هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان
سرخط خبرها

مدیر پژوهش‌های کاربردی دانشگاه فردوسی: مشهد دومین قطب صنعت غذایی کشور است

  • کد خبر: ۱۲۹۸۵۸
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۱
مدیر پژوهش‌های کاربردی دانشگاه فردوسی: مشهد دومین قطب صنعت غذایی کشور است
مدیر پژوهش‌های کاربردی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: مشهد پس از تهران دومین قطب صنعت غذایی کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی پناهی صبح امروز ۲۴ مهرماه در نشست هم اندیشی نقش تولید دانش بنیان در امنیت غذایی به مناسب روز جهانی غذا که در سالن هروی ساختمان تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: مشهد پس از تهران دومین قطب صنعت غذایی کشور است. همچنین دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی از قدیمی‌ترین دانشکده‌ها و گروه علوم صنایع غذایی این دانشکده نیم قرن سابقه آموزشی، پژوهشی و فناوری  داشته و کاملا در کشور شناخته شده است.

وی افزود: این گروه در سطح استان و کشور به خوبی مطرح بوده و بیش از ۲۰ عضو هیات علمی در این گروه فعال است. امروز اهمیت صنعت غذا به دلیل ایجاد امنیت برای آینده بر کسی پوشیده نیست.

در ادامه محبت محبی، مدیرگروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: در جهان از میان شرکت‌های تولید کننده تند مصرف جهان ۷۵ درصد به صنایع غذایی اختصاص دارد. به عنوان مثال یکی از شرکت‌هایی که رتبه یک در این حوزه را به خود اختصاص داده در سال ۲۰۲۰ فروشی معادل ۹۳ میلیارد دلار داشته و ۳۰ درصد درآمد خود را به تحقیق اختصاص داده است.

وی افزود: این شرکت در فاصله سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰، ۱۵۹۸ مقاله با همکاری موسسات پژوهشی منتشر کرده است. از این تعداد ۵۸۰ مقاله در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی در جهت توسعه مرزهای دانش بوده است که نشان دهنده رابطه قوی تحقیق، توسعه نوآوری و رونق اقتصادی در صنایع غذایی است که منجر به افزایش امنیت غذایی خواهد شد.

محبی با اشاره به دهکده‌های غذا که در اروپا شناخته شده است، بیان کرد: به تازگی کشورهای خلیج فارس به این حوزه ورود پیدا کرده و سرمایه‌گذاری کلانی در این خصوص داشته‌اند. این مراکز به صورت تعاملی با مراکز آموزش و پژوهشی همکاری و محلی برای اسقرار شرکت‌های استارت اپی و هم واحدهای تحقیق و توسعه صنایع بزرگ است.

وی افزود: امنیت غذایی جز در راستای بهره‌گیری از پژوهش محقق نشده و مجموعه موسساتی که در این رویداد حضور دارند، باید بر این مبحث تاکید کنند. این هم‌افزایی موجب رونق صنعت غذا و منتج به صادارت و درآمدزایی در کشور خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->