قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید استخدام جدید پرستار در وزارت بهداشت ۱۲ هزار نفر جذب می‌شوند + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) روند صعودی شیوع آنفلوآنزا کودکان در مشهد | افزایش ۵ درصدی نسبت به هفته گذشته+ فیلم محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور
سرخط خبرها

تصویری نادر از شیطنت‌ توله پلنگ ایرانی در پارک ملی تندوره + عکس

  • کد خبر: ۱۱۸۱۹۵
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۴
تصویری نادر از شیطنت‌ توله پلنگ ایرانی در پارک ملی تندوره + عکس
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: استمرار نسل و تشکیل خانواده جدید پلنگ ایرانی در پارک ملی تندوره  که به عنوان بهشت پلنگ‌های ایرانی هم شناخته می‌شود  توسط دوربین‌های تله‌ای و تحقیقاتی مستندسازی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی اله‌پور، مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت:مشاهده آرامش حیات وحش و زادآوری این گربه سان در معرض خطر انقراض رویداد ارزشمند و مهمی است که نشان دهنده امنیت زیستگاه، وجود تعادل بین شکار و شکارچی و ظرفیت ویژه پارک ملی تندوره و حاصل تلاش محیط بانان سختکوش آن است.

به گفته وی،استمرار نسل و تشکیل خانواده جدید پلنگ ایرانی در پارک ملی تندوره  که به عنوان بهشت پلنگ‌های ایرانی هم شناخته می شود  توسط دوربین‌های تله‌ای و تحقیقاتی مستندسازی شده است.

اله پور افزود: مشاهده این گونه با توله خود که حدود سه تا ۴ ماهه است نشان از از زایمان موفق این حیوان است. شیطنت‌های توله تازه متولد شده با پلنگ ماده و رابطه مادر و فرزندی این پلنگها در محدوده و موقعیتی که جفت گیری این پلنگ ماده مستند سازی شده بود، موجب خرسندی محیط بانان پرتلاش که وظیفه حفاظت و حراست از این گونه ارزشمند را بر عهده دارند و همچنین دوستداران محیط زیست خواهد بود.

وی اضافه کرد:مشاهده آرامش حیات وحش و زادآوری این گربه سان در معرض خطر انقراض رویداد ارزشمند و مهمی است که نشان دهنده امنیت زیستگاه، وجود تعادل بین شکار و شکارچی و ظرفیت ویژه پارک ملی تندوره و حاصل تلاش محیط بانان سختکوش آن است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی حمایت و حس مسوولیت اجتماعی برای حفاظت از تنوع زیستی استان را وظیفه‌ای همگانی دانست و از مردم خواست تا همچون محیط بانان در حفظ و حراست این زیستگاههای طبیعی و حیات وحش، محیط زیست را همراهی کنند.

پارک ملی تندوره در شهرستان درگز استان خراسان رضوی قرار دارد و میزبان بزرگترین جمعیت پلنگ ایرانی است.

نام پلنگ هم اکنون در زمره گونه‌های حمایت شده سازمان حفاظت محیط زیست قرار دارد. شکار غیر مجاز پلنگ و طعمه های آن ، تغذیه این حیوان از لاشه‌های مسموم، تله گذاری و تصادفات جاده‌ای از مهم ترین عوامل کاهش جمعیت این گربه‌سان در ایران است.

زیرگونه پلنگ، در خطر انقراض طبقه بندی شده است و حفاظت از آن به خصوص در محیطی خارج از مناطق حفاظت شده که جمعیت طعمه‌های طبیعی در آن به شدت کاهش یافته، نیازمند برنامه ریزی جدی کارشناسان است.

پلنگ یکی از ۳۷ گونه گربه سانان دنیا محسوب می‌شود. اعضای این خانواده در تمام نقاط جهان به جز استرالیا، قطب شمال و قطب جنوب زندگی می‌کنند. در گذشته در ایران ۱۰ گونه گربه‌سان زندگی می کردند که با انقراض شیر ایرانی و ببر خزر، امروزه پلنگ، بزرگ جثه‌ترین گربه‌سان کشور محسوب می شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->