اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها

چرا نباید بلوتوث را به طور مداوم روشن نگه داریم؟

  • کد خبر: ۱۱۷۸۴۰
  • ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲
چرا نباید بلوتوث را به طور مداوم روشن نگه داریم؟
تقریباً تمام تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ها، بلندگو‌ها و ساعت‌های هوشمند از قابلیت بلوتوث برای ارتباط با گجت‌های دیگر استفاده می‌کنند. بلوتوث یک پروتکل ارتباطی بی‌سیم رایج است که برای اتصال دو دستگاه به یکدیگر در فواصل کوتاه استفاده می‌شود، اما چرا نباید همیشه از آن استفاده کنیم؟

به گزارش شهرآرانیوز - تقریباً تمام گجت‌های مدرن، همچون تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ها و بلندگو‌ها از قابلیت بلوتوث برخوردار هستند. بلوتوث یک پروتکل ارتباطی بی سیم رایج است که برای اتصال دو دستگاه به یکدیگر در فواصل کوتاه استفاده می‌شود.

کاربران اندروید از این فناوری به دلیل سرعت برای برقراری ارتباط با یکدیگر استفاده می‌کنند. اما فعال نگه داشتن بلوتوث در تلفن‌های هوشمند ممکن است یک خطر امنیتی برای کاربران تبدیل شده و منجر به هک تلفن‌های همراه آن‌ها شود.

اگرچه حذف این فناوری بسیار سخت است، اما دلایل خوبی وجود دارد که باید بلوتوث را وقتی از آن استفاده نمی‌کنید خاموش کنید. فعال نگه داشتن بلوتوث در تلفن هوشمند شما ممکن است باعث ایجاد یک خطر امنیتی شده و پای هکر‌ها را به دستگاه شما باز کند. از آنجایی که استفاده از بلوتوث بسیار فراگیر است هنگامی که تلفن هوشمند اندرویدی خود را با یکی از این گجت‌ها جفت می‌کنید، دفعه بعد که در نزدیکی دستگاه‌ها هستید به طور خودکار به آن‌ها متصل می‌شود. (البته وقتی بلوتوث را روشن گذاشته باشید.)

نگرانی‌های مربوط به نقص‌های امنیتی در بلوتوث چیز جدیدی نیست به طوری که در دسامبر سال گذشته معاون اول رئیس جمهور آمریکا، کامالا دِیوی هریس، اعلام کرد که روشن نگه داشتن بلوتوث گوشی‌ها ممکن است خطر آفرین باشد و اطلاعات کاربران توسط هکر‌ها سرقت شود.

یکی از محققان امنیتی ناشناس که در توئیتر به نام "SwiftOnSecurity" است می‌گوید: «هنگامی که این فناوری در گوشی شما روشن است باعث افزایش حمله هکر‌ها به دستگاه شما می‌شود.» همچنین هکر‌ها می‌توانند بد افزار‌هایی را بر روی دستگاه شما نصب کرده و آن را تخریب کنند.

فناوری بلوتوث بر این اساس عمل می‌کند که گجت‌ها وقتی در فاصله نزدیک هستند، یکدیگر را کشف می‌کنند. دستگاه دارای بلوتوث سیگنالی را ارسال می‌کند که می‌تواند توسط دستگاه‌های دیگری که در محدوده آن هستند شناسایی شود.

حفظ حریم خصوصی موضوع دیگری است که کاربران هنگام استفاده از بلوتوث باید به آن فکر کنند. به گفته نیویورک تایمز، خرده فروشان بزرگی مانند Walmart و Target ممکن است از فناوری بلوتوث برای ردیابی خریداران در حالی که در فروشگاه هستند استفاده کرده و اطلاعات آن‌ها را بدون اطلاع سرقت و به شرکت‌های بازاریاب شخص ثالث بفروشند.

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا (FCC) به کاربران توصیه می‌کند بلوتوث خود را در مواقعی که نیازی به آن ندارند، خاموش کنند. این کمیسیون همچنین هشدار داد که افراد باید در مکان‌های عمومی همچون فروشگاه‌ها، فرودگاه‎‌ها و رستوران‌ها از روشن کردن بلوتوث خوداری کنند.

همچنین کاربران باید هرگونه درخواست اتصال بلوتوثی که به طور غیرمنتظره در دستگاه‌ها ظاهر می‌شود رد و بلوتوث را فورا غیرفعال کنند. علاوه بر این، باید مطمئن شوید که دستگاه اندرویدی شما به‌روزترین نرم‌افزار نصب شده را دارد تا تمام آخرین پت امنیتی را دریافت کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->