مشاهده حشره سِنَک در برخی محلات مشهد + فیلم (۲ شهریور ۱۴۰۳) اولین پرواز سبزوار به نجف انجام شد (۲ شهریور ۱۴۰۳) آیا حشره سِنَک گزنده است؟ + راه های پیشگیری از ورود به منازل دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از مردم برای شرکت در راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی زنده‌گیری یک قلاده سگ مبتلا به هاری در الهیه مشهد (۲ شهریور ۱۴۰۳) مرگ دلخراش کودک ۶ ساله زیر چرخ‌های اتوبوس در خواف خراسان‌رضوی (۲ شهریور ۱۴۰۳) حضور پیرمرد ۱۰۳ ساله و نوزاد ۱۷ روزه برای اربعین ۱۴۰۳ شرکت بیش از ۳۲ هزار نفر در آزمون سراسری سردفتری اسناد رسمی تصادف و واژگونی خودرو در خراسان رضوی ۱۲ مصدوم بر جای گذاشت (۲ شهریور ۱۴۰۳) ترور رئیس اداره آگاهی شهرستان خاش (۲ شهریور ۱۴۰۳) آمار تصادفات زائران اربعین تا صبح امروز (۲ شهریور ۱۴۰۳) جزئیات جدید از قتل «آی‌نور» | یک خانواده متهم شدند حشره سِنَک به مشهد رسید؟ حادثه در متروی تهران | سوختگی یکی از مسافران (۲ شهریور ۱۴۰۳) + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (جمعه، ۲ شهریور ۱۴۰۳) | هوای صاف و آفتابی در هفته آینده سردار رادان: همه دستگاه‌ها برای تسهیل بازگشت زائران آمادگی کامل دارند ارسال پیامک‌های حاوی لینک‌های آلوده در روز‌های پایانی هفته افزایش می‌یابد پیش‌بینی عبور ۹۵۰ هزار زائر از مرز خسروی تشدید نظارت بر بازار در ایام پایانی صفر | یک واحد صنفی سوغات در مشهد پلمب شد (۲ شهریور ۱۴۰۳) پیش بینی باران پراکنده و وزش باد در برخی نقاط کشور (۲ شهریور ۱۴۰۳) وزیر راه: کمبود اتوبوس برای بازگشت زائران اربعین را رفع می‌کنیم ۵ کشته و مصدوم بر اثر اصابت صاعقه در فارس
سرخط خبرها

اثر دُز یادآور بر ایمنی بدن چقدر است؟

  • کد خبر: ۱۱۸۹۰۶
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۷
اثر دُز یادآور بر ایمنی بدن چقدر است؟
رییس مرکز تحقیقات علوم میکروبی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) گفت: از هر واکسنی برای دز بوستر می‌توان استفاده کرد اما توصیه می‌شود واکسن متفاوتی از واکسن قبلی استفاده کنیم تا بدن سطح ایمنی متفاوتی ایجاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر امانی مدیر پروژه واکسن نورا با بیان اینکه جدیدترین سویه‌های امیکرون با عناوین BA۵ گسترش پیدا کرده است گفت: معمولا سویه‌های اومیکرون به نسبت سویه‌های قبلی ضعیف‌تر هستند و وقتی وارد بدن می‌شوند و تکثیر می‌شوند ممکن است پس از انتقال به بدن بیماری‌هایی را ایجاد کنند که قابل پیش بینی نباشند لذا واکسیناسیون باعث ایمنی بدن در برابر ویروس می‌شود.

وی ادامه داد: واکسن آنتی بادی بدن را بالا می‌برد و ویروس قدرت بیماری‌زایی شدید را از بین می‌برد. توصیه می‌شود که برای قطع شدن زنجیره شیوع کرونا دُز یادآور تزریق کنیم.

رییس مرکز تحقیقات علوم میکروبی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) افزود: اگر استقابل عمومی خوبی از واکسیناسیون شود و رعایت پروتکل‌ها را داشته باشیم شاهد افزایش شیوع بیماری نخواهیم بود و در غیر این صورت ممکن است آمار مرگ‌ومیرها و مبتلایان به کرونا افزایشی باشد.

وی در پاسخ به این پرسش که پس از تزریق واکسن از چه زمانی بدن در برابر ویروس ایمن خواهد بود گفت: معمولا پس از واکسیناسیون دو هفته تا ۲۱ روز بدن بالاترین سطح ایمنی را دارد و این ماندگاری معمولا تا چهار الی شش ماه زمان می‌برد. اینگونه برآورد می‌شود که اگر همه مردم واکسینه شوند چرخه شیوع بیماری از بین می‌رود و نیازی به تزریق در پنجم نیست اما اگر چرخه واکسیناسیون ناقص باشد ویروس در جامعه خواهد ماند.

این متخصص در پاسخ به اینکه چه واکسنی برای دز بوستر می‌توان تزریق کرد گفت: از هر واکسنی برای دز بوستر می‌توان استفاده کرد اما توصیه می‌شود واکسن متفاوتی از واکسن قبلی استفاده کنیم تا بدن سطح ایمنی متفاوتی ایجاد کند. در ضمن توصیه می‌شود برای دز یادآور از واکسن پروتیینی استفاده شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->