یحیی سریع: نیروگاه برق حیفا را با موشک زدیم افشاگری یک نماینده مجلس از پشت پرده‌های فیلترشکن فروشی تصویب برگزاری انتخابات شوراها بصورت تناسبی در کمیسیون شوراها موضوع «فرونشست زمین در ایران» در جلسه هیئت دولت بررسی شد تیراندازی یک دانشجو در محوطه دانشگاه عراقی (۱۶ دی ۱۴۰۳) محو شدن وزیر خارجه آلمان در تصاویر دیدار با الجولانی ۵ نظامی صهیونیست بر اثر انفجار بمب در غزه زخمی شدند (۱۶ دی ۱۴۰۳) سود فروش فیلترشکن به جیب چه کسانی می‌رود؟ سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس خبر داد: کارگروهی درباره اتباع خارجی در وزارت کشور تشکیل می‌شود تکذیب دیدار «پوتین» با «شولتس» و «ترامپ» السودانی: تلاش کردیم عراق را از حلقه آتشی که در منطقه گسترش یافته نجات دهیم دولت تصویب کر د: ایجاد بندر خشک توسط بخش خصوصی در خراسان‌شمالی وقوع انفجار‌های شدید در اطراف دمشق (۱۶ دی ۱۴۰۳) وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به لغو توافق آتش‌بس با لبنان تهدید کرد بیش از ۲۰۰ میلیون دلار برای مراسم تحلیف دوم ترامپ جمع آوری شد رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در زمین و آسمان و دریا‌های ایران به اجرا در خواهد آمد علت شهادت یکی از مرزبانان در کردستان یخ زدگی در سرما نبود ابلاغ یک قانون از سوی رئیس جمهور جهت اجرا به وزارت راه و شهرسازی (۱۶ دی ۱۴۰۳) قالیباف: ناترازی انرژی نداریم پزشکیان: فقر و تبعیض عوامل اصلی ایجاد نارضایتی و وقوع جرم در جامعه است واکنش مجلس به سدسازی افغانستان | موضوع آب‌های مرزی به یک پروژه امنیتی تبدیل شده است دولت به صورت هم‌زمان برای معیشت، آموزش و سلامت مردم در حال برنامه‌ریزی و اقدام است سردار تنگسیری: میدان و دیپلماسی مکمل یکدیگر هستند آیت‌الله علم‌الهدی: اساس خدمت در هلال‌احمر بر فداکاری و ایثار استوار است سفر وزیر امور خارجه دولت انتقالی سوریه به قطر | اسعد حسن الشیبانی وارد دوحه شد ماجرای شهادت سپهر روشنی، مرزبان کردستانی چه بود؟ (۱۶ دی ۱۴۰۳) رئیس مجلس: ۱۲ هزار قانون فعلی به ۳۵۰۰ قانون تبدیل می‌شود | طرح تنقیح و تدوین قانون جامع سلامت تصویب شد عراقچی در مراسم بزرگداشت شهید سلیمانی: سلاح اصلی مکتب مقاومت خون شهدا است
سرخط خبرها

روحانیان پاکستانی می‌گویند که به زودی مدارس دخترانه در افغانستان باز می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۹۲۶۶
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۳
روحانیان پاکستانی می‌گویند که به زودی مدارس دخترانه در افغانستان باز می‌شود
یک رسانه پاکستانی گزارش داد که هیاتی از روحانیان پاکستان پس از بازگشت از سفر خود کابل اعلام کردند که مدارس دخترانه در افغانستان به زودی بازگشایی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هیاتی از روحانیون پاکستانی به رهبری مولانا تقی عثمانی که به کابل سفر کرده در بازگشت اعلام کردند که به زودی مدارس دخترانه در افغانستان بازگشایی می‌شود.

به نوشته دنیوز، هیاتی از روحانیون پاکستان پس از بازگشت از سفر به کابل و دیدار با مقامات ارشد طالبان ابراز امیدواری کردند که مدارس دخترانه در افغانستان به زودی بازگشایی خواهد شد.

همچنین این هیات در دیدار با طالبان پاکستان ضمن مثبت خواندن این نشست، اعلام کردند که هیات علما از توافق این گروه با دولت اسلام‌آباد حمایت خواهند کرد.

به نوشته این رسانه پاکستانی، هیات روحانیون در سفر به کابل با مقامات ارشد طالبان از جمله نخست وزیر دولت موقت، سراج الدین حقانی، وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش دیدار و گفتگو کردند.

مولانا طیب، از روحانیون حاضر در این نشست ضمن سازنده خوانده سفر هیات روحانیون به کابل، گفت: تقریبا درباره تمام مسائل مهم با طرف افغانستانی گفتگو شده است.

وی درباره آموزش دختران افغانستان نیز اظهار داشت: در دیدار با مقامات افغانستان از آنها درخواست کردیم تا اجازه بازگشایی مدارس دخترانه را فراهم کنند.

این روحانی پاکستانی گفت: در این نشست به عنوان مثال به آنها گفتم که من روحانی هستم، اما همسر من قرآن را به پشتو ترجمه کرده است، اگر وی از آموزش محروم بود هیچگاه قادر به انجام این کار مهم نبود.

این روحانی ارشد پاکستانی در ادامه تاکید کرد: مقامات طالبان قول دادند که مدارس دخترانه را به زودی بازگشایی کنند.

مولانا طیب همچنین درباره گفتگو با طالبان پاکستان ضمن مثبت خواندن این نشست، گفت: امیدواریم که به زودی صلح و ثبات در پاکستان به صورت دائمی تامین شود.

وی افزود: آنها اعلام کردند به نظر علمای دین احترام خواهند گذاشت و تمام تلاش خود را برای رسیدن به توافق با دولت اسلام آباد به کار خوهند گرفت.

این روحانی ارشد پاکستانی تاکید کرد: طالبان نیز به گروه تحریک گفته است که با نظر علمای پاکستان در خصوص برقرار صلح در این کشور موافق بوده و تمام تلاش خود را در این راستا انجام خواهد داد.

یک هیات از روحانیون پاکستانی به رهبری مولانا تقی عثمانی برای گفت‌وگو با رهبران طالبان پاکستانی سه‌شنبه هفته گذشته 4 مرداد وارد کابل شد و هدف از این سفر گفتگو و تبادل نظر این روحانیون با مقامات ارشد طالبان عنوان شده است.

طالبان حدود 300 روز می‌شود که دختران را از رفتن به مدارس بازداشته و با آنکه این تصمیم واکنش‌های تند جهانی را به همراه داشته است و اما تصمیم طالبان مبنی بر مسدود ماندن مدارس به روی دختران همچنان پا برجاست.

طالبان برای چندمین بار است، که وعده بازگشایی مدارس دخترانه در افغانستان را می‌دهد و با گذشت ماه‌ها هنوز بر تعهد خود در قبال دختران افغانستان عملی نکرده است.

به گزارش فارس، حکومت سرپرست در افغانستان پس از روی کار آمدن اعلام کرد که مدارس دخترانه با مکانیسم و شیوه جدیدی بازگشایی می‌شوند اما علی‌رغم گذشت بیش از 11 ماه همچنان دختران از رفتن به مدارس در این کشور محروم هستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->