تشکیل ۱۹۱ پرونده تخلف در اجرای طرح نظارتی شب یلدا در خراسان رضوی پیش فروش دو محصول سایپا ویژه دی ماه ۱۴۰۳ اعلام شد + شرایط و قیمت وزیر نیرو خبر داد: کسری گاز در مناطق سردسیر ایران چه تعداد واحد نیروگاهی از مدار خارج شده است؟ تأمین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو از مرز ۱۱ میلیارد دلار گذشت نیروگاه برق ری از مدار تولید خارج شد | اتمام ذخیره گازوئیل قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ دی ۱۴۰۳) | رشد ۷۵ میلیونی چانگان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ دی ۱۴۰۳) | قیمت کراس اوور ایران خودرو مشخص شد رشد بیش از یک‌ میلیون تومانی قیمت سکه و ۱۱۴ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۶ دی ۱۴۰۳) ارزان‌ترین موبایل‌های آیفون چند؟ (۶ دی ۱۴۰۳) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ دی ۱۴۰۳) | طلا به گرمی ۵ میلیون و ۸۰ هزار تومان رسید توزیع گوشت قرمز رایگان برای خانواده‌های کم برخوردار + جزئیات گزارش ۴ ماهه نهضت ملی مسکن منتشر شد خسارت قطعی چندساعته برق به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان ملک در این منطقه گران خواهد شد کارخانه تولید کاغذ سنگی در فاروج خراسان‌شمالی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد (۶ دی ۱۴۰۳) سوختگیری بنزین با کارت بانکی از سال ۱۴۰۴ بررسی وضعیت احداث پروژه آزادراه حرم تا حرم در دستورکار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جدول قیمت سکه‌های پارسیان (۶ دی ۱۴۰۳) | سکه پارسیان در آستانه ۸ میلیونی شدن! اعترافات قاتل در بازسازی صحنه جرم: مقتول سال‌ها بازی‌ام داده بود سود مرحله جدید سهام عدالت چقدر است و چه زمانی واریز می‌شود؟ قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تشکیل کمیته‌های تخصصی تنظیم بازار برای دهه آخر صفر در مشهد

  • کد خبر: ۱۲۵۷۱۲
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
تشکیل کمیته‌های تخصصی تنظیم بازار برای دهه آخر صفر در مشهد
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد درباره تنظیم بازار در آخر ماه صفر گفت: هر سال، دستگاه‌های نظارتی، اقدامات ویژه‌ای را برای دهه آخر صفر در نظر می‌گیرند و در سال جاری نیز این اقدامات انجام شده است.

امین عظیمی زاده | شهرآرانیوز؛ مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد درباره تنظیم بازار در آخر ماه صفر گفت: هر سال، دستگاه‌های نظارتی، اقدامات ویژه‌ای را برای دهه آخر صفر در نظر می‌گیرند و در سال جاری نیز این اقدامات انجام شده است. در دو سال گذشته، به دلیل شیوع کرونا، امکان استقبال از زائران و مجاوران حریم رضوی در دهه آخر صفر مانند هر سال فراهم نبود و خوشبختانه با مساعد شدن وضعیت کرونایی در سال جاری، چنین امری ممکن شده است.

امیر دلداری در گفتگو با شهرآرانیوز افزود: در جلسات کارگروه تنظیم بازار شهرستان مشهد درباره تمهیدات دهه آخر صفر مقرر شد که سه کمیته تخصصی تشکیل شود و این کمیته‌ها در همه زمینه‌ها نیاز زائران را رفع و به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که هم کالا‌های مورد نیاز تأمین شود و هم نظارت بر بازار صورت گیرد.

وی در معرفی سه کمیته تخصصی تنظیم بازار در دهه آخر صفر تصریح کرد: کمیته تأمین و توزیع کالا، کمیته بازرسی و نظارت و کمیته آرد و نان، سه کمیته تخصصی هستند که در زمینه مشخص شده فعالیت خواهند کرد.

