تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان
سرخط خبرها

یونجه، اولین گیاهی که می‌توانیم در مریخ بکاریم

  • کد خبر: ۱۲۲۱۲۰
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۶
  • ۱
یونجه، اولین گیاهی که می‌توانیم در مریخ بکاریم
دانشمندان در مطالعه جدیدی اعلام کرده‌اند که گیاه یونجه (Alfalfa) می‌تواند در خاک آتشفشانی که سطح مریخ را پوشش داده، زنده بماند ...

به گزارش شهرآرانیوز - دانشمندان در مطالعه جدیدی اعلام کرده‌اند که گیاه یونجه (Alfalfa) می‌تواند در خاک آتشفشانی که سطح مریخ را پوشش داده، زنده بماند و سپس می‌توان به عنوان یک کود برای رشد مواد غذایی مانند شلغم، تربچه و کاهو در سیاره سرخ از آن استفاده کرد.

در تحقیقات قبلی مشخص شده بود که گیاهان بدون افزودن مواد مغذی اضافی به خاک، برای رشد در سطح مریخ کار بسیار سختی دارند. هرچند پیدا کردن گزینه‌ای شبیه به خاک مریخ بسیار سخت است، اما محققان موفق شدند تا دانه‌های مختلف را در بهترین و شبیه‌ترین گزینه ممکن به خاک این سیاره آزمایش کنند.

کاشت یونجه در خاک شبیه‌سازی شده مریخ

آن‌ها در تحقیقات خود متوجه شدند یونجه به همان اندازه‌ای که در خاک زمین رشد می‌کند، می‌تواند بدون افزودن کود اضافی، در مریخ نیز رشد کند. علاوه بر این، دانشمندان همچنین موفق شدند با استفاده از یونجه به عنوان یک کود، باعث رشد شلغم، تربچه و کاهو در این محیط شبیه‌سازی شده از سنگ‌پوشه مریخ شوند.

البته یک نکته قابل‌توجه وجود دارد: رشد این گیاهان به آب شیرین نیازمند است. با این حال، محققان تصور می‌کنند که آب شور موجود در مریخ را می‌توان با نوعی باکتری دریایی تصفیه کرد و پس از فیلترسازی آن از طریق سنگ‌های آتشفشانی به آب شیرین مورد نیاز برای رشد محصولات دست پیدا کرد.

زمانی که دانشمندان بر تمام چالش‌های مربوط به حضور در مریخ غلبه کنند، باید نحوه زندگی در سیاره سرخ را نیز پیدا کنند که رشد و کشت محصولات بخش عمده‌ای از آن خواهد بود. اما این امر چندان ساده نخواهد بود، زیرا شن و خاک مریخ نه تنها فاقد مواد آلی و میکروب‌های مفید است، بلکه مملو از نمک‌ها و مواد معدنی است که کار را برای گیاهان سخت می‌کند.

محققان دانشگاه ایالتی آیووا در مقاله خود نوشته‌اند:

«وجود مواد مغذی بسیار کم در خاک مریخ و شوری زیاد آب، استفاده از آن برای تکثیر محصولات غذایی در مریخ را سخت می‌کند. بنابراین، توسعه استراتژی‌هایی برای افزایش مواد مغذی خاک و نمک زدایی آب شور مریخ برای ماموریت‌های طولانی مدت، یک امر ضروری است.»

رشد یونجه در مریخ برای استفاده به عنوان یک کود، مطمئنا هزینه کمتری نسبت به حمل یخچال‌های عظیم غذا در طول میلیون‌ها کیلومتر به سیاره سرخ خواهد داشت. با این حال، هنوز سوالات بسیار زیادی در این زمینه وجود دارد و انتظار می‌رود تا دانشمندان در تحقیقات آینده خود به آن‌ها پاسخ دهند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی مشهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۱
0
0
به سلامتی تو مریخ یونجه کاشته شد
در اولین قدم تعدادی از مسؤلین رو بفرستیم اونجا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->