سازمان ملل آسیب به غیرنظامیان در انفجارهای بیروت را محکوم کرد تهدید جدی گردان‌های عراق برای رژیم صهیونیستی: تاوان سنگینی خواهید پرداخت چهار نظامی صهیونیست در رفح به هلاکت رسیدند (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تماس تلفنی وزیر امور خارجه با همسر سفیر کشورمان در لبنان (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) احتمالا آمریکایی‌ها از حمله هکری رژیم صهیونیستی به پیجرها در لبنان، باخبر بوده‌اند + تصویر هلال‌احمر ایران برای کمک‌رسانی به مجروحان انفجارهای لبنان اعلام آمادگی کرد مقام نظامی آمریکایی: احتمال وقوع جنگ بین آمریکا و چین در اقیانوس آرام بیانیه حزب‌الله لبنان در واکنش به انفجار دستگاه‌های پیجر در بیروت سفیر ایران در لبنان کیست؟ حمله سایبری به لبنان | انفجار عجیب دستگاه‌های پیجر در بیروت + فیلم ترور ناموفق رئیس سابق ستاد کل ارتش اسرائیل ساعت آغاز به کار کارکنان در کلان‌شهر‌ها شناور شد (دو هفته اول مهر ۱۴۰۳) تقدیر آیت‌الله علم‌الهدی از عملکرد تشکل‌های خواهران در عرصه عفاف و حجاب | توجه به ابعاد اجتماعی و سیاسی قرآن وظیفه تمام افراد جامعه است رئیس جمهور خطرناک‌ترین منکر را تفرقه و اختلاف دانست رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: پوشش اسلامی، پاسداری از فرهنگ و تمدن اسلامی است خبر خوش نماینده مردم مشهد در مجلس برای کارگران | پیگیری نمایندگان مجلس برای افزایش حقوق کارگر به اندازه تورم غرق‌شدن مرد میانسال برای نجات بزغاله‌اش در شاندیز خراسان‌رضوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) + فیلم رییس جمهور در مجلس: باید دست از اختلاف برداریم | برای ایجاد وحدت آمده‌ام پزشکیان سرزده وارد مجلس شد | علت حضور رئیس‌جمهور در بهارستان چیست؟ پیگیری تامین فاینانس ۱۰ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر توسط سرمایه‌گذاران خارجی صحن علنی مجلس شورای اسلامی فردا (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) تشکیل نخواهد شد
سرخط خبرها

چهار سناتور آمریکایی از شورای امنیت خواستند سفر رهبران طالبان را متوقف کند

  • کد خبر: ۱۱۹۲۸۴
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۲
چهار سناتور آمریکایی از شورای امنیت خواستند سفر رهبران طالبان را متوقف کند
چهار سناتور آمریکایی در نامه‌ای به آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد، خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه رهبران طالبان شدند و از جمله بر ضرورت جلوگیری از سفرهای آنان تاکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ چهار سناتور پرنفوذ آمریکایی در نامه خود به دبیرکل سازمان ملل متحد، نوشته‌اند که گروه‌های بزرگی از زنان افغانستان به علت نقض حقوق بشر در افغانستان از سوی طالبان، از سازمان ملل متحد می‌خواهند تا فشارها بر طالبان را افزایش دهند و آنان را در برابر برخوردهایشان پاسخگو بسازند.

جیم ریچ، رییس کمیته روابط خارجی مجلس سنای ایالات متحد امریکا، جین شاهین، جانی ایرنست و باب منندز در نامه خود به دبیرکل سازمان ملل متحد، طالبان را به نقض شدید حقوق بشر و حمله به زنان در افغانستان متهم ساخته و گفته‌اند که طالبان باید در قبال اقدامات خود پاسخگو باشند.

به گفته این چهار سناتور، در حالی که زنان در افغانستان به دستور طالبان نمی‌توانند از خانه بیرون بروند، اما طالبان طبق معافیتی که در سال ۲۰۱۹ میلادی برای انجام گفتگوهای صلح دریافت کرده بودند، هنوز هم به گونه‌ای آزادانه به سفر می‌روند.

این سناتورها از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواسته‌اند که سفرهای خارجی اعضای گروه طالبان را متوقف سازد.

این چهار سناتور آمریکایی، طالبان را به سوءاستفاده از معافیت سفری متهم می‌کنند که سازمان ملل به آنها اعطا کرده است. امضاکنندگان نامه افزوده‌اند در حالی که معافیت سفر برای طالبان نتوانسته گفتگوهای معناداری را در پی داشته باشد و باعث احترام این گروه به حقوق بشر شود، طالبان از این معافیت سوء استفاده و برای برقراری روابط دیپلماتیک، به چین و روسیه سفر کرده‌اند.

سناتوهای آمریکایی از دبیرکل سازمان ملل متحد خواسته‌اند اگر پیشرفت‌های فوری و چشم‌گیری در وضعیت حقوق بشر و احترام به حقوق دختران و زنان افغانستان به دست نیاید، این شورا باید از ایجاد محدودیت بر سفرهای اعضای گروه طالبان حمایت کند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد در حدود یک ماه پیش معافیت سفر ۱۳ مقام طالبان را برای دو ماه دیگر تمدید کرد. این شورا معافیت سفر تنها دو مقام وزارت‌های آموزش و پرورش و تحصیلات عالی طالبان را تمدید نکرده است.

چهار سناتور آمریکایی در نامه خود از آنتونیو گوترش خواسته‌اند که تلاش کند تا طالبان در سازمان ملل متحد صاحب کرسی نشود اقدامات سختگیرانه‌تری در قبال آنان انجام گیرد.

در نامه سناتورهای آمریکایی آمده است که طالبان دولت انتخابی افغانستان را سرنگون و حقوق بشر را در افغانستان نقض کرده‌اند و اکنون تلاش دارند تا مشروعیت بین‌المللی نیز به دست آورند.

طالبان از هنگام تسلط بر افغانستان تاکنون محدودیت‌های سختی را برای شهروندان افغانستان به ویژه زنان ایجاد کرده‌اند.

نقض حقوق بشر و اعمال محدودیت‌ها بر مردم افغانستان باعث شده که جامعه جهانی به تندی از طالبان انتقاد کند.

در حال حاضر طالبان تلاش دارند از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته شوند اما هیچ کشوری تا کنون این گروه را به رسمیت نشناخته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->