اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها
مسئول دبیرخانه شهر جهانی گوهرسنگ‌ها:

مرکز ملی گوهرسنگ‌ها در مشهد تاسیس خواهد شد

  • کد خبر: ۱۲۲۷۹
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۰
مرکز ملی گوهرسنگ‌ها در مشهد تاسیس خواهد شد
مسئول دبیرخانه شهر جهانی گوهرسنگ‌ها شرایط و وضعیت مرکز ملی گوهرسنگ‌ها در مشهد را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ملیحه سلطانی درخصوص تأسیس مرکز ملی گوهرسنگ‌ها اظهار کرد: قرار است پروژه‌ای با عنوان مرکز ملی گوهرسنگ‌ها در مشهد اجرا شود؛ این مرکز، مجموعه‌ای است که در آن هرگونه خدمات درخصوص سنگ‌های قیمتی (گوهرسنگ‌ها) را به زائران، گردشگران و مردم مشهد عرضه می‌شود.

وی ادامه داد: این خدمات می‌تواند ارزش‌گذاری‌ها، تبادلات مالی بین‌المللی، حراج‌ گوهرسنگ‌ها، خریدوفروش، موزه، آموزش و حتی کتابخانه‌ باشد، به‌طوری‌که برای هریک از آن‌ها در این مجموعه مکانی تعبیه خواهد شد.

مسئول دبیرخانه شهر جهانی گوهرسنگ‌ها افزود: ما در زمینه‌ی تأسیس این پروژه پیشتاز بوده‌ایم و الگویی برای سایر شهرها و روستاهای جهانی ایران هستیم. این مرکز ملی پیشنهادی است که مشهد ارائه داده‌است و قرار است بودجه‌ای ملی نیز برای آن در نظر گرفته شود.

ملیحه سلطانی تشریح کرد: همه‌ی شهرهای جهانی کشور نیز از این ایده استقبال کرده‌اند؛ به‌ طوری که بناست در هر شهر، مرکزی ملی متناسب با محصول تولیدی که باعث جهانی‌شدن شهرها شده‌است، تأسیس شود. به‌طور مثال در تبریز که شهر جهانی فرش است؛ مرکز جهانی فرش و در لالجین که شهر جهانی سفال است؛ مرکز جهانی سفال تأسیس شود.

وی خاطر نشان کرد: اقداماتی برای تأسیس این مرکز از جمله انتخاب محل احداث، نقشه‌کشی و تخریب ساختمانی که در گذشته در آن محل قرار داشته‌ است انجام شده‌ است؛ ولی نیاز به بودجه، پیگیری و بحث‌های مربوط به محتوا همچنان وجود دارد؛ بودجه‌ی استانی این طرح را ما دریافت کرده‎‌ایم ولی بودجه‌ی ملی هنوز اختصاص داده نشده‌ است.

مسئول دبیرخانه شهر جهانی گوهرسنگ‌ها بیان کرد: آموزشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای، مجموعه فنی‌وحرفه‌ای و مرکز آموزش میراث فرهنگی استان، کلاس‌هایی برای آموزش تراش سنگ‌های قیمتی برگزار می‌کنند؛ ضمن اینکه آموزش در زندان‌ها ومراکزی مانند آن نیز انجام می‌شود  و مهم‌تر از این‌ها تدریس رشته‌های تراش سنگ، طراحی زیورآلات و ساخت زیورآلات در هنرستان‌های کارودانش مقطع متوسطه است.

ملیحه سلطانی تشریح کرد: من با آمارگرفتن و آماردادن مخالف هستم و خواهان حذف این فرهنگ از مصاحبه‌ها هستم؛ به نظر من درمان را باید جایگزین آمار کنیم که این اتفاق باعت ارائه آمارهای دقیق‌تری خواهدشد.

وی گفت: من آمار دقیقی از میزان فروش گوهرسنگ‌ها ندارم؛ زیرا، به‌قدری موانع و مشکلات بحث‌های صادراتی ما زیاد هستند که کسی به‌طور قانونی صادرات و واردات انجام نمی‌دهد؛ گمرک نیز آمار دقیقی از صادرات و واردات ندارد و این سنگ‌ها به‌طور غیرقانونی و قاچاق صادر و وارد می‌شود؛ و فقط  دبیرخانه سنگ جهانی که وابسته به میراث فرهنگی است این موضوع را پیگیری می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->