مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه
سرخط خبرها

ویروس‌شناس آلمانی نسبت به موج شدیدتر کرونا در پاییز هشدار داد

  • کد خبر: ۱۲۵۱۴۶
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۲
ویروس‌شناس آلمانی نسبت به موج شدیدتر کرونا در پاییز هشدار داد
مدیر موسسه ویروس‌شناسی مجتمع پزشکی شاریته برلین، نسبت به افزایش شدید شاخص ابتلا به ویروس کرونا، عامل بیماری کووید۱۹ در پاییز هشدار داد و از مقامات خواست که از هم اکنون آماده مقابله با پیامدهای این موج شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کریستین دروستن، ویروس شناس معتبر آلمانی و مدیر این موسسه پیش‌بینی کرده است که این موج حتی پیش از ماه دسامبر (قبل از آذر ماه) آغاز می‌شود.

وی معتقد است که سویه‌های جدید ویروس همچنان باعث بروز موارد زیاد ابتلا می‌شوند.

دروستن می‌گوید، حتی در صورت خفیف بودن موارد ابتلا نیز این احتمال وجود دارد که افزایش تعداد مبتلایان به کمبود نیروی کار منجر شود.

این کارشناس ارشد بیماری‌های عفونی که سال گذشته به پاس پژوهش‌های برجسته‌اش جایزه علمی سنای برلین را دریافت کرد، خاطر نشان می‌کند: احتمالا گذر بیشتر مبتلایان به بیمارستان نمی‌افتد اما تعداد بسیار زیادی برای یک هفته بیمار خواهند بود.

مدیر موسسه ویروس‌شناسی شاریته هشدار داد: پیش از این که تعداد شاغلان بیمار آنقدر زیاد شود که مراکز درمانی نتوانند به درستی کار خود را ادامه دهند یا حتی نیروی پلیسِ کافی در اختیار نباشد، باید به فکر چاره بود.

وی یادآور شد که باید آماده بود و در شرایط اضطراری تصمیم‌های سریع و قاطعانه گرفت و در همین رابطه خواستار اجباری شدن دوباره استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی سرپوشیده شد.

پیش‌بینی متفاوت وزیر بهداشت آلمان از وضعیت پائیز
بنابر گزارش دویچه وله، بر خلاف این پیش‌بینی، کارل لاترباخ، وزیر بهداشت دولت فدرال آلمان گمان می‌برد که این کشور در پائیز با یک موج متوسط پاندمی روبرو خواهد بود.

وی در عین حال اطمینان داد که دولت فدرال خود را برای تمام سناریوهای محتمل به‌خوبی آماده کرده است.

او در گفت‌وگو با روزنامه "راینیشه پست" تاکید کرد که موج جدید کرونا در ماه‌های باقی‌مانده سال ۲۰۲۲ تحت کنترل خواهد بود.

بر پایه قانون جدید حفاظت در برابر عفونت در آلمان استفاده از ماسک‌های FFP2 در وسائل نقلیه عمومی شهری و بین‌شهری، در مراکز درمانی و مراقبتی و در مطب پزشکان اجباری است.

وزیر بهداشت آلمان در عین حال تاکید کرده که نیازی به تعطیلی مدرسه‌ها، رستوران‌ها و کافه‌ها نیست و شهربندان (Lockdown) آن گونه که در موج‌های قبلی اعمال شد دیگر قابل توجیه و دفاع نیست.

او افزود چنین تدابیری شاید در صورتی ضروری باشند که دوباره در وضعیت شدید پاندمی قرار گرفته باشیم اما گمان نمی‌کند چنین خطری وجود داشته باشد.

آلمان در حال حاضر درگیر دو زیرسویه امیکرون موسوم به BA.4 و BA.5 است که از سویه‌های قبلی به شدت مسری‌تر هستند اما قدرت بیماری‌زایی آنها، به‌خصوص در میان افراد واکسینه‌شده به مراتب کمتر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->