و نوجوان به دور از شعارزدگی باشد
حمید کیانیان-فعال حوزه کودک و نوجوان

با‌توجه‌به اینکه سیر تحول ادبیات در هر کشوری متأثر از فرهنگ، اجتماع، اقتصاد و سیاست است، ادبیات حوزه کودک و نوجوان نیز از این قاعده مستثنا نیست.

با وجود رسانه‌های جمعی قوی و حضور بدون نظارت کودکان و نوجوانان در این عرصه، ادبیات این حوزه نیز نباید از آنچه فرزندان این مرزوبوم در رسانه‌های مختلف مشاهده می‌کنند، خیلی دور باشد؛ اما به‌جای همسوشدن با این رسانه‌ها باید شکل درست‌تر و منطقی‌تر از این فضا را با بومی‌سازی فرهنگ غنی ایرانی در حوزه ادبیات شکل داد.

ادبیات حوزه کودک و نوجوان وقتی متأثر از روابط امروزی و به دور از شعارزدگی باشد، در پرورش کودکان و نوجوانان نقشی مؤثرتر دارد.

هنر و دنیای بی‌نهایت ادبیات، خاصه شعر و قصه و نمایش بستری است برای تحقق‌یافتن اهداف و آرزوهای فرزندان ما. تأثیری که قصه بر کودک و بزرگ‌سال می‌گذارد، بر هیچ‌کسی پوشیده نیست.

تولید محتوای شرکت‌های بزرگ دنیا نیز از قصه‌گویی برای پیشبرد اهدافشان بهره می‌برند. ما می‌توانیم با به‌روزکردن قصه‌های کهن و ادبیات غنی ایرانی در پرورش فکری فرزندانمان نقشی بسزا داشته باشیم.

جان کلام اینکه هرچه این حوزه به‌روز و جذاب‌تر باشد و با ادبیاتی نزدیک به خود این افراد به دغدغه‌های فرهنگی جامعه، آموزه‌های فرهنگی‌تربیتی خانواده‌ها و اهداف خود این عزیزان بپردازد، نقش بهتری در پرورش فکری، فرهنگی و هنری کودکان و نوجوانان ایفا خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->