سارق نسخه‌های تاریخی مقبره «شاه نعمت‌الله‌ولی» به دام افتاد سرگذشت تلخ یک زن؛ از اعتیاد تا فرزندآزاری این واقعاً یک «بحران» است کشف اسکلت یک زن متعلق به ۳۲۰۰ سال پیش در شهرستان بابل اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال‌احمر درخصوص احتمال وقوع طوفان تندری و سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کشته و ۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج-تهران (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توپ برخورد با «تخلیه فاضلاب در اراضی کشاورزی» در زمین شهرداری مشهد بعد از ۷ سال فاش شد؛ ردّپای مرد مستأجر در ناپدیدشدن زن صاحبخانه فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا
سرخط خبرها

پیاده‌روی روزانه خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد

  • کد خبر: ۱۳۰۷۰۱
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۶
پیاده‌روی روزانه خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد
پیاده‌روی روزانه می‌تواند خطر ابتلا به انواع مشخصی از بیماری‌ها به‌ویژه بیماری‌های قلبی عروقی را به شکل چشمگیری کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نتایج پژوهشی جدید براساس داده‌های واقعی جمع‌آوری‌شده از دستگاه‌های پوشیدنی ۶۰۴۲ نفر در ایالات متحده نشان می‌دهند پیاده‌روی و برداشتن گام‌های بیشتر در روز می‌تواند خطر ابتلا به انواع مشخصی از بیماری‌ها را کاهش دهد.

براساس پژوهشی جدید، چاقی، دیابت، فشار خون بالا، افسردگی و آپنه‌ی خواب از مشکلات سلامتی هستند که می‌توان با تعداد و شدت گام‌های روزانه از آن‌ها جلوگیری کرد. درحالی‌که پژوهش‌های گذشته به نتایج مشابهی دست یافتند، این پژوهش برای اولین بار از دستگاه‌های ردیابی فعالیت تجاری استفاده کرده است که این روزها به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شدند و به سوابق الکترونیکی سلامت (EHR ها) متصل هستند. پژوهشگران می‌نویسند:

این داده‌ها شواهدی جدید و تجربی از سطح فعالیت مرتبط با ریسک بیماری قلبی عروقی ارائه می‌دهند و ثابت می‌کنند یکپارچه‌سازی داده‌های دستگاه‌های پوشیدنی تجاری در EHR می‌تواند برای درمان بالینی ارزشمند باشد.

میانگین چهار سال فعالیت به ازای هر شرکت‌کننده گزارش شد. نمونه‌ مبتنی بر افرادی بود که دستگاه فیت‌بیت خود را روزانه ۱۰ ساعت یا بیشتر و حداقل به مدت شش ماه می‌پوشیدند. تعداد و شدت گام‌های روزانه (که به‌صورت گام در دقیقه تعریف می‌شود) نسبت به آمار بیماری گروه بررسی شدند و با نسبت بیماری در جمعیت کل مقایسه شدند.

براساس یافته‌ها، با افزایش تعداد گام‌ها ریسک ناشی از اغلب عارضه‌ها کاهش یافتند. تنها استثنا موجود، بیماری‌های فشارخون و دیابت بودند. در این دو نمونه، تعداد گام‌های روزانه بیش از ۸۰۰۰ یا ۹۰۰۰ قدم تأثیر زیادی نداشتند. تعداد گام ۸۲۰۰ و بالاتر، نقطه‌ی خوبی برای کاهش جدی خطرهای مربوط به چاقی، آپنه‌ی خواب، بیماری رفلاکس معده به مری (GERD) و اختلال افسردگی ماژور است.

پژوهشگرها همچنین متوجه شدند افراد مبتلا به اضافه‌وزن با افزایش تعداد گام‌های روزانه از ۶۰۰۰ به ۱۱ هزار گام، ۶۴ درصد کمتر از افرادی که تعداد گام‌ها را یکنواخت نگه داشتند درمعرض چاقی قرار گرفتند. بااینکه این آمار رابطه‌ی علت و معلولی مستقیمی را آشکار نمی‌کند (معیارهای دیگری هم درگیر این موضوع هستند)، به‌خوبی نشان می‌دهد افزایش تعداد و سرعت گام‌های روزانه به کاهش ریسک بیماری‌ها کمک می‌کند.

پژوهش‌های گذشته، فعالیت‌های فیزیکی را در بازه‌های کوتاه زمانی با استفاده از دستگاه‌های پژوهشی زیر نظر گرفتند و خروجی‌های سلامتی را به‌صورت سالانه یا حتی طی دهه‌های بعد بررسی کردند درحالی‌که این پژوهش جدید می‌تواند سال‌ها، داده‌های جمع‌آوری‌شده‌ی روزانه را از دستگاه‌های پوشیدنی بیماران تحلیل کند و آن‌ها را به سوابق تشخیصی فعلی ربط دهد. به نقل از پژوهشگرها:

گرچه وفاداری و صحت داده‌ها بین دستگاه‌های تجاری و پژوهشی از بین می‌روند، داده‌های دستگاه‌های تجاری را می‌توان به بخش زیادی از افراد جامعه نسبت داد که از آن‌ها استفاده می‌کنند.

افراد این پژوهش نسبتاً جوان، اغلب زنان سفیدپوست و تحصیل‌کرده در کالج بودند که از دستگاه‌های فیت‌بیت استفاده می‌کردند و به‌طور میانگین فعال‌تر از اغلب بزرگسال‌ها بودند؛ اما مؤلفان پژوهش این روند را مثبت ارزیابی می‌کنند. آن‌ها بر این باورند:

این حقیقت که توانستیم روابط پایدار بین گام‌ها و بیماری را در این نمونه‌ی فعال نشان دهیم، نشان می‌دهید روابط قوی‌تری در یک جمعیت غیر متحرک وجود دارد.

هنوز نیاز به پژوهش‌های بیشتر با نمونه‌های متنوع‌تر و بزرگ‌تری از افراد به‌ویژه افرادی با سطح فعالیت نزدیک به جمعیت عمومی است. براساس پژوهش‌های قبلی رساندن گام به چند هزار در روز می‌تواند به افزایش طول عمر کمک کند و حتی فعالیت‌های متناوب و تصادفی هم در کنار پیاده‌روی منظم و برنامه‌ریزی‌شده سودمند هستند. پژوهشگرها معتقدند روتین پیاده‌روی روزانه را می‌توان به‌عنوان یکی از برنامه‌های سلامت شخصی در نظر گرفت و پوشیدنی‌ها و اپلیکیشن‌های مرتبط با آن‌ها می‌توانند ابزارهای نظارتی خوبی برای ارزیابی این فعالیت‌ها باشند. به گفته‌ی پژوهشگرها:

گرچه به ارزیابی در نمونه‌ای متنوع‌تر نیاز داریم، این یافته‌ها شواهدی واقعی را برای راهبردهای بالینی مرتبط با سطوح فعالیت فراهم می‌کنند که برای کاهش ریسک بیماری ضروری هستند.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->