اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد
سرخط خبرها

توصیه‌های یک پزشک متخصص برای پیشگیری از آنفولانزا

  • کد خبر: ۱۲۹۷۹۴
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۶
توصیه‌های یک پزشک متخصص برای پیشگیری از آنفولانزا
با توجه به سرد‌تر شدن هوا احتمال شیوع بیماری‌های تنفسی به ویژه آنفولانزا در جامعه بیشتر شده و یادآوری رعایت نکات بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلای افراد به این بیماری لازم به نظر می‌رسد.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به سرد‌تر شدن هوا احتمال شیوع بیماری‌های تنفسی به ویژه آنفولانزا در جامعه بیشتر شده و یادآوری رعایت نکات بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلای افراد به این بیماری لازم به نظر می‌رسد.
علایم شروع این بیماری ناگهانی بوده و با علایمی مانند درد شدید عضلانی و مفصلی، بی اشتهایی، سردرد شدید، گرفتگی بینی، آبریزش بینی، عطسه، گلودرد، احساس ناراحتی شدید در قفسه سینه، سرفه خشک و شدید، خستگی و ضعف باتداوم ۲ یا ۳ هفته‌ای و تظاهرات گوارشی همراه است. سرماخوردگی و آنفلوآنزای فصلی هر دو بیماری ویروسی می‌باشند و تنها از نظر نوع ویروس و شدت علایم با هم تفاوت دارند.
بعضی از افراد و گروه‌های سنی که در معرض ابتلای بیشتر بوده و در صورت ابتلا احتمال عوارض بیماری نیز در آن‌ها بیشتر می‌باشد عبارتند از کودکان زیر ۵ سال، زنان باردار، سالمندان بالای ۶۵ سال، بیماران مبتلا به دیابت، افراد دارای بیماری مزمن ریوی، بیماران قلبی عروقی، افراد با بیماری مزمن کلیوی و افراد دارای نقص سیستم ایمنی.
دکتر ابراهیمی، متخصص طب اورژانس در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار داشت: علائم بیماری آنفولانزا همانند بیماری سرماخوردگی و کرونا است.
وی گفت: در افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند، امکان شیوع بیماری آنفولانزا بیشتر است و باید اقدامات پیشگیرانه نیز انجام دهند. این اقدامات شامل شستشوی دست‌ها و استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی و شلوغ است. همچنین افرادی که دچار این بیماری می‌شوند نیز از دست دادن با دیگران خودداری کنند.
متخصص طب اورژانس در باره درمان بیماری آنفولانزا نیز گفت: افرادی که بیمار می‌شوند نیز اگر بیماری‌شان سطحی است می‌توانند با اقدامات خود حمایتی و استراحت خود را درمان کنند.
به گفته وی، مهمترین سفارش برای بهبود سریعتر بیماران داشتن تغذیه مناسب شامل سوپ و مایعات گرم، نوشیدن آب و مایعات به مقدار زیاد، استفاده از بخور و شستشوی حلق و بینی و داشتن خواب و استراحت کافی می‌باشد.
دکتر ابراهیمی نیز در خصوص حضور افراد در سطح شهر‌ها همزمان با آلودگی هوا نیز گفت: در شرایطی که هوا آلوده است افراد از ماسک استفاده کنند و افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای نیز هستند از عبور و مرور‌های غیر ضروری در سطح شهر‌ها خودداری کنند.
وی با اشاره به اینکه دانش آموزان می‌توانند ضمن ابتلای خود، بیماری را به سایر دانش آموزان و همچنین خانواده‌ها انتقال دهند عنوان کرد: برای جلوگیری از ابتلا دانش آموزان به بیماری‌های تنفسی به ویژه آنفلوآنزا در مدارس رعایت نکات بهداشت فردی باید به آن‌ها آموزش داده شود.
وی در ادامه افزود: شستشوی مکرر و صحیح دست‌ها با آب و صابون به خصوص قبل ازخوردن غذا، پرهیز از تماس دست‌ها با چشم و دهان، جلوگیری از وارد کردن اشیا خارجی مثل مداد به دهان، آموزش آداب صحیح عطسه و سرفه کردن، استفاده از دستمال کاغذی، رعایت فاصله حداقل یک متر از کسانی که تب و سرفه دارند، عدم استفاده از ظروف غذا خوری مشترک، استفاده شخصی از وسایل و لوازم التحریر در مدرسه و عدم حضور دانش آموزان بیمار در کلاس درس تا ۲۴ ساعت بعد از قطع تب از نکاتی است که دانش آموزان باید در مدارس رعایت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->