ثبت نام بیش از ۲۹ هزار خانواده مشهدی در سامانه سرویس مدارس «سپند» (۱۷ تیر ۱۴۰۳) آمادگی مشهد برای برگزاری مراسم‌های دهه اول محرم اکران تصاویر خادمان حسینی در قاب مفاخر در مشهد حمایت از ۵٠٠ ایستگاه صلواتی در قالب طرح «حسینیه‌ای به وسعت شهر» در مشهد روایتی تاریخی از هجوم به زائران و مجاوران حرم‌رضوی در محرم ۹ قرن پیش برگزاری جلسه هماهنگی ستاد اربعین شهرداری مشهد شهروند خبرنگار | درخواست بهسازی پیاده رو بین سیدرضی ۲۵ و ۲۷ مشهد + پاسخ بهره‌برداری از مرکز دندانپزشکی شهرداری مشهد تا یک ماه دیگر زمان بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار امام خمینی(ره) به بولوار نماز اعلام شد ذخایر خونی در مشهد رو‌به‌کاهش است هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۷ تیر ۱۴۰۳) تقدیر شهردار مشهد از مردم این شهر برای حضور حماسی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری آخرین وضعیت پروژه احداث آزادراه مشهد-چناران نگاهی به روزگار رفته یکی از مهمترین صنعت‌های قدیمی مشهد | گره خوردن تاریخ ریسندگی با تارو پود قالی مشهد روزانه ۲ تا ۶ هزار شهروند از شهربازی پارک ملت مشهد بازدید می‌کنند افزایش‌چشمگیر نماد‌ها و یادمان‌های زیارت در مشهد فارسی‌سازی کارت‌های پرواز به صورت آزمایشی در فرودگاه بین‌المللی مشهد آغاز شد ترافیک سنگین در پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۵ تیر ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مردم باید کمک کنند تا رئیس‌جمهور موفق عمل کند + فیلم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: کسانی که رأی ندادند، بدانند که زندگی آن‌ها وابسته به انتخاب دیگران خواهد بود + فیلم شهردار مشهد: حضور مردم نسبت به دور اول انتخابات ریاست جمهوری پررنگ‌تر و پرشورتر است + فیلم
سرخط خبرها

اهمیت نقش حقوقی شورای اسلامی و شهرداری در توسعه مدیریت شهری

  • کد خبر: ۱۱۸۶۷۳
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴
اهمیت نقش حقوقی شورای اسلامی و شهرداری در توسعه مدیریت شهری
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت و پیگیری شورای اسلامی شهر بجنورد، در رابطه با نقش حقوقی شورای اسلامی و شهرداری در توسعه مدیریت شهری و اداره شهر‌های ایران می‌گوید: در حوزه شهری اگر قانون را همانگونه که پیش‌بینی شده است رعایت کنیم، اتفاقات مثبت و نتیجه‌بخشی رقم خواهد خورد و مدیریت موفقی در شهر‌ها و شهرداری‌ها به وجود خواهد آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمدرضا یزدانی، تاکید می‌کند: تشکیل دیوان محاسبات شهری می‌تواند نقش موثری در تصمیم‌گیری‌های شهرداری‌ها ایفا و از بروز دوباره‌کاری پیشگیری کند. از طرف دیگر نیرو‌های حقوقی با توجه به حجم کاری که در شهرداری دارند نمی‌توانند تمام این امور را در برنامه کاری خود لحاظ کنند. در نتیجه این اتفاق می‌تواند به این موضوع نیز کمک کند.
نایب رییس شورای اسلامی شهر بجنورد، درآمد‌های پایدار شهرداری را یکی از معضلات شهرداری‌ها برمی‌شمارد و می‌گوید: در بعضی از شهر‌ها مانند شهر بجنورد روش‌های منطقی و منطبق بر قوانین و مقرراتی که در آن شهرداری به دنبال درآمد‌های پایدار باشد، کم است.
او ادامه می‌دهد: علاوه بر این از آنجایی که ایجاد درآمد‌های پایدار مدت زیادی زمان می‌برد، ممکن است شهرداری‌ها تمایلی به آن نداشته باشند. به همین دلیل برای این موضوع باید راهکاری اندیشیده شود.
یزدانی با اشاره به کمیسیون ماده ۵ توضیح می‌دهد: مطابق قانون تملک وتوافق برای املاکی که در محدوده شهر‌ها هستند با شهرداری‌ها است. گرچه گاهی در این زمینه تضاد وجود دارد که باید پیگیری شود و به سرانجام برسد.
او یادآور می‌شود: ایجاد دبیرخانه دائمی کمیسیون حقوقی در کلانشهر‌ها می‌تواند در سهولت پیگیری مسائل مربوط به موضوع حقوقی کمک کند. با این حال در یک سال گذشته کمیسیون‌های نظارت و پیگیری که در شورا‌ها وجود دارند نقش بسزایی در پیشگیری از بروز بعضی تخلفات و توجیه شدن مردم نسبت به قوانین و مقررات داشته‌اند.
یزدانی ادامه می‌دهد: به طور کلی کمیسیون‌های حقوقی، نظارت و پیگیری نقش مهمی در شورا‌ها دارند که اگر نقش خود را به خوبی ایفا کنند و در مورد موضوعات حقوقی و قانونی به مردم مشاوره و آگاهی دهند، می‌توانند در جهت افزایش اعتماد آن‌ها گام بردارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->