پاپ خواستار ورود کمک‌ها به غزه شد زمان سفر پزشکیان به عمان اعلام شد وندی شرمن: متقاعد کردن ایران برای توقف غنی‌سازی امری غیرممکن است تأکید روسیه بر حق ایران برای استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای سرلشکر باقری: انسداد مرز‌های شرقی به منظور مقابله با شرارت‌ گروهک‌های تروریستی است افزایش آمار شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۶۵۵ نفر (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید کرملین بر ازسرگیری گفت‌و‌گو‌های راهبردی روسیه و آمریکا شهرک‌نشین‌های صهیونیست مانع ورود کامیون‌های کمک‌های انسانی به غزه شدند (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ابراز نگرانی پاپ لئو از اوضاع غزه | درخواست رهبر کاتولیک‌های جهان از رژیم صهیونیستی چه بود؟ استفاده از هوش مصنوعی در سامان‌دهی دانش حکمرانی در دستور کار است | تجربیات مدیریتی شهید سلیمانی و رئیسی، قابلیت الگوسازی منطقه‌ای دارند + فیلم تحریم وزرای کابینه نتانیاهو، گام بعدی انگلیس علیه رژیم صهیونیستی جزئیات حمله رژیم صهیونیستی به یک خودرو در لبنان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) هفته خدمت در تقویم رسمی کشور ثبت شد آمار تکان‌دهنده از سقط جنین و مرگ بر اثر گرسنگی در غزه اعتراض نماینده مجلس به نقش بابک زنجانی در پیمانکاری های دولت + فیلم پاسخ سخنگوی مجمع تشخیص درباره تصویب پالرمو و پاسخ به کوچک‌زاده سفیر ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد اعتراف دیپلمات صهیونیست: کابینه نتانیاهو اسرائیل را به سمت هلاکت می‌کشاند امامِ روایت رئیس دانشگاه کلمبیا به خاطر حمایت از رژیم صهیونیستی، هو شد اعتصاب غذای سرآشپز آمریکایی برای حمایت از غزه | راه‌اندازی کمپین تحریم خرید محصولات اسرائیلی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: از هر گونه تعامل علمی و عملی با مراکز آموزشی در راستای تحقق عدالت در جامعه استقبال می‌کنیم عراقچی: حضور یا عدم حضور در دور پنجم مذاکرات با آمریکا در حال بررسی است اصرار مجلس بر تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت اداری کارکنان دولت رئیس جمهور در حکمی، اعضای شورای‌ عالی مدیریت بحران کشور را مشخص کرد جو بایدن از سوی همسرش مورد سالمندآزاری قرار گرفته است عبدالرضا رحمانی فضلی سفیر جمهوری اسلامی در چین شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) استرالیا هم به جمع کشور‌های محکوم‌کننده رژیم صهیونیستی پیوست (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چهار سناتور آمریکایی از شورای امنیت خواستند سفر رهبران طالبان را متوقف کند

  • کد خبر: ۱۱۹۲۸۴
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۲
چهار سناتور آمریکایی از شورای امنیت خواستند سفر رهبران طالبان را متوقف کند
چهار سناتور آمریکایی در نامه‌ای به آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد، خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه رهبران طالبان شدند و از جمله بر ضرورت جلوگیری از سفرهای آنان تاکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ چهار سناتور پرنفوذ آمریکایی در نامه خود به دبیرکل سازمان ملل متحد، نوشته‌اند که گروه‌های بزرگی از زنان افغانستان به علت نقض حقوق بشر در افغانستان از سوی طالبان، از سازمان ملل متحد می‌خواهند تا فشارها بر طالبان را افزایش دهند و آنان را در برابر برخوردهایشان پاسخگو بسازند.

جیم ریچ، رییس کمیته روابط خارجی مجلس سنای ایالات متحد امریکا، جین شاهین، جانی ایرنست و باب منندز در نامه خود به دبیرکل سازمان ملل متحد، طالبان را به نقض شدید حقوق بشر و حمله به زنان در افغانستان متهم ساخته و گفته‌اند که طالبان باید در قبال اقدامات خود پاسخگو باشند.

به گفته این چهار سناتور، در حالی که زنان در افغانستان به دستور طالبان نمی‌توانند از خانه بیرون بروند، اما طالبان طبق معافیتی که در سال ۲۰۱۹ میلادی برای انجام گفتگوهای صلح دریافت کرده بودند، هنوز هم به گونه‌ای آزادانه به سفر می‌روند.

این سناتورها از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواسته‌اند که سفرهای خارجی اعضای گروه طالبان را متوقف سازد.

این چهار سناتور آمریکایی، طالبان را به سوءاستفاده از معافیت سفری متهم می‌کنند که سازمان ملل به آنها اعطا کرده است. امضاکنندگان نامه افزوده‌اند در حالی که معافیت سفر برای طالبان نتوانسته گفتگوهای معناداری را در پی داشته باشد و باعث احترام این گروه به حقوق بشر شود، طالبان از این معافیت سوء استفاده و برای برقراری روابط دیپلماتیک، به چین و روسیه سفر کرده‌اند.

سناتوهای آمریکایی از دبیرکل سازمان ملل متحد خواسته‌اند اگر پیشرفت‌های فوری و چشم‌گیری در وضعیت حقوق بشر و احترام به حقوق دختران و زنان افغانستان به دست نیاید، این شورا باید از ایجاد محدودیت بر سفرهای اعضای گروه طالبان حمایت کند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد در حدود یک ماه پیش معافیت سفر ۱۳ مقام طالبان را برای دو ماه دیگر تمدید کرد. این شورا معافیت سفر تنها دو مقام وزارت‌های آموزش و پرورش و تحصیلات عالی طالبان را تمدید نکرده است.

چهار سناتور آمریکایی در نامه خود از آنتونیو گوترش خواسته‌اند که تلاش کند تا طالبان در سازمان ملل متحد صاحب کرسی نشود اقدامات سختگیرانه‌تری در قبال آنان انجام گیرد.

در نامه سناتورهای آمریکایی آمده است که طالبان دولت انتخابی افغانستان را سرنگون و حقوق بشر را در افغانستان نقض کرده‌اند و اکنون تلاش دارند تا مشروعیت بین‌المللی نیز به دست آورند.

طالبان از هنگام تسلط بر افغانستان تاکنون محدودیت‌های سختی را برای شهروندان افغانستان به ویژه زنان ایجاد کرده‌اند.

نقض حقوق بشر و اعمال محدودیت‌ها بر مردم افغانستان باعث شده که جامعه جهانی به تندی از طالبان انتقاد کند.

در حال حاضر طالبان تلاش دارند از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته شوند اما هیچ کشوری تا کنون این گروه را به رسمیت نشناخته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->