شهردار مشهد مقدس: نشان مشهدالرضا (ع) در تاریخ به یادگار خواهد ماند تاریخ‌گردی ۹۰ ساله در خیابان دانشگاه مشهد ثبت‌نام بیش از ۲۲۰۰ نفر برای عضویت در شورای اجتماعی محلات مشهد | احتمال تمدید مهلت نام‌نویسی از ماجرای نهر قدیمی منطقه تا مشکل ساخت وساز، در ملاقات مردمی شهردار منطقه  ۷  مشهد دستاورد‌های کلان مدیریت شهری مشهد در حوزه‌های زیرساختی حمل‌ونقل شهری آیین تودیع و معارفه فرماندار مشهد برگزار شد | قدردانی از «داوری»، آرزوی موفقیت برای «حسینی» + فیلم سرویس دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۹ و ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ اعزام بیش از ۱۰۰ هزار نیروی کارگری به پروژه‌های شخصی، در ایست‌کار‌های مشهد توسعه کرامت‌محور در حوزه عمران و حمل‌ونقل شهر برگزاری دومین دوره مراسم «نشان مشهدالرضا(ع)» در روز ۱۰ دی | مشهد پیشتاز الگوسازی و تکریم نخبگان رویداد نشان مشهدالرضا(ع)، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های علمی مشهد هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ دی ۱۴۰۳) پیشکسوتان عرصه‌های مختلف مشهد باید در رویداد نشان مشهد الرضا (ع) تجلیل شوند واقعه ۱۰ دیماه مشهد برای تشکیل حکومت اسلامی اتفاق افتاد مراسم بزرگداشت شهدای دهم دی ماه مشهد برگزار شد + ویدئو روز‌های یادآور حماسه‌های مردم مشهد باید در فضای اجتماعی شهر مورد توجه قرار بگیرد «مردمی بودن» موضوع اصلی نشان مشهدالرضا (ع) است | نسل جوان با خلاء الگو‌ها مواجه است مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی: نشان مشهدالرضا (ع) تجلیل از خادمان فرهنگ رضوی است حاجی‌بگلو: تصمیم‌گیری درباره تمدید دوره شوراها در انتظار مجلس است | هفت ساله شدن شوراها، در دولت نیز موافقانی دارد مشروح سیاست‌های شورای شهر مشهد در حوزه حمل‌ونقل شهری
سرخط خبرها

کمیسیون حقوقی شورای شهر ایلام: ضرورت توجه به منافع جمعی در اداره امور شهر

  • کد خبر: ۱۱۸۴۲۶
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۱
کمیسیون حقوقی شورای شهر ایلام: ضرورت توجه به منافع جمعی در اداره امور شهر
رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر ایلام اظهار کرد: شوراهای اسلامی شهر به عنوان حکومت‌های محلی هستند که با شناخت موانع و مشکلات و همچنین ارائه راهکار برای آن‌ها به فعالیت می‌پردازند. ضمن اینکه با در نظر داشتن رکن دموکراسی و مشارکت مردم در سرنوشتشان، نقش حکومت‌های محلی را نیز ایفا می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی کریمی افزود: از ویژگی‌های مثبت تشکیل شورا‌ها می‌توان به اداره امور شهر به وسیله وکلای خود در شورا‌های شهر اشاره کرد. این موضوع زمانی تحقق می‌یابد که اعضای شورا منافع جمعی و شهروندان را به منافع شخصی، حزبی و ایلی خود ترجیح داده و به سوگندی که در زمان انتخاب شدن ادا کرده‌اند، وفادار باشند.

کریمی با اشاره به جایگاه حقوقی شورا‌های اسلامی توضیح داد: شورا‌ها با شناخت از خواسته، نیازمندی‌ها، شناخت مشکلات، ارائه راهکار‌ها در شورای استان و شورای عالی استان‌ها و همچنین مجلس شورای اسلامی به شرط وفاداری به اراده مردم در اداره شهر در جایگاه بسیار مهمی قرار گرفته‌اند.

به گفته او، چاره جلوگیری از تخلفات در کمیسیون‌های شهرداری‌ها از جمله ماده ۱۰۰، ۷۷، کمیسیون ماده ۵، صرفا برنامه‌ریزی در قالب نرم‌افزار است تا اینگونه از اراده شخصی اعضا (رانت) جلوگیری شود و اطلاعات در بستر خدمات دولت الکترونیکی بارگذاری شود.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر ایلام خاطرنشان کرد: براساس قانون شورای اسلامی شهر و ساختار حقوقی و اداری شهرداری‌ها که از جمله نهاد‌های عمومی غیرانتفاعی به شمار می‌آیند، شهرداری موظف است مطابق لایحه بودجه و نرخ عوارض سالانه، درآمد‌های محلی و ردیف هزینه‌های آن را به شورا اعلام کند و سپس به اطلاع شهروندان برسد.

کریمی ادامه داد: همچنین شورا‌های شهری باید بر نحوه اخذ درآمد‌ها و هزینه‌کرد آن نظارت داشته باشند تا بدانند عوارض اخذ شده در کجا و به چه منظور هزینه شده است.

او بیان کرد: علاوه بر این در چند سال گذشته نماینده حاکمیت یعنی دیوان محاسبات کشور در شهرداری‌ها بر درآمد و هزینه‌های شهرداری نظارت دارند؛ بنابراین یکی از مشکلات شهرداری‌ها را می‌توان نبود تناسب بین درآمد و هزینه به علت عدم شفافیت در این حوزه نام برد.

به باور کریمی، نواقصی در نحوه اجرا، نظارت و شفافیت وجود دارد. تهیه و کاربردی کردن سیستم‌های نرم‌افزاری در بستر دیتابیس و ارائه خدمات دولت الکترونیک و هوشمند می‌تواند به عنوان راهکاری برای خروج از محاسبات شخصی کارمند به کار رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->