وی بیان کرد: هرکدام از این کمیته‌ها سه جلسه برگزار کرده اند که در مجموع ۹ جلسه را در برمی گیرد. در هر جلسه نیز به طور متوسط، هفت مصوبه مطرح شده است و در نهایت نزدیک به ۶۳ مصوبه به تصویب رسیده که لازم است همه دستگاه‌های متولی، این مصوبات را اجرایی کنند.

امیر دلداری گفت: در کمیته تأمین و توزیع کالا مقرر شد ابتدا میزان کالا‌های مورد نیاز و اقلام اساسی که باید تأمین شود، برآورد شود، سپس دستگاه‌های متولی آن‌ها را تأمین کنند. در همین زمینه ۱۳ قلم کالای اساسی مورد نیاز زائران احصا شد؛ گوشت، مرغ، شکر، لبنیات، شیر، گوجه فرنگی، سیب زمینی، پیاز، روغن خوراکی، برنج، تخم مرغ از جمله این موارد بود که میزان مورد نیاز آن برای دهه آخر صفر پیش بینی شد تا تأمین آن ازسوی دستگاه‌های متولی صورت گیرد و خوشبختانه هیچ مشکلی دراین زمینه وجود ندارد.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد ضمن تأکید بر اهمیت خدمات رسانی به زائران حریم رضوی افزود: درباره توزیع این کالا‌ها تصمیم گرفته شد که ۵۰۰ واحد صنفی در اطراف حرم مطهر رضوی ازسوی اتاق اصناف معرفی شود. با هماهنگی با اتحادیه‌های صنفی این ۵۰۰ واحد معرفی شدند؛ همچنین بنری یک شکل بر سردر همه این واحد‌های صنفی نصب شده است. موقعیت مکانی (جی پی اس) این واحد‌های صنفی نیز دقیق مشخص شده و حتی روی نرم افزار‌های گوگل مپ و نشان تعیین شده است. این واحد‌های صنفی موظف هستند کالا‌های تخصیص یافته را به قیمت مصوب یا حداکثر با قیمت درج شده روی کالا عرضه کنند؛ همچنین متعهد شده اند که به صورت ۲۴ ساعته فعالیت داشته باشند و همه کالا‌های اساسی مورد نیاز زائران را در اختیار آن‌ها قرار دهند.

استقرار پایگاه‌های نظارتی در اطراف حرم مطهر رضوی

دلداری درباره نظارت بر بازار دهه آخر صفر نیز بیان کرد: در کمیته بازرسی و نظارت مقرر شد که چهارپایگاه بازرسی و نظارت در اطراف حرم مطهر رضوی ایجاد شود و نماینده همه دستگاه‌هایی که در سه کمیته تخصصی دهه آخر صفر حضور دارند، در این پایگاه‌ها مستقر شوند و بازرسان هم برای بازرسی منطقه‌ای در این پایگاه‌ها حضور خواهند داشت.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد درباره نشانی دقیق این پایگاه‌ها نیز گفت: این پایگاه‌ها در خیابان‌های بهجت، طبرسی جنوبی، شیخ طوسی و دانش شرقی، خیابان شهید حنایی از ۱۵ شهریور دایر شده اند و در حال حاضر از ساعت ۹ صبح تا ۲۱ فعال هستند و با نزدیک شدن به دهه آخر صفر تا ساعت یک بامداد نیز فعال خواهند بود و اگر نیاز باشد، شبانه روزی فعالیت خواهند کرد. او افزود: تلاش ما این است که روزانه از همه دستگاه‌های متولی حدود ۲۰۰ تیم نظارتی حضور داشته باشند و هر تیم نیز کار مربوط به بازرسی را به صورت تخصصی و ذیل زیر مجموعه خود انجام خواهد داد.

دلداری همچنین تصریح کرد: با استعلام صورت گرفته از دستگاه‌های متولی، مشخص شد خوشبختانه درزمینه تأمین کالا‌های اساسی هیچ گونه کمبودی در هیچ کالایی وجود ندارد و با توجه به وجود همدلی و هماهنگی میان همه دستگاه ها، نقطه ضعف خاصی نیز نداریم و همه تلاش ما این است که بتوانیم میزبانان شایسته‌ای برای زائران حریم رضوی باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->