دیدار کمیسیون امنیت ملی مجلس با رئیس‌جمهور دستور ویژه وزیر کشور در پی ترور‌های امروز در سیستان و بلوچستان (۱۰ مهر ۱۴۰۳) آیا علیرضا زاکانی، شهردار تهران ممنوع الخروج شده است؟ تسلیت مجلس به مردم جیرفت درپی جان‌باختن تعدادی از اهالی این شهر بر اثر جاری‌شدن سیلاب دبیر شورای عالی امنیت ملی: پیروزی بدون تردید با جبهه مقاومت است + فیلم رئیس جمهور از وزیر کشور درباره وقوع سیلاب در جیرفت پیگیری کرد عیادت فرمانده کل سپاه پاسداران از مجروحین حوادث اخیر لبنان در مشهد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) ویدئو | حمله گروهک تروریستی جیش الظلم به خودروی انتظامی در سیستان و بلوچستان (۱۰ مهر ۱۴۰۳) وزیر علوم: دانشگاهیان باید به خاطر نقض حقوق بین‌الملل و حقوق بشری رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار بدهند + فیلم آمادگی ایران برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود در بخش خصوصی هر کشور با موضوع حکمرانی دیجیتال تیراندازی اشرار مسلح به مأموران انتظامی در خاش | ۲ پلیس به شهادت رسیدند (۱۰ مهر ۱۴۰۳) + فیلم درباره کامالا هریس که برای جنایات اسرائیل آغوش باز کرده است | شریک جرم صهیونیست‌ها پزشکیان در همایش ملی نخبگان: ماندن و حل مشکلات، یک هنر است اژه‌ای: انتقام جنایت‌ها از آمریکا و رژیم صهیونیستی گرفته می‌شود + فیلم وزیر کشور: ظرفیت پذیرش اتباع خارجی غیرمجاز را نداریم + فیلم قالیباف: ارز نباید چندنرخی باشد برگزاری نخستین رزمایش مشترک زمینی بین ارتش‌های ایران و عمان دیدار و گفتگوی وزیر امور خارجه و نماینده حزب‌الله در تهران (۱۰ مهر ۱۴۰۳) + فیلم جلسه صحن علنی مجلس با ارائه گزارش وزیر صمت و رئیس بانک مرکزی آغاز شد شهید نصر معاون اول رئیس جمهور عازم ارمنستان شد (۱۰ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

امارات: محدودیت تحصیلی برای زنان و دختران در افغانستان تبعیض جنسیتی را ممکن می‌کند

  • کد خبر: ۱۳۰۶۴۵
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲
امارات: محدودیت تحصیلی برای زنان و دختران در افغانستان تبعیض جنسیتی را ممکن می‌کند
سفیر امارات متحده‌ی عربی در سازمان ملل متحد می‌گوید که پس از به‌قدرت رسیدن طالبان در افغانستان، بیش از یک‌سال می‌شود که دختران اجازه‌ی رفتن به‌مکتب را ندارند و این موضوع پذیرفتنی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ لانا نصیبه که در نشست سالانه‌ی شورای امنیت این سازمان سخن می‌‌‌‌گفت، تأکید ورزید که محدودیت‌های طالبان برای تحصیل زنان و دختران در افغانستان زمینه‌ی «تبعیض جنسیتی» را در افغانستان ممکن می‌سازد.

سفیر امارات متحده‌ی عربی در سازمان ملل افزود: «دور شدن زنان افغانستان از زندگی عمومی و اجتماعی، نمونه‌ی دیگری از این است که چگونه خشونت علیه زنان و دختران می‌تواند اَشکال مختلفی داشته باشد. ما باید صحبت در مورد توان‌مندسازی زنان را متوقف کنیم و فقط به آن‌ها قدرت بدهیم.»

در همین حال، ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی طالبان در گفت‌وگو با رسانه‌ی‌ ایلکه ترکیه، از ادامه‌ی تلاش‌ها برای بازگشایی مکتب‌های دخترانه در افغانستان خبرداد.

مجاهد، گفت: «افغانستان کشوری است که در آن فرهنگ‌های (مختلف) و بعضی حساسیت‌ها وجود دارد. مسایل ناموسی در این کشور وجود دارد. به‌همین خاطر یک طرزالعمل درست ساخته می‌شود تا (براساس آن) به‌دختران اجازه داده شود که به مکتب بروند.»

سفیر امارات متحده‌ی عربی در ادامه سخنان خود تأکید کرد که باید برای بانوان افغانستان، زمینه‌ی کار و آموزش فراهم شود.

او خاطرنشان کرد: «صدای آن‌ها (زنان افغانستان) باید در مکتب(مدرسه)، با هم صنفی‌هایشان (هم‌کلاسی) و در تمام جنبه‌های دیگر زندگی عمومی، جایی که به آن تعلق دارند، شنیده و تقویت شود. بیایید ابزارهای دیجیتالی را به آن‌ها بدهیم تا در دنیای مشابه مردان و پسران رقابت کنند.»

در همین حال، مدیر اجرایی سازمان ملل متحد می‌گوید که سازمان‌های حامی بانوان در افغانستان، با کم‌بود بودجه روبه‌رو هستند.

سیما باحوس، مدیر اجرایی سازمان ملل متحد تأکید کرد: «در سال ۲۰۲۲ در افغانستان، ۷۷ درصد از سازمان‌های جامعه‌ی مدنی زنان، هیچ کمک مالی دریافت نکرده‌اند و دیگر برنامه‌ اجرا نمی‌کنند.»

این درحالی است که میان مقام‌های ارشد طالبان درباره‌ی بازگشایی مکتب‌های دخترانه، اختلاف دیدگاه وجود دارد و درحالی که بیش از یک‌سال از بازگشت طالبان به‌قدرت در افغانستان می‌گذرد، اختلاف‌ها در این باره هنوز حل نشده‌است.

از سویی هم به تازگی ۲۷ کشور جهان در اعلامیه‌ای از طالبان خواسته‌اند تا هرچه زودتر مکتب‌های دختران بالاتر از صنف ششم را بازگشایی کنند.

منبع: تلویزیون آمو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->