تولیت آستان قدس رضوی: شعار‌های دوآتشه و انقلابی‌تر از رهبر انقلاب اسلامی، ما را فریب ندهد آیت‌الله جعفری‌اراکی درگذشت + بیوگرافی و سوابق به هق هق جمعمان جمع است، از بالا تماشا کن به سر برد او خطبه نامدار | شهید سید عبدالکریم هاشمی‌نژاد به روایت رهبر معظم انقلاب روز شهادت حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالکریم هاشمی‌نژاد و روز‌های پس از آن، به‌روایت روزنامه‌های مشهد رابطه نماز با امام زمان (عج) سوره‌ای برای خوشبختی | بررسی فضیلت‌ها و آثار سوره مبارک بقره فضاآرایی اماکن متبرکه حرم امام‌رضا(ع) در پی شهادت سید مقاومت زندگی با مرگ، شرح غیرت ققنوس هاست* | درباره شهید آتش نشانی مشهد صورتِ جنگ | روایتی از رزمنده‌ای که در پانزده‌سالگی چهره و چشم و دستش را فدا کرد بازگشت پیکر ۹۸ شهید دفاع مقدس به کشور (۷ مهر ۱۴۰۳) بیسکویت‌های خونی «بهر نبردی بی امان» | درباره حاج صادق آهنگران که در سال‌های جنگ تحمیلی با نوای ماندگار خود قوت قلب رزمندگان بود منتظران امام زمان (عج) اهل خودسازی‌اند انتظار یعنی سرشار از امید بودن نقش تأثیرگذار موقوفات در تعالی جوامع اسلامی دفاع مقدس مظلوم مانده است غفلت از گنجینه دفاع مقدس قهرمانانِ خاکی‌پوش و غریب!
سرخط خبرها

اهدای اثر نفیس منبت از سوی استادکار تهرانی به موزه رضوی

  • کد خبر: ۱۳۲۰۶۰
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
اهدای اثر نفیس منبت از سوی استادکار تهرانی به موزه رضوی
استاد هنر منبت، اثری نفیس از هنر خود منقش به نام مبارک امام هشتم (ع) را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی طوسی کارمند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که در هنر منبت تبحر خاصی دارد و بسیاری از آثار او اکنون در موزه‌های مختلف کشور از جمله کاخ موزه تهران، موزه ملی قرآن کریم، موزه گنجینه میراث فرهنگی سازمان صنایع دستی، موزه ایران شناسی امیر کبیر جلوه‌گری می‌کند.
این هنرمند که عضو کمیته شورای ارزشیابی آثار هنری هنرمندان کشور نیز هست در تولید آثار هنری خود قالب محتوای دینی را به عنوان موضوع اثر خود برگزیده است.
وی در سال ۸۵ منبت خوشنویس گلزار و گلستانه را ابداع کرد و آرایه‌های هنری مختلف را در قالب خوشنویسی به صورت سه بعدی به کار برد.
اثر اهدایی وی به موزه آستان قدس رضوی نیز اغلب آرایه‌های هنری از جمله تذهیب، گل مرغ، مینیاتور، خوشنویسی و مشبک کاری بر روی چوب شمشاد به کار رفته است.
این هنرمند واقف در گفت وگویی به چگونگی تولید این اثر اشاره کرد و گفت: خلق اثر هنری نیازمند تفکر بسیار برای ایجاد خلاقیت دارد. نیت کردم بهترین اثر را برای هدیه به بارگاه رضوی تولید کنم و از آغاز کار به عشق امام قلم را به دست گرفتم و از آقا استمداد طلبیدم و کاری را خلق کردم که هیچگاه تکرار نخواهد شد.
طوسی ادامه داد: این اثر در روز هشتم ماه هشتم سال ۱۳۸۸ به پایان رسید و در جشنواره رضوی اصفهان حائز رتبه برتر شد و پیشنهاد دادند که این اثر را از من بخرند و به موزه رضوی اهدا کنند. اما این نیتی بود که خودم از ابتدا داشتم و به عشق هدیه به حرم علی بن موسی الرضا (ع) این کار را انجام دادم تا سرانجام در حرم ایشان ماوا بگیرد.
این هنرمند به عنوان مبلغ هنر‌های اصیل ایرانی به کشور‌های مختلف اروپایی و آسیایی سفر کرده است و کتاب «تجلی هنر در آموزه‌های دینی مانوس با چوب» از وی به چاپ رسیده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